![]() |
saçmalık. |
bu transferle ilgili yorumum fatih fena transfer degil tecrübesi faydali olabilir eger bu haber dogruysa!! bende dogrusu pek inanmiyorum ama bekliyelim görelim |
keşke gelse |
orta saha dokuluyor adamalr kor yahu orta sahaya savasan iki tane adam almiyorlar senelerdir yol gecen hani oldu yuh yani |
gerçi imzayı görmeden ınanmamak lazım ama alınmasını ısterım suan ıcın turk forvetler arasındaki en iyi forvet oyuncusudur fatih tekke |
yalan haberdir kaynak neresi |
Ufff ya :( boboyu harcadık ya... ahmed hassanı harcadık nouma yi harcadık carewide öyle elimizdeki değerlere sahip çıkamıyoruz anlamıyorum yaa :( |
fatih gelirse holosko nolucak asıl soru bu nobre fatih forvet yaparsa holosko yıne sağa gıder o oyuncuyu harcamamız lazım iyi bir oyun kurucumuz olsa barosdan cok daha iyi oyuncu holosko onu besliycek 1 adam lazım.. |
bence forvete ihtiyacımız yok gereksiz diyorum |
Başkanımız Yıldırım Demirören, Kanaltürk\'te canlı yayına katılarak istifa etmeyeceğini ve 2010 yılında da başkanlığa aday olacağını söyledi. Beşiktaşımızın menfaatleri için babasıyla bile kavga edeceğini vurgulayan Demirören, yönetim kurulu içinden dışarıya bilgi sızdırılmasının da hesabını soracağını kaydetti. Alex, Necati Ateş, Ümit Karan ve Fatih Tekke gibi isimlerle ilgilenmediklerini ifade eden Başkan, gelecek sene için de Eric Gerets\'le görüşmediklerini söyledi. Bu arada Beşiktaşımızın eski Menajeri Sinan Engin, sezon başında Bobo\'yu satma imkanları olsaydı forvet olarak ilk düşündükleri ismin Milan Baros olduğunu söyledi. Kaynak: Zaman |
Türkiye`de Saat: 09:32 . |