![]() |
Geremi çok iyi toparlar orta sahayıda bizim sag beke ihtiyacımız var.. |
Geremi ve bir sol bek lazım. |
Bizim yönetim adam akıllı transfer yapmaz. Boşa ümitlenmeyin... |
hadi yönetim getir geremiyi |
ben çok istiyorum bu transferi inşallah olur |
Ne Geremisi bizim 'BUYUK' baskan Maldonadoyu alacakmis!! |
Maldanado gelsin.:D |
Cisse her an takımdan ayrılabilir..Geremi veya Obodo iyi seçim olur.Yalnız ilk tercihim Geremi.. |
Oynarmi Geremi ön liberoda ? Sag kanat diye hatirliyorum.. |
maldonadoooo :D:D |
alırlarsa 40 yılın bası güsel bi trasnfer yapmış olurlar:D |
Bizim aslında transfer için kimi alacaklar acaba diye düşünmemize gerek yok ki şu an ki fener kadrosuna bakın onlardan biri gelir işte sırayla nasılsa. Gereminin fener geçmişi yok geliceğini sanmam |
Cisse ilk 11 de walla..Onu yollamayı düşünmüyorlar herhal..Seric giderse anca gelir yeni 1 yabancı..Onun da Geremidir, Obodo'dur bu tarz bir oyuncu olmayacağı kesin..Alıcaklar Jovanociç'i..Şaşırmışlar da konuşacak burda " ya tutarsa, gençmiş, uzun boyluymuş, ilerde şu paraya satarız" vs vs diye..Ancak bugüne kadar hiç olmadığı gibi bunda da gerçekleşmicek umutları..:) |
bu transferi cok istiyorum arkadas kim ne derse desin bizim orta sahayi toparlayacak adamlar bunlar ulan adam gibi 10 transfer yapmayin tek transfer yapin sezonda oda birisi geremi gibi adam olsun seneyede obodoyu alirsin yanina klasik 4 4 2 ye donersin turkiye liglerindede bilegini bukecek tek takim bile olmaz bukadar basit sonra yavas yavas guclendirirsin taiminin her yerini 3 4 senelik bir calismayla cl liginde cikarsin bi ceyrek yari finale ondan sonra surekli bu sekilde muhafaza edersin kadronu gidenlerin yerine yenisini alarak olur biter bukadarmi zor bu sekilde hareket etmek anlamadim gitti arkadas |
Alıntı:
|
Geremi Beşiktaş'ta Kara Kartal, ezeli rakipleri F.Bahçe ve G.Saray'ın da gündeminde olan Newcastle'lı oyuncuyu bu hafta İstanbul'a getirecek Beşiktaş, G.Saray ve F.Bahçe'nin de transfer listesinde yer alan Geremi ile kesin olarak anlaştı. Daha önce Geremi için 2.5 milyon euro bonservis bedeli isteyen Newcastle United dün ciddi oranda indirim yaptı. Geremi de daha önceki yıllık 3 milyon euro'luk talebini 2 milyon 100 bin euro'ya indirince, başkan Yıldırım Demirören kurmaylarına "Transferi bitirin" dedi. Yöneticilerin, Newcastle United ve Geremi'nin menajeriyle dün yaptığı son görüşme anlaşmayla sonuçlandı. Hatta Geremi'nin İstanbul'a uçak biletinin bile alındığı ve yıldız futbolcunun hafta içinde geleceği belirtildi. Beşiktaş, tecrübeli oyuncuyu Antalya kampına yetiştirmek istiyor. Geremi ile sözleşme imzalanması konusunda artık sadece Cisse engeli kaldı. FRANSIZ futbolcuyla yolları ayıracak Beşiktaş böylece yeni yabancı hakkını Geremi ile kullanacak. Cisse konusunda yarın önemli gelişmeler yaşanacak. Ünlü Fransız menajerlik şirketi IGC'nin yetkilileri yarın İstanbul'da Beşiktaşlı yöneticilerle Cisse için görüşecek. Mustafa Denizli de dün "Bir yabancı alacağız" diyerek bu transferi doğruladı. FOTOMAC |
inansak mı? |
galiba alıcaklar yaa ama bakalım hayırlısı |
imza atmadan inanmam |
evet yaa bende doğru söylüosun |
bence bu sefer geremi gibi bi adamı alcaklar gibime geliyor hani kırk yılda doğru bi iş yapıcaklar gibi geliyorya bakalım |
keşke becerebilse yönetim bu transferi... |
valla umutladım insallah getirirler geremiyi |
vay beee...ucak bileti bile alindi... :D :stupid: |
acaip derecede umutLuyum we sanki ßitircekLEr qßi.. |
Geremi..Türkiye'ye bu yaşta gelen yabancılara emeklilik ikramiyesi veriliyor sanırım Geremi de o yuzden gelecektir..Adam ne de olsa Türkiye'de top oynamış kime nasıl davranacağını da biliyor 3 maç oynar sonra vasatı aşamaz..Bence alınmasın.. |
yararli olacagi kesin bu adamin gelmesini istiyorum boyle boyle transferlerle takimi guclendirmemiz lazim bence kesinlikle faydali olacak ama gitmesi gereken yabanci seric cisseden bu sezon yine faydalanabiliriz ama sericden artik faydalanamayiz cunku adami zaten oynatmiyoruz simdi bedavaya gonderecegimize cisseyi sezon sonu mukavele bitiminde bedavaya gitsin daha iyi bence yani |
hayrlı olsun inş gelirr |
dikkat kaynak fotomac |
NTVSPOR Güncelleme: 14:40 TSİ 11 Ocak 2009 Pazar Yusuf Şimşek transferi ile dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş'ta yabancı transferi için de düğmeye basıldı. Yönetim takımdan ayrılmak isteyen Edouard Cisse'nin menajerleri ile masaya oturmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlı kulübün bu hafta içinde Fransız futbolcu ile yollarını ayırabileceği konuşuluyor. Yabancı kontenjanındaki boşluğu güçlü bir isimle doldurmak isteyen yönetimin, transfer listesinin ilk sırasında ise Premier Lig takımlarından Newcastle United'da forma giyen Njitap Geremi yer alıyor. Bir dönem Gençlerbirliği'nde de forma giyen Kamerunlu futbolcunun İngiltere'den ayrılmak istediğini kulubüne bildirdiği ve teknik direktör Mustafa Denizli'nin de ısrarla istediği yıldız oyuncuyla yapılan ön görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi. İngiliz kulübü, Real Madrid ve Chelsea’de de oynayan 31 yaşındaki Geremi için 2,5 milyon Euro bonservis bedeli istiyor. |
Takımda yer alması büyük güç katar, umarım uygun bir bedelle alınabilir. İhtiyacımız var böyle dinamik isimlere çünkü.. |
COk iyi transffer olur yalnız dikkat oda 31 yaşında 32 sine giricekmiş.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
fotomaca fazla guvenmem ben ama ınsallah dogru haberıdr |
Geremi Kartal'a yakın Cisse ile yollarını ayırmayı planlayan Beşiktaş, yabancı kontenjanındaki boşluğu Newcastle United’da forma giyen Geremi ile doldurmayı planlıyor. Kamerunlu futbolcuyla yapılan ön görüşmenin olumlu geçtiği belirtiliyor. http://www.ntvspor.net/Images/39527.jpg Yusuf Şimşek transferi ile dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş'ta yabancı transferi için de düğmeye basıldı. Yönetim takımdan ayrılmak isteyen Edouard Cisse'nin menajerleri ile masaya oturmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlı kulübün bu hafta içinde Fransız futbolcu ile yollarını ayırabileceği konuşuluyor. Yabancı kontenjanındaki boşluğu güçlü bir isimle doldurmak isteyen yönetimin, transfer listesinin ilk sırasında ise Premier Lig takımlarından Newcastle United'da forma giyen Njitap Geremi yer alıyor. Bir dönem Gençlerbirliği'nde de forma giyen Kamerunlu futbolcunun İngiltere'den ayrılmak istediğini kulubüne bildirdiği ve teknik direktör Mustafa Denizli'nin de ısrarla istediği yıldız oyuncuyla yapılan ön görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi. İngiliz kulübü, Real Madrid ve Chelsea’de de oynayan 31 yaşındaki Geremi için 2,5 milyon Euro bonservis bedeli istiyor. |
Alıntı:
|
30 yaş Geremi kapasitesinde ve kariyerinde bi oyuncu için çok değil..Hatta Türkiye liglerindeki bu tarz yıldızlar için ideal bile..Onun tecrübelerinden de faydalanıcaz sonuçta..Şuan gelirse en az 3-4 yıl full performans verir düye düşünüyorum.. |
bu takıma bu futbolcuyu getirsinler ben o başkanın alnından öpecem anca böyle yaparak piyasayı kızdırıyorlar |
Çok yönlü bir futbolcu alınması iyi olur.Bence katkı yapar.İnşallah doğrudur |
Türkiye`de Saat: 14:06 . |