![]() |
Tabata Geliyor... bjkmiz delgadonun kötü performansından dolayı 10 numara çalışmalarının sonucunda ligimizde oynayan Rodrigo Barbosa TABATA ile prensipte anlaştı.. |
Bence çok gereksiz bir transfer..G.Antepte oynamakla Beşiktaşta oynamak çok farklıdır.. |
Alıntı:
Biz çok gördük böyle transferlerden..Ayrıca Tabata'yı izleyeli 1 devre bile olmadı..2 sezon hayran bırakan Youla 'yı da gördük..Beşiktaş'ın daha üst düzey oyunculara ihtiyacı var.. |
kaynak nedir |
Net bir şey söylemek güç...Anadolu takımlarında iyi oynayan futbolcuların büyük takımlara gelince döküldüklerini görmekteyiz ama hepsininde öyle olacak hali yok, o zaman hiç Anadolu takımlarından oyuncu alamayız yaa öyle çıkarsa diye...Tabata iyi bir futbolcu, hemen anlaşılıyor bu, Delgado gibi de değil, koşuyor, mücadele ediyor çünkü, top tekniğininde Alex'ten, Delgado'dan, Lincoln'den düşük olduğunu düşünmüyorum, aynı gibi...Bizde yapabilir mi bilmiyorum, gerçekten zor şimdiden bir şey söylemek...Arkadaşın dediği gibi daha da fazla bir şey olmadı, 1 devre oldu daha...Türk olsa hemen alınabilir derdim ama yabancı olduğu için biraz düşünmek lazım tabii...Zaten Ts ilgileniyor diye biliyorum Tabata'ylan, eğer alırlarsa iyi iş yaparlar bana göre, 3 büyüklere göre Ts'de oynamak daha kolay çünkü... |
tabata yetenekli bire futbolcu keske gelse iyi bir altenernatif |
kaynak nedir? |
kolpa gibi. ben şahsen istemem, antep de kolay kolay bırakmaz. o yüzden rahatım. |
DELGADODAN DAHA İYİ OYNAYACAĞI KESİN |
Alıntı:
|
Kaynak? |
Alıntı:
(kolpa haber ajansı:D:D) |
kaynak nedir kocum? |
kaynak gaziantep haber |
Arkadaşlar Tabata haberi Gaziantep'te yerel gazeteler ve televizyonlarda flaş haber olarak veriliyormuş. Ayrıca 'Koçum,oğlum' gibi üsluplar kullanmaz ve haberler ile dalga geçmezseniz kalitenizi ve bilginizi belli edersiniz.Gerçi var mı öyle şeyler bilemiyorum ama neyse.. Saygılarımla |
tabata kım gerçek 10 Numara Riquelme bunu getirsinler tabata bedava vermezler gene nerden baksan 3 milyon ero isterler bilemedin 5milyon ero Riquelme su an piyasa maileti 8milyon ero ona verceklerine 3 bilemedin 5 8 milyon ero 10 Numara Riquelme alsınlar |
Ya Ya gelio kesinn :D adım gibi eminim fotospor yada fotomaçtır kaynağı :)) bizde yedik |
işte kolpa bir haberle daha karşı karşıyayız :D beşiktaş hergün transfer yapıyo yönetim çalııyo =)) gökhan emreciksinide alıyoduk noldu febe aldı =) gitmesi gereknler gitsinde alıcaklarımızı düşünürüz.. |
Delgadoyuda koy Antepde kral olur bize bence RİQUELME lazım yada tartışılmicak bie adam Tabataya bizim forma 5 numara büyük gelir eğer haber doğruysa yönetim yine büyük düşünmüş derim!!!! kimse gücenmesin ama bu idari kafayla hızla irtifa kaybetmekteyiz ve böyle giderse semt takımı olup çıkıcaz yazık ya ne diiimmmm |
Yalan haber. |
Dün akşam Boca nın maçında Riquelme yi seyrettim...adamın ne Alex le ne Lincoln le alakası yok..her haliyle duruşu ile bile lider..Bence ona en yakın adam elimizde idi ama el birliği ile kaçırttık adamı..Kim mi ? tabiiki Ricardinho.. |
Ben Tabata'yı isterim.Dünyada Delgado'dan kötü bir 10 numara zaten yoktur. Tabata Delgado'dan çok daha iyi. Bizim yönetim uyusun bizde ağzımızın sularını akıtarak Lincoln'ü izlemeye devam edelim !!!!!! |
kaynak nedir??? |
Kesinlikle delgado dan kurtulmalıyız fakat yerine gelecek adam tabata olamaz olmamalı fenerin artıkları yetti sıra antepten gelenlerde mi |
Büyük ihtimalle bu haber doğru oldu.İnşallah hayırlı olur.Bence çok gereksiz ama üzülmekte istemiyoruz.Gaziantepten aldığımız hiç bir futbolcunun hayrını göremedik.Şans yüzümüze güler inşallah. |
gelmesin.... |
Holosko tarzı bir oyuncu. Ama onun kadar iyi değil. Beşiktaşın bekletntilerini karşılayabilir mi ? bu düşünülmeli transfer yapılmadan önce. |
özer HURMACIyı alsınlar hem genç hem yetenekli hem de türk tabata=delgado hiç gerek yok delgadoyuda verip juninho alınsa süper olur |
Alıntı:
|
bencede asılsızdır |
şampiyonlar liginde başarıyı da tabata getirecek dimi ? allah allah ya...... |
Alıntı:
|
seneye sampiyonlar liginde oynayacagiz allah izin verirse ona göre transfer yapmak lazim böyle tabata mabatayla ilgilenmek gereksiz gerci kaynak nedir? |
10 numaraya yakışacağını da düşünmüyorum |
antep kesin cok büyük miktarda para ister bir 28 yasina deyen bir oyuncuyada okadar cok vermem acikcasi.. |
tabatayi begeniyorum ust duzey bir oyuncu bence ama bana gore turkiye liglerinden anadolu takimlarindan alinacak birtane yabanci var su anda oda sivasli bilica o herif harbiden manyak bir adam zapo giderse eger bilica bize kesinlikle gelmeli sivok a hayranim sivoktan bile iyi o bilica |
Alıntı:
valla antepten alinan topcuilardan hayir gormedik konusunda sana katilmiyorum toraman uzulmez senelerdir bu takimda oynuyorlar bana gore kesinlikle uzulmezi oynatmam o ayri konu ama adam 10 yildir hizmet ediyor bu senede ekrem geldi ekremide unutmayalim bence bu sezonun en onemli adamlarindan birisidir ekrem yani bence gayette hayrini goruyoruz gibime geliyor bana :D |
Alıntı:
|
İnşallah asılsız haberdir. |
metalistten jaja yı alın bu işi uzatmayın |
Türkiye`de Saat: 19:33 . |