![]() |
Bizim diğer gençlerden hiçbir farkı yok ne yazıkki... Sıradan bir oyuncu. Ama genede Mehmet Sedeften iyidir... |
artık oynamasını bekliyorum mehmet sedefin yerine ama tigana !! bare son 15-20 dk alda tecrübe kazansın |
çok içine kapanık ve güveni eksik güvencini arttırmak lazım |
Bence artık oynatılmalı o oyuncu |
üstekiler serdar kurtuluşla ilgili düşüncelerimdi yanlış oldu erdar özkan bence sergen olacak ama şans verilmiyor hem alt yapıdan çıktı hemde bilekleri çok iyi birazdaha güçlense ve kendini kontrol edebilse. süper olur |
Hedefim efsane olmak DEVRE arasında kiralık gitmeyi düşünen ve Tigana'nın da onay verdiği Serdar Özkan, "Kendimi geliştireceğim bir Süper Lig takımına gidebilirim. Ama asıl hedefim Beşiktaş'ta efsane olabilmek" diye konuştu. Genç yıldıza birçok teklif geldiği öğrenildi. |
Kiralık verilcekse 2. ligte bir takıma değil onunda istediği gibi süper ligte bir takıma kiralanmlalıl ii bir yetenek 2. ligte oynadı başarılı oldu birde süper ligte bir takıma verilip tecrübe kazandırılmalı |
şans vermek lazım yoksa kiralık gitmeli |
kiralık gidecekse kesinlikle süperligde bir takıma gitmeli |
Serdar Özkan bavulunu hazırladı http://www.ekolay.net/fanatik/images/trans.gifBeşiktaş’ın gelecek vaadeden oyuncuları arasında gösterilen Serdar Özkan’a kiralık yolu gözüktü. 26.12.2006 Antalyaspor ve Samsunspor’un talip olduğu yıldız futbolcu, “Bu sezon şans bulamadım. Tecrübe kazanmam açısından kiralık olarak gitmem iyi olabilir. Şu anda tatildeyim. Birkaç gün içinde durumun netleşeceğini düşünüyorum. Gelecek sezon Beşiktaş’a hazır dönmeyi hedefliyorum” dedi. Serdar Özkan daha önce de kiralık olarak Akçaabat Sebatspor’da oynamıştı. |
Türkiye`de Saat: 00:34 . |