![]() |
Beşiktaş - Antalyaspor (Türkiye Kupası Maçı) http://img441.imageshack.us/img441/333/sdadafaggy4.jpg http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ntalyaspor.jpg BEŞİKTAŞ -ANTALYASPOR Fortis türkye Kupası Müsabakası Tarih : 30 Ekim 2008 Saat : 20.00 Stad : Bjk İnönü |
yenicez inşallah inönüde antalyadaki maçın acısı çıkıcak inşallah:) |
Ben yeneceğiz gücümüz var diyorum fakat HAKEM oyuna karışmazsa |
ßence hem futßoL oLarak hemde taraftar oLarak fecııı hezımete ugrıcakLar.. cok ßuyuk kawgalar oLucak taßı geLmeye cesaret edeßıLırLerse.. |
bi kere onlarda taraftar yokki maca en fazla 50 kşi gelir |
inşallah şanlı kartalım bu maçıda alır.alamazsak canları sağolsun hediyemiz olsun ne yapalım kader ma beşiktaş ne yapr edr kazanır. |
sivas maçındaki gibi oynarsk fark olur tabi futbol şansı biraz bizden yanada olması lazım |
aynen sivas maçindaki gibi tempolu bir futbol sergilersek , fark rahat olur , geçen maçta çok $ansizdik ama her maç $ansiz geçmez . Tempo ve ba$ari kesin kalibiyetleri getirecektir . Puan kayip etmemek lazim . Sivas maçina ok dedik , denizli hoca yeni gelmesine ragmen çok iyi oynuyoruz . Fortis kupasi bir güzel galibiyetle ba$ligacak eminim ! Bastir Kara kartalim . |
Antalya maci nekadar rahat geceriz onlari densede,cok zor gececegi asikar.bence sayin denizli bu maca as takimi cikarmaz.bazi degisiklikler yapar.haftasonundaki kayseri macini düsünerek,bircok oyuncuya kulübede oturtur.gerci bizim yedeklerimizde fena oyuncu degiller,ama antalya kötü takim degil,bilakis cok kosan 90dakika pes etmeyen bir takim.dikkat edin daha hicbir maci farkli kaybetmedi,aksine son dakikalar ya önde yada berabere girdi.anliyacaginiz,zor mac olacak,fakat yenecegimizede inaniyorum |
evet bende yeneceğimize inanıyorum ama kolay mac olmayacagı kesin...antalyalıyım tüm maclarını izledim belki ligde durumu kötü suanda antalyanın ama gercekten iyi futbol oynuyolar..mutlaka her mac gol atıyolar onun için dikkatli olmamız lazım acıkcası gruptan cıkmak istiyorsak bu macı kazanmaktan baska sansımız yok çünkü grubumuz gercekten cok zor...kartalıma şimdiden basarılar... |
Türkiye`de Saat: 16:22 . |