![]() |
inşallah kazanırız diyecem ama işin açıkcası fazlada umutlu değilim :( |
hadi beşiktaşım bana güzel bi doğum günü hediyesi ver... |
gerçekci olmak gerekirse hiç ümidim yok beraberlik bile sürpriz olur diyorum :( |
fb macindaki gibi bir tetikci yollandiysa yine kazanma sansimizin oldugunu dusunmuyorum gs de lincoln,baros,arda ve mehmet topala ozellikle dikkat edilmeli |
bu maçı alıp verdiğimiz puanları telafi etmemiz gerekiyor |
Büyük bir problem çıkmazsa Ali Sami Yen\'de olacağım...Bu maçtan açıkcası yine gollü bir "mağlubiyet" bekliyorum... ama umarım kazanırız... ses tellerim yırtılıncaya kadar tribündeyim! |
Beşiktaş, Beşiktaş gibi oynarsa bu maçı kazanırız.Hakem yine bu maçta ön plana çıkacak gibi.Ama artık bu maçı almamız lazım.Başarılar Kartalım... |
açıkçası ne olacağını tahmin bile edemiyorum hakem faciası olmazsa beşiktaşımız elinden geleni yapsın yeter diyorum kazanamazsakta olsun sadece hakem karışmasın maça o zaman hiç bi zevk alamıyorum biz yenelim veya yenilelim iyi top oynayalım yenilsekte önemli değil o kadar zaten favori gs duruyor baskı yok bişey yok |
ilk kez yazıyorum foruma..arkadaslar zaman birlik zamanıdır..en ufak bir yenilgide bizi baltalamak isteyenlervar..titreyelim ve kendimize gelelim..basşka beşiktaş yok şimdi ölümüne destek zamanı..pazar akşamı samiyende olucam 1165 kartal yürekli kardeşimle beraber orayı cehenneme çeviricez..Şampiyon ol beşiktaşım mesut et bizi!!! |
Bu maçtan açıkcası yine gollü bir "mağlubiyet" bekliyorum... ama umarım kazanırız.. sevgili kardeşimm aklından geçenleri anlayabiliyorum inan aynı seyler benım kafamdanda aynıları geçiyor..ama foruma maglubıyet beklıorum yazmayalım..inan bana burayı okuyan o kadar çok insan varkı..beşiktaslı fenerlı basından olsun..biz umudumuzu kaybedersek bu beşktasa kım sahıp cıkar..ıyı nıyetınden suphem yok..anlayısın için saol.. |
Türkiye`de Saat: 14:54 . |