![]() |
Topuz gelebilir , Seriç, Tuna, Ekrem Dağ ve Uğur İnceman gidebilirler ! http://img515.imageshack.us/img515/2...itrebm5hg7.jpg Alıntı:
Topuz gündemde ! Seriç, Tuna, Ekrem Dağ ve Uğur İnceman yolcular olabilir . Bence çok iyi . Inceman belkide gitmesi o kadarda iyi deyil ama cisse'nin form'unu çok bozdu . Bu oyuncularin yerine topuz'u dü$ünüyor denizli hoca . Bence çok iyi haber . Bizim hocada i$ var . Benden söylemesi ! |
M.Topuz gibi bir oyuncuya ihtiyacımız var, alınırsa çok iyi olur, ama adamlar satmıyor işte, inat!..Gidecek oyunculara gelince, Seric'in gitmesi doğru ama diğerlerine ihtiyacımız olabilir, Ekrem'de Uğur'da takımda şans bulabilecek oyuncular, bide Tuna gideceğine G.Zan gitse çok daha iyi olur... |
Alıntı:
|
Tuna'ya şans verilmeli..En azından iyi bir yedek..Kadro derinliği konusunda Ekrem, Tuna, Uğur gerekli oyuncular..Topuz gelse kral olur.. Ama çok zor.. |
Ugur İncemanı göndermemeliyiz o adam bize katkı saglıyacakdır. |
Seriç'in gtimesi gündemde fakat Uğur,Ekrem'in gideceğini ilk kez arkadaşımızdan duyuyorum.At ama fazla atma be abi...Uğur'u nereye gönderiyorlar.... Topuz ve Aurelio gelse harika olur fakat ikiside imkansız gibi... |
uğur kalmalııı topuz gelmeli |
Rüzgar haber inanmayın |
Alıntı:
|
adama sormazlar mi 11 milyon euro bir futbolcuya veriyorsun, Lucescuya gelince 3 milyon euro fazla geliyor ayip bence her kurusun onemi var , 2 milyondan fazla vermeye gerek yok |
GAY-SE_RI satmaaaaaaazzzzzzz!! |
Alıntı:
Satar . :five: |
İncemanı göndermezler hiçbir şekilde ama diğerleri hakkında pek yorum yapamayacağım... |
topuz iyi bir futbolcu olabilir topuza o kadar para verileceğine avrupadan 5 milyon euroya saviola yı getir daha iyi 11 milyon euro bu kadarı cok fazla |
mustafa denizli daha lige ara verilmeden böyle bir haberi hiç kimseye vermez tamamen asparagas haber |
Alıntı:
|
ya o deilde topuz gelmicem diyo istemio hala adamı almak için diretiyolar tamam çok ii futbolcu gelsin ama istemediği bi klüpte ne kadar başarı sağlar bilemem herneyse uğur giderse çok üzülürüm onun yerine kesinlikle zan ı satmaları lazm |
uğurla tuna kalmalı onların yerine gökhan zan gönderilsin daha iyi |
uğur un gönderileceğini sanmıyorum |
zan gitsin , kurban kesecem valla |
Gidecekse Seriç,Gökhan Zan ve Ali Tandoğan gitsin |
bencede rüzgar haber |
Saçmalık. |
Uğurun gideceğini düşünmüyorum açıkçası..şuanki oyun sisteminde cissenin alternatifi bir tek o var..denizlinin 2000 deki manisa macerasıdna yurtdışından özellikle isteyip getirtiği bir oyuncu..toroman yada serdar kurtuluş cissenin alternetifi olamaz bu bölgede en azından inceman kadar.. |
uğur gitmez göndermezlerde zaten 3 ay tarnsferi için uğraşıp durdular ,uğur iyi futbolcu |
Çok isterim gelmesini. Ama haber şişirme. Mustafa Denizli Uğur İnceman'ı çok sever ve tutar. |
eğer gelirse süper olur ama zor |
seric cisse ekrem g.zan gitsin topuzla aurelio gelsin |
uğur inceman tuna gideceğine gökhan zan gitse yaaa bayram edicem ben:D |
topuz bu cocuk bizim ilacimiz olur ama olmayinca olmuyor dusunuyorum soyle topuzlu aurellolu sag acik serdar ozkan (iyi bir serdar ozkan tabiki) sol acik tello boyle bir orta saha super olurdu klasik 4 4 2 oynayacaksin ucariz valla |
hikayenin süslüsü bu haberler |
Ya saçma haber Uğur ile Ekrem gitmez bi kere. |
bence tamamen balon bir haber |
mehmet topuz u abartıoruz bence çok iyi takımız bu sene şampiyon olacağız üç hece sekiz hard sadece B-E-Ş-İ-K-T-A-Ş |
uğur ve ekrem gönderilmemeli kesinlikle , topuz da mutlaka alınmalı . . . |
ugur incemanı gondereceginiz cisseyi gonderin be !!!hemde yabancı kontenjanını acıp brezılya dan genc bi yetenek alırız !!! |
cisse iyi oynuyor yaw , orta sagamizda baya temizliyor , gitse gitse ekrem dag , seriç gitsin . |
ugur inceman gitmez gitmemeli demiyelm bence bu yonetim biz ne dersek tam tersini yapıyo gitsin gitsin :):) |
seric ve gökhan zan gitmeli topuz ve mehmet eren gelmeli |
mhmet tpuz gbi bi oyuncuya ihtiyacımzz warr...bnce doqru bi karar olur |
Türkiye`de Saat: 23:07 . |