![]() |
ara transferde alınacak genç yetenekler Beşiktaş her ne kadar şu an itibariyle ligde lider olsa bile takımın iyi olmadığı Metalist maçlarıyla bir kez daha su yüzüne çıktı. Takımın orta sahası ve forvetinin mücadele gücü çok düşük. Bu itibarla bu başlıkta ara transferde alınabilecek oyuncu listesini oluşturmanın iyi olacağını düşünüyorum. Her ne kadar kimse dikkate almasa bile.:fisheye: Orta sahada çift taraflı mücadele edebilecek oyuncular bence birinci öncelik olmalı. rafael carioca(gremio) ramires(cruzeiro) oldukça iyi seçenekler.. |
TANIMIYORUM AMA METALIST TEKI OYUNCUYU ALABILIRIZZZZZZZ |
belçika milli takımında oynayan az alkmaarın oyuncusu dembele |
yönetim doğru bir transfer politikası düzenleyeceğini düşünüyorum denizli bu işi ypar |
ortasahaya oyunu okuyan ,mücadeleci ve sert bi önlibero lazım mutlaka(giunti nin genci olabilir ) |
Arkadasin dedigi gibi defans-ortasaya bir italyan iyi olur.Ama Besiktasin aynen Arsenalin taktigini uygulamasi lazim.Genclere daha fazla onem vermesi lazim.;) |
transfer yapana kdr altyapıdan alsınlar daha iyi hem ordakilerde fena değil |
Macera aramaya gerek yok..Parayı bastırıp adam gibi bir ortasaha alsınlar yeter.. |
ya gourcuff da olabilir aslında çok iyi topçu |
yukaridaki arkadasa katiliyorum maceraya gerek yok is yapicak adama ihtiyacimiz var alt yapida yeterince genc var |
Türkiye`de Saat: 08:21 . |