![]() |
Serdar Özkan #21 Genç yıldızımız ile ilgili herşeyi buraya yazabilirsiniz. |
Kartal'da Serdar üzüntüsü Beşiktaş'ın genç futbolcusu Serdar Özkan'ın sahalardan 1,5 ay uzak kalacağı açıklandı. U19 Milli Takımı'nın Polonya'da gerçekleştirilen 28. Avrupa 19 Yaş Altı A Gençler Futbol Şampiyonası finallerinde dün İskoçya ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan Serdar Özkan'ın 1,5 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Genç futbolcunun yeni sezon hazırlıklarını Almanya'da sürdüren takım kampına katılmayarak doğrudan İstanbul'a döneceği bildirildi. Siyah beyazlı takımın diğer genç milli futbolcularının ise yarın kampa katılacağı öğrenildi. 24.07.2006http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : DHA |
bence serdar besıktas ta tutunamaz cunku bursaspordan gelme bı oyunce we bursalılarında bızden nefret ettıgını bılıorus durust olalım bu cocuktan bıze fayda gelmez we zarara ugradıgımızı dusunuorum transferınden sattıgımızda bonserwısnın yarısını bursaya wercez:( |
Karıştırma o serdar kurtuluş... |
karıştırıyosun arkadaşım serdar özkan beşiktaşın altyapısından yetişti vede çok yetenekli bence beşiktaşımıza faydalı olur |
pardon arkadaslar efed bı karısıklık olmus serdar ozkandan ozur dılıorum:( |
oynayamaz gider |
Bence tigana şans verecek gibi...stilini beğeniyormuş... http://buy4cheap.brinkster.net/signs...d=&allow=21296 |
Stilini begenen tek Tigana degil, bende cok begeniyorum. Oyunun iki yonunu de oynayan ender orta saha oyuncularindan biri, teknigi mukemmel, teke tekte iyi ve savunmasini da yapiyor. Bence tecrube kazanmasi icin bir birinci lig kulubune kiralanmaliydi, cunku forma sansi bulamayacak herhalde. Kiralamak ve kamcilamak bircok genc oyuncuya cok fayda sagliyor, bkz: Gokhan Zan, Arda Turan, Can Arat. |
Alıntı:
http://buy4cheap.brinkster.net/signs...d=&allow=21296 |
Alıntı:
Ama ikinci ligteydi. Bu sene kullanmayacagimiza ve PAF takimini astigini gore birinci lig kulubune kiralanmaliydi.... |
bir kaç yıl önce avrupada en gelecek vaad eden futbolcular arasında gösteriliyordu,çok şey uuyordum ama unutuldu gitti.Bu senenin başında çok duyduk adaını ama sakatlık falan mani oldu.Şimdi düzelmiş,tigana arada kullanmalı onu çünkü kumaşı çok iyi bir adam ortasahada hangi görev verilse yapabilecek ender oyunculardandır kanımca.. |
antalya macında girdigi dakikadan sonra bnce çok iyi oynadı..bjk de en begendim gnçlerden biri. |
Serdar Özkan çok yetenekli bi futbolcu bence tigana nın ona da biran önce bi şans vermesi gerekiyor.Eğer şans vermeyecekse sezon başında tekrar kiralık verilmeliydi ki tecrübe kazansın. |
serda gerçekten çok iyi olmuş kiralık gitmek yaramış ama niye oynamıyo anlamadım |
Vallahi kendi gençlerimize şans vermeliyiz o kadar para verip oyuncu almaktansa alt yapıya önem verip yeni yetenekler çıkarmalırız |
bazı maçlarda farka gitsek son yarım saat girse iyi olacak ama hiç rahat son yarım saat oynayamıyoruz ki |
denemekta fayda varrrr takıma yararlı bırı olsunda:) sonbaharrrrrrr |
izlemek istiyorum bu adamı ama bir türlü kısmet olmadı |
ya tigana bu adam da genç körmüsün nesin anlamıyorum. |
Bizim diğer gençlerden hiçbir farkı yok ne yazıkki... Sıradan bir oyuncu. Ama genede Mehmet Sedeften iyidir... |
artık oynamasını bekliyorum mehmet sedefin yerine ama tigana !! bare son 15-20 dk alda tecrübe kazansın |
çok içine kapanık ve güveni eksik güvencini arttırmak lazım |
Bence artık oynatılmalı o oyuncu |
üstekiler serdar kurtuluşla ilgili düşüncelerimdi yanlış oldu erdar özkan bence sergen olacak ama şans verilmiyor hem alt yapıdan çıktı hemde bilekleri çok iyi birazdaha güçlense ve kendini kontrol edebilse. süper olur |
Hedefim efsane olmak DEVRE arasında kiralık gitmeyi düşünen ve Tigana'nın da onay verdiği Serdar Özkan, "Kendimi geliştireceğim bir Süper Lig takımına gidebilirim. Ama asıl hedefim Beşiktaş'ta efsane olabilmek" diye konuştu. Genç yıldıza birçok teklif geldiği öğrenildi. |
Kiralık verilcekse 2. ligte bir takıma değil onunda istediği gibi süper ligte bir takıma kiralanmlalıl ii bir yetenek 2. ligte oynadı başarılı oldu birde süper ligte bir takıma verilip tecrübe kazandırılmalı |
şans vermek lazım yoksa kiralık gitmeli |
kiralık gidecekse kesinlikle süperligde bir takıma gitmeli |
Serdar Özkan bavulunu hazırladı http://www.ekolay.net/fanatik/images/trans.gifBeşiktaş’ın gelecek vaadeden oyuncuları arasında gösterilen Serdar Özkan’a kiralık yolu gözüktü. 26.12.2006 Antalyaspor ve Samsunspor’un talip olduğu yıldız futbolcu, “Bu sezon şans bulamadım. Tecrübe kazanmam açısından kiralık olarak gitmem iyi olabilir. Şu anda tatildeyim. Birkaç gün içinde durumun netleşeceğini düşünüyorum. Gelecek sezon Beşiktaş’a hazır dönmeyi hedefliyorum” dedi. Serdar Özkan daha önce de kiralık olarak Akçaabat Sebatspor’da oynamıştı. |
vestel yada genclere gitse keske kiralik |
işte ya biz genclere cok önem veriyoruz ... alırız kulübede çürütürüz sonra gönderir ve geri alamayız... bu mu yani alıyorsun madem kirala da adam gelişsin...alıp oturtursan bi işe yaramz ki o futbolcu hevesi kırılır bi kere... bilemiyorum artık.. bu cocukta iş var ama.. |
Ewet keşke kiralanmasada takımda oynasa bildiğim kadarıyla kiralandı |
Özkan'a veto Beşiktaş'ın genç yıldızı Serdar Özkan'ı isteyen kulüplere, siyah-beyazlılar "hayır" yanıtını veriyor. Yetkililer, "Serdar'ı Özkan kesinlikle satılmayacak. Belki kiralık olarak verebiliriz" ifadesini kullandılar. YÖNETİMİN NADİR DOĞRULARINDAN BİRİ... |
satilir mi bizim gelecegimiz bu cocuklar |
kalsın istiyorum ama Tigananın şans vermesi lazım Türkiye kupasında falan oynatsa iyi olacak geleceğin yıldızı olacak bence |
kiralık gönderilmeli bu çocuklar |
Serdar Özkan Konya'da Serdar Özkan Konya'da BEŞİKTAŞ'IN genç yıldızı Serdar Özkan, Konyaspor ile prensip anlaşmasına vardı. Tigana, genç oyuncu için "kiralık gidebilir" deyince siyah- beyazlılar, Konyaspor ile masaya oturdu. Konyaspor İkinci Başkanı ve BJK Kongre Üyesi Arif Çelik, "Serdar konusunda anlaşmamız bitti gibi. İbrahim Kaş'ı da istedik ama izin çıkmadı" ifadesini kullandı Kaynak:Fotomaç |
Ya her işi ters yapıyor bu adamlar ya ver İBRAHİM i SERDAR elinde dursun .. |
* ANKARAGÜCÜ: Gençlerbirliği'nden Sedat Yeşilkaya'yı sezon sonuna kadar kiraladı. * GAZİANTEPSPOR: Takımın başına teknik direktör Erdoğan Arıca'yı getirdi. Suudi Arabistan'da oynayan Fransız bir futbolcu ile Brezilyalı bir savunma oyuncusuyla prensipte anlaştı. * SAKARYASPOR: Yeni teknik direktör Giray Bulak oldu. Ankaraspor'dan Cem Yanık'ı aldı. * ÇAYKUR RİZESPOR: Teknik direktörlüğe Rıza Çalımbay'ı getirdi. Eyüp'ten stoper Görkem, Bursa'dan Zafer Biryol ve Schalke 04'ten kaleci Volkan Ünlü ile sözleşme yaptı. * ANTALYASPOR: Tunuslu golcü Ali Zitouni ve Şanlıurfa Belediyespor'un golcüsü Ferdi Aksakal ile forvetini güçlendirdi. * DENİZLİSPOR: Antrenör Mehmet Kulaksızoğlu'yla 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. * VESTEL MANİSASPOR: Brezilyalı forvet Reynaldo ve Oumar Kalabane'yi transfer etti. * GENÇLERBİRLİĞİ: Brezilyalı oyuncular, Tozo ve Sandro'yu kadrosuna dahil etti. * ANKARASPOR: Hamilton * KONYA: Beşiktaş'tan Serkan Özkan'ı aldı. |
Türkiye`de Saat: 05:10 . |