![]() |
Alıntı:
Ama ikinci ligteydi. Bu sene kullanmayacagimiza ve PAF takimini astigini gore birinci lig kulubune kiralanmaliydi.... |
bir kaç yıl önce avrupada en gelecek vaad eden futbolcular arasında gösteriliyordu,çok şey uuyordum ama unutuldu gitti.Bu senenin başında çok duyduk adaını ama sakatlık falan mani oldu.Şimdi düzelmiş,tigana arada kullanmalı onu çünkü kumaşı çok iyi bir adam ortasahada hangi görev verilse yapabilecek ender oyunculardandır kanımca.. |
antalya macında girdigi dakikadan sonra bnce çok iyi oynadı..bjk de en begendim gnçlerden biri. |
Serdar Özkan çok yetenekli bi futbolcu bence tigana nın ona da biran önce bi şans vermesi gerekiyor.Eğer şans vermeyecekse sezon başında tekrar kiralık verilmeliydi ki tecrübe kazansın. |
serda gerçekten çok iyi olmuş kiralık gitmek yaramış ama niye oynamıyo anlamadım |
Vallahi kendi gençlerimize şans vermeliyiz o kadar para verip oyuncu almaktansa alt yapıya önem verip yeni yetenekler çıkarmalırız |
bazı maçlarda farka gitsek son yarım saat girse iyi olacak ama hiç rahat son yarım saat oynayamıyoruz ki |
denemekta fayda varrrr takıma yararlı bırı olsunda:) sonbaharrrrrrr |
izlemek istiyorum bu adamı ama bir türlü kısmet olmadı |
ya tigana bu adam da genç körmüsün nesin anlamıyorum. |
Türkiye`de Saat: 18:28 . |