![]() |
10 Numara Riquelme Matias Delgado yerini vatandaşına bırakıyor Taraftarlar tarafından istenmeyen adam ilan edilen Delgado ile ipler kopmak üzere. Kartal, bir diğer Arjantinli ve Bocalı süper yeteneği transfer etmek için startı verdi ANKARASPOR maçında taraftarlar tarafından yuhalanarak tepki gösterilen Delgado ile yolları ayırmayı planlayan Beşiktaş, B planını devreye sokuyor. Delgado’nun tedavisi için İtalya’ya gedeceği ve burada da başka kulüplerle görüşeceğinin öğrenilmesinden sonra tamamen bu oyuncuyu silen yönetimin, Roman Riquelme için Boca Juniors kulübüyle temasa geçtiği öğrenildi. Arjantinli oyuncunun transfer edilmesi halinde, Alex ve Lincoln’ün gölgede kalacağı konuşuluyor. Aranan taze kan MUSTAFA Denizli’den de onay alan yöneticilerin Riquelme harekatına başladıkları öğrenilirken bu oyuncunun da Avrupa’da oynamaya sıcak baktığı bildirildi. 30 yaşında ve oyun kurucu mevkiinde oynayan futbolcu daha önce Barcelona ve Villarreal formalarını giymişti. Şu anda ülkesinde Boca Juniors’da oynayan futbolcu tekniği ve asistleriyle Beşiktaş’ın aradığı ‘10’ numara konumunda. |
Keşke alabilsek ama nerdeee... |
11.2007 tarihinde Villarreal'den Boca'ya 12.000.000 € transfer olmuş. yani yaklaşık 1 yıl önce. şu an ki piyasası 13 milyon euro... fotospor'a selamlar.. |
alabilme ihtimalimiz olduğunu düşünüyorum...Bu sene boca eski gücünden çok uzak ve piyasası düşmüş durumdadır... |
Kriz var arkadaşlar uçmayın. |
delgadodan kolay kolay vez gececeklerine inanmıyorum vede su zamanda böyle transfere sıcak bakılmaz gibi |
Delgado dan kolay kolay vaz gecmez yönetim ama taraftarın sabrı kalmadı iyi oyuncunun iyi oynamasını bekliyor ama oynamıyor adam nedense riquelme gelirse gayet şahane olur. DELGADO BASEL'DE OYNADIĞI TOPU BURADA OYNASAYDI BEŞİKTAŞ ŞAMPİYONDU. |
Önce Delgado'dan kurtulalım ondan sonra konuşuruz bunları. Ayrıca Riquelme'yi Türkiye'ye getirmek için yüklü bir bonservis parası ve iyi bir yıllık vermemiz lazım.Bizde de o paralar olmadığı için hayal gibi duruyor. |
Rıquelme,aynı bizim Hakan Şükür karakterinde..yani ülkesinde kral ama yurt dışında başarısız..ama 4/4 lük bir futbolcu..keşke gelse de % 60-70 le oynasa..o bile yeter.. |
Alıntı:
kesinlikle haklısın arkadaşım 1-2 maç oynayıp 10 maç yok adam arada 1-2 hareket yapınca oo diyoruz enreye kadar oynuycaksa oynasın sabrımız kalmadı |
5yıldır bir ton futbolcu hepsi fasafiso.alıp gelseler şu adamı..jübilesine kadar uçursa kartalımı. siyah beyaz forma da ne yakışır.ama nerdeee |
zor yaa delgado dn vazgeçeceklerinide hc düşünmüorum! |
Roman Riquelme keske alabilsek ama yine kolpa gibi geliyor |
riguelmeyi ulker alsin bize :) |
Alıntı:
|
keşke alınsa en azından penaltıyla frikik atan bi futbolcumuz olur... |
balon haber kım ıstemez rıqelme bıze gelsın ama ınandırıcı deıl |
ben delgado yollanacaksa 10 numara bolgesine transfer istemiyorum kardesim bana oyunu 2 yonunude oynayacak adam gibi adamlar bulsunlar yeter takimda kanat yok herofler riquelme diyor anat alsinlar gidip delgadodan memnunum ben |
hehehe |
Alıntı:
Aynen yaw..Sağlık sorunu yoksa Appiah çok iyi olur..Tam aradığımız adam.. |
ulker ne kadar verebiliyorsa versin gerisini biz tamamlayalim :) adam gibi topcu izleriz riguelme hagi ,maradona ayarinda bir futbolcu gelirse iyi olur |
Riquelme gelse efsane olur |
böyle haberler çok gördük ama inş bu gerçektir inş alabilirz |
oynayamaz oda :D |
pembe RüyaLara daLmasak ... |
Herşeyden önce bizim işi çok iyi bilen yönetimimiz Riquelme diye bir futbolcunun varlığından bile haberdar değildir. Onlar daha çok genç yetenekleri bulup çıkartırlar. Örnek mi istiyorsunuz, Gordon ve Higuain :) |
riquelme alınırsa çok iyi olur bana göre cisse,delgado,seric,bobo,ali tandoğan,tuna üzümcü beşiktaşta yeri yok bunların yerine daha iyi transferler yapılabilir |
Ronaldinho'yu alsak bile delgadonun yerini tutamaz.....Ne olursa olsun delgado başka..... |
deLqadodan koLay koLay wasqecemesLer..ama haßer koLpa qßi sankie.. |
aslinda delgado ve uzerien birazda para bu isi halledebiliriz |
yeterki buraya uyum sağlasın kafası rahat olsun onun forması yeter bu lige karakterli ve de çok inatçı bir topçu takımıda kendi karakterine uygun yönetiyor süper olur |
hayal olur bu iş |
riquelme den önce alınacaklar dolu kerlon mesut özil aiden mcgeady fredy guarin victor moses carlos villanueva mauro zarate sammir nuri şahin |
Alıntı:
dostum abartmışsın olayı |
Gelse müthiş olur cidden.Harbiden de beğenerek zewkle izlediğim müthiş bi oyuncu Riquelme |
gelse harika olur vallah |
Roman Riquelme man Riquelme 32 yaşında delgado 26 yasında acaba delgado ulkesi kral olabilirmi olamaz Roman Riquelme villearalda neler yapıyordu gormemiş yorum yazan arkadas |
riquelme... burda... biraz zor gibi değil mi? |
bundan daha iyi transfer olamaz...ama bzm yönetm iyi yerne felaket kelimesne alışık yani bu haber yalan ancak ciz el yasa yı alırız... |
zor dostum zor riquelme olmaz belki ama bas bas bağırıyoruz ankaradan özeri alın bee hem genç hem yetenekli delgadoya alternatif olur |
Türkiye`de Saat: 22:25 . |