![]() |
Beşiktaş Cola Turka : 78 - 73 : Oyak Renault Beşiktaş Cola Turka:78 Oyak Renault:73 04.09.2008 15:40 Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, bugün Akatlar Cola Turka Arena’da Oyak Renault ile bir hazırlık maçı yaptı. Siyah Beyazlılarımız mücadeleden 78-73 galip ayrıldı. İki ekibin karşılıklı basketleriyle başlayan karşılaşmada Siyah-Beyazlılarımız, ilk periyodun son dakikalarına doğru savunmada daha etkili hale gelerek ilk çeyreği 26-21 önde bitirdi. İkinci periyotun ilk dakikalarında oyunda üstünlük yakalayan (27-26) Oyak Renault karşısında son dakikalarda tekrar kontrolü eline alan Takımımız, devreyi 44-41 önde tamamladı. İkinci yarıda oyuna hızlı başlayan Oyak Renault, üst üste bulduğu basketlerle kısa sürede öne geçen taraf oldu ve üçüncü çeyreği 62-54 galip bitirdi. Mücadelenin son dakikalarındaki oyunuyla tekrar üstünlüğü eline alan Takımımız, salondan 78-73 galip ayrıldı. BJK Resmi Sitesi ... |
oyuncuların performansıyla ilgili bilgisi olan varmı? ben özellikle austin ve chatmani çok merak ediyorum |
hadi bakalım görelim takımımızı |
hazırlık macı oldugundan dolayı oyuncuların performansı hakkında bılgı vermemıs olabılırler |
herhangi bi kanalda veriyomu bu maçları |
cevher 14 sayı 15 ribaund ,chatman 13 m.yağmur 10 tane atmış birtane forumda gördüm |
işimiz cevhere kaldıysa:D |
Sakatlık olmazsa bu sezon Cevher çok katkı verecek takıma, güveniyorum... Bu maçtaki sayı dağılımı şu şekilde ; Mehmet 10, Muratcan 5, Marcus 9, Haluk 5, Adem 3, Chatman 13, Austin 19, Cevher 14 Jovo Stanojevic sakatlığı nedeniyle yer almamış. Ömer'i ise bilmiyorum, göremedim hiçbir yerde. |
her sene bası en ıddalı kadrolardan bırıne sahıp oluoruz ama dewamlılıgımız yok bu yuzden de hep sonlara dogru tecrubesızlıgımızden gerıye dusuoruz ınsallah ıskelet kadromuzu bu yıl koruruz |
Austin hemen skorer kimliğini koymuş orataya..Bu sezon en skorer oyuncumuz olur muhtemel.. |
Türkiye`de Saat: 21:17 . |