![]() |
Yildirim Demiroren YETEEEERRRR out --> Serder Ozkan YETEEEEERRRR in |
hayretle okudum son sayfalari...sanki Ronaldo Messi versaire bizde oynuyor sadece Serdar kötü oynuyor ve sizin istedigniz gibi oynamiyor..hemen sattin !! SerdarÖ. gibi dikine oynayan kac adam var?Bazi hocalar risk almaya sever ama biz pas hatasina bakariz yok saca bakariz bilmem ne..cok sacma yorumlar okuyorum daha 22 yasinda oyuncuya haricoyruz biraz daha destek olsak olmaz mi..biz gidip sadece yabanci oyunculai destek olalim oo delgadooo..ooo bilmem ne. ..sanki futbol hayati bitiyor gibi yorumlar var... kötü oynyiabilir siz begenmesiniz ama asla böyle kötü yorumlar haketmiyor!! Taraftar profilimiz giti gittikce degisiyor... |
Bence s.ozkan arda'dan iyi oynuyor, milli takim'da oynamali. Ya bu F.T bizimle ne alip veremedigi var ya !! Yemin ederim ki S.ozkan gs'da oynasaydi milli takim da coktan oynardi, i.toraman gibi. Serdar Ozkan cok onemli bir oyuncu. Sanirim bursa macinda tello, yusuf ve delgago yoklar cunku sakatlandilar, insallah serdar ozkan oynar |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
neden bu dağanıklık ondaki bilmiorum kumaş var ama bi sıkıntısı var gibi .... kaldıki iyi düşünüp çok çalışması gerekio o formatyı o yaşta giymek için nasıl can atanlar var nasip olmaz herkeze aklını başına al serdar!! |
Alıntı:
|
Serdar Özkan kesinlikle Beşiktaş'ı hâk eden bir performans sergilemiyor... |
Alıntı:
Bunun üstünede kendini bir sey zanediyor liverpool ya da juventus da oynamak istiyormus :stupid: Avrupa'da takimlar bakmiyor bile, bir ara juventus'a gidecek dediler inanmadim ve bu transfer olmadi ve cabuk unutuldu |
özür dilerim yazmayi unuttum, programda dediler ki ingiltere'de bazi haftalarda 3-4 mac yapiyorlar ve arda bu tempo'ya dayanamaz. Ve ben bunun üstüne bir sey eklemek istiyorum arda cok terbiyesiz, kendini kral zanediyor. |
Türkiye`de Saat: 17:39 . |