![]() |
Beşiktaş - Sivasspor (8. Hafta) http://img441.imageshack.us/img441/333/sdadafaggy4.jpg http://www.bildirgec.org/imaj/apeiron13/sivasspor.jpg Maçın Başlamasına: kaldı..Beşiktaş - Sivasspor Tarih : 24 Ekim 2008 - Cuma Saat : 20.00 Stad : Bjk İnönü |
az kalmış :D inş kazanırız:) |
kazancaz yaaa :) |
Zor bi maç olucak gibi gözüküyo gençler maçındaki gibi oynarsak nolur bilmiyorum :s |
zor mac olucak yenecez insallahh |
İhşallah Kazanıcaz .. Bu Maça Gelicek Olan Varsa Haberdar Etsin Yen, Açıkta Olucam |
Zor maçlarımızdan biri olacak |
Ters bir maç Daha önceden kestirmek çok zor Formdayız,Umarım kazanırız |
bu amç bir intikam maçı olacak geçen sezon rövanşı alacaz inşallah |
malzemecilerle bile çıksa almak zorundalar bu maçı_Denizli 2. maçtan tökezlerse fena |
hadi bakalım yola namağlup devam.... |
yalniz birakmayacagiz cumada olsa mac |
Öncelikle savunmada boş alan bırakmamak lazım. Balili ve Mehmet Yıldız tehlikeli oyuncular lig standartlarına göre. Birinin hız olarak birininde fizik olarak bizim savunma oyuncularımızdan üstün olduğunu düşünürsek, dikkat etmemiz gereken en önemli unsur takım savunması. Duran toplarada mutlaka dikkat etmemiz lazım, umarım buna gerekli önlem alınmıştır.. Hücumda ise araya atılacak derin paslarla birebirde ağır kalan Sivas savunmasını ancak o şekilde aşabiliriz. Bu maçı çevirecek tek unsur orta saha'ya daha hakim olmaktan geçiyor. Doğru tercihlerle maçı lehimize daha kolay çevirebiliriz.. |
inşallah alıcaz namağlup ilerlicemize inanıyorum...sivas da bu yolda zor bi sınav Allah yardımcımız olsun.... |
Dersim war bea o saatte:( |
cuma 'ya koymusLar macı cok sinir oLdum yha..sırf seyirciyi kısıtLamak icin yaßıoLar ama daha cok ßekLerLer..ßiz orda oLucaz her sekiL..kesnLikLe aLıcaz ßu macı ßen inanıorum.. |
Alıntı:
xD :D |
Öncelikle zevkli bir karşılaşma olacağını düşünüyorum, iki takımında teknik adamları öncelikle hücumu düşünen, golü düşünen hocalar, atmosfer zaten müthiş olacak, bol pozisyon ve bol gol olmaması için hiçbir neden yok gibi görünüyor şu anda...Bu yönden hayal kırıklığı yaşamayız umarım...Her iki takımında gol atacağını düşünüyorum, umarım daha çok gol atan biz oluruz, Holosko ve Nobre ikilisi yine en büyük kozumuz olacak, gol ve goller bekliyorum onlardan, oyuna girdiği takdirde Bobo'dan da...3-1, 3-2 falan alırız inş... |
aLırız ıNs artık taraftarıN yeNıLgıye tahammuLu kaLmadı! |
bu maçı alırız gibi gözükyor Mustafa hocaya ve futbolculara güveniyorum ;) |
ya kazanıcaz yada kazanıcazz ;) |
bende inanıyorum çok fazla ve büyük bi maç bekliyorum ama alıcaz 2-1 |
maça kimler geliyor |
Alıntı:
|
yeneriz ya kesiN .. |
bence çıkıp beşiktas gibi oynarsak ve cok büyük bi terslik olmazsa cok rahat kazanabilecegimiz bir maç...sivas gecen seneki formundan cok uzak büyütmeye hiç gerek yok...nobre(2) ve holoskonun golleriyle bu macı alacagız inşallah...beşiktasımıza basarılar... |
hadi hayırlısı:) ya nobrenin 3 sarı kartı varmış inş bu maçta beşiktaştan kimse görmz sarı kart vede kırmızı kart:( |
Alıntı:
|
Haydi bastır şanlı Kartalım Gelene, gidene koyalım Anınla,şanınla sen yürüüü Arkanda taraftarın gücüüü |
kazanıcaz inşallah...:) |
takımıma güveniyorum bu macı alacaz |
fena kazanacağız fena.... |
bencede alıcaz bi aksilik olmazsa zaten ilk 20 dkkada anlaşılır artık bakalım kazanıcağımza inanıyorum ama .. |
SALDIR BEŞİKTAŞIM OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY |
ilk 11 belli oldu.rüştü-toraman-zapo-sivok-kurtuluş -üzülmez-tello-delgado-cisse-bobo-nobre... |
evet holosko yedek bobo da sağda oynuo nası olcak bakalım |
sabırsızlıkla bekliyorum bu maç çok değşik olacak |
gol yedik m.yıldız |
tüm avantajlı pozisyonlarda oyuncu değişikliğine izin veren ve durmadan sırıtan hakemin ta allah belasını versin... |
Biz sivas'ı inönüde yenemeyiz.bu bir gerçek.bize liderlik yaramıyor ertesi hafta iniyoruz o koltuktan. |
Türkiye`de Saat: 12:14 . |