![]() |
Fenerbahçe - Beşiktaş (13. Hafta) http://img204.imageshack.us/img204/200/image0034gr.gif http://www.bizimbolu.com/haberresim/...me%20kanca.jpg Maçın Başlamasına: kaldı..Fenerbahçe - Beşiktaş Tarih : 30 Kasım 2008 Saat : ....... Stad : Şükrü Saraçoğlu |
Bekle bizi fener az kaldı... |
Yerimizdeyiz japoon bayrağı ile |
FENER COK KÖTÜ YAPACAĞIZ SEni |
fazla sallamayalım arkadaşlar denizli delgadoya 90 dk.sabrederse gol hatta goller yiyeceğimiz kesindir ama yenileceğimizi sanmıyorum |
yenicez:):):):) |
İnş. yeneriz ya.. Bütün FenerLiLeri de susturmuş oLuruz.. |
maç 29.11.2008 tarihinde saat 19:00 da. |
Ve ilk derbi.. Uzun bir aradan sonra bir derbiye adam gibi savunma düzeniyle çıkacaz..Zago-Ronaldo gideli epey bi zaman oldu..:) Bakalım neler yapacak bu maçta Pir Sultan Denizli..? Sakatlık ve ceza sorunu olmazsa ben avantajlıyız diye düşünüyorum..Holosko-Nobre ikilisi oynar büyük ihtimalle ilerde..Delgadodan bişey beklemiorum ama en azından adam gibi pas yapsın..Sivok yine kilit rol oynar bu maçta..Büyük ihtimalle Alexi karşılayacak isim olur..Cisseye de iş düşüyor bu maçta..Beklerin de iyi çalışması gerek..Ama ben FB den daha iyi olduğumuzu düşnüyorm..Denizli yabancı çıkarmadan Bobo yu fln almazsa oyuna; yeneriz gibi :) Umarım Denizli ona güvenenleri yanıltmaz..Bi aksilik olmaz ve alırız.. |
bekle bizi dede ilacın biziz geliyoruz. |
kart sınırında oyuncularımız var eskişehir maçında kart görmezlerse güzel olucak kaç aydır bu maçı bekliyorum nobre kesin gol atıcak eziklere delgado sivok tello cisse bu adamlarımız gününde olursa eze eze yeneriz :) |
yeneceğiz inş. bekle bizi fener GE-Lİ-YO-RUZ;) |
ben ezıklerle olan maclara artık derbı demıyorum derbı demek ıcın ezıklerın kalecısının kırmızı kart gormesı kaleye alex'ın gecmesi ve besıktasımızı o sekılde yenmesı gerek ancak o zaman derbı derım :D:D |
Fener kocan geliyooooooor !! |
fener eduardo cısseyı sever :D:D |
FeneVe 1 KaLa . . . Ölüm Sessizliği . . . şşşşşşşş |
Alıntı:
|
hıc ßı sekıLde kesın tahmın yapamıyorum heran hersey oLaßıLır ama taßıkı umarım yenerız.. (: |
şu feneri kadıköyde yenmenin zevki bi başka oluyor... ne zamandan beri unutmuştuk maalesef umarım bu maç bizim için çok güzel bir sonuçla biter fener içinde iyi bir hatırlatma olur... |
GE-Lİ-YOR-UZ |
valla pek ümidim yok. bizimkilerin ayağı dolanabilir kadıköyde bi uğursuzluk var bi kaç senedir. bu teyyarelerde kötü gidişine güvenemiyorum. İşalla alırız. |
Dedeye antibiyotik yazmanın zamanı geLdi.. |
bekle fener kocan gelior :D :D :D |
Bu Macı aLıcaz .. Biz İnanıyorz , Sizde İnanın ;) |
Bu maçı A-LA-CAZ başka yolu yoq BEK-LE FEN-ER KO-CAN GE-Lİ-YOR |
Alıntı:
|
Beşiktaşın ne yapacağı belli olmaz. Ama benim oynanan oyuna bakarak pek umudum yok!!! inşallah yanılırım. |
haydi Beşiktaşım.. |
istikrarsız bir görüntümüz var bir iyi bir kötü oynuyoruz bu maçı kazanmak için çıkarsak kazanırız ama beraberlik için çıkarsak yeniliriz diye düşünüyorum |
kadıköyde fenere yenilmeyiz diye düşünüyorum eğer holosko ve tello gününde olursa kazanırız.. |
yeneceğiz allahın izniyle.. |
fransada doğdu eduardo cisse 13. hafta feneri bir ..... :D oooooooo oooooooo!! |
İnanalım, iddialı olalım ama nolur fazla coşmayalaım. Eziklerin bizden korktuğu apaçık belli ama biz yine de karşımızdaki rakipleri küçümsemeyelim ... Denizli ye güevenelim.. |
inşallah yeneriz yoksa trabzon baya rahatlayacak :( |
arkadaşlar lig tv nin yayın akışında maçımızı cumartesi saat 19.00 olarak gösteriyo hangisi doğru maç cumartesimi yoksa pazar günümü |
saraçoğlunda da ezmeye geliyoruz .... |
ezikleri ezmeye gidiyoruz şölen başlıyorrrr |
Alıntı:
|
Bu havanın sahayada yansıması gerek.Açıkçası kazanmak zorunda olan takım fenerbahçe.We bu yüzden galibiyeti çok mümkün görmüyorum.Galibiyet nasıl gelir tamamen kendi oyunumuzu çok rahat bir şekilde yansıtırsak korkulacak birşey kalmaz.Özelliklede ilk goli biz bulursak.O da çok zor iş tabiki.Ben beraberlikle biteceğini düşünüyorum kazanamayacağımızı düşünüyorum.Ama takımımızın arkasındayız her sonuçta.İnşallahta yeneriz:S... |
Dış faktörler olmazsa, yani hakemler maça leke sürmezse, kirli eller uzak olursa bu maçtan çok ümitliyim...En kötü beraberlikle ayrılırız, kaybedeceğimizi düşünmüyorum kesinlikle...Eğer yıldızlarımız, yanii Delgado ve Tello başta olmak üzere sonrada Holo-Nobre-Bobo üçlüsü günlerinde olursa, bu maçı kazanır, üstüne ezikleri gömeriz sahaya...Hepsinin gününde olmasınada gerek yok, Tello ve Delgado vasatın üstünde olsun, Holo da geçen haftanın üstüne biraz daha koysun tamamdır, ezer geçeriz Fb'yi...Nobre'yi demiyorum zaten, onun en kötü hali bile Edu-Lugano'yu perişan edecektir...Yıldızlarımızın gününde olmasını umuyorum, sonrası zaten gelecektir, önce Denizli'ye sonrada takıma güveniyorum, bu maçtan en iyi sonuçla ayrılacaklardır...Ordan kötü bir sonuçla ayrılsak bile hala şampiyonluğun en büyük favorisi oluruz bence, ama kaybetme lüksümüz olmaz daha!.. |
Türkiye`de Saat: 00:33 . |