![]() |
Beşiktaş Geremi'den vazgeçti Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Siyah Beyazlı takımın devre arası kampını gerçekleştirdiği Antalya'da basın mensupları ile bir araya geldi. "ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA BİR YABANCI FUTBOLCUYU KADROMUZA KATABİLİRİZ" Mustafa Denizli ülke futboluna ilişkin bu görüşlerinin ardından basın mensuplarının sorularına cevap verdi. Denizli ilk olarak transfer konusunda açıklamalar yaptı. Tecrübeli teknik adam Geremi'den Afrika Kupası nedeniyle vazgeçtiklerini söylerken, önümüzdeki hafta yabancı bir futbolcuyu kadrolarına katabileceklerini açıkladı. Denizli şöyle konuştu: "Geremi Afrikalı bir futbolcu ve Afrika Kupası'nda yer alacağı için takımda görev yapamayacaktır. Bu faktörleri göz önüne alarak bu futbolcuyu kadromuzda istemedik. Ancak önümüzdeki hafta kadromuza yabancı bir futbolcu katabiliriz. Çalışmalarımız devam ediyor. Transfer gizliliği diye bir olay var. Ancak şunu söyleyebilirim ki, hem kısa vadede, hem uzun vadede yararlanabileceğimiz 2 Avrupalı futbolcuyla görüşmelerimiz sürüyor." "Batuhan Karadeniz'in Eskişehirspor'a kiralanmasıyla ilgili soru üzerine Denizli, "Genç futbolculara gösterdiğim yakın ilgi geçmişteki çalışmalarımdan ortadadır. 16-17 yaşındaki çocukları Avrupa kupalarında oynattım. Bu karar, bir son değil, başlangıçtır. Batuhan'ın performansını takımdayken yüzde 30 yüzde 40 görürken, şimdi yüzde 90 göreceğiz" ifadesini kullandı. Batuhan'ın kiralanmasının futbolcu için daha iyi olduğunu belirten Denizli, 1 yıl sonra takıma döndüğünde performansını herkesin göreceğini vurguladı. |
Geremi eğer BJK'ye transfer olursa 105 YILLIK KULÜP TARİHİNİN EN KARİYERLİ FUTBOLCUSU OLACAK. - Olimpiyat Oyunları 2000 altın madalya sahibi - Kamerun Milli Takımıyla 2002 Dünya Kupasına, 2004, 2006, 2008'de Afrika Uluslar Kupasına katılmış - ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 2000 ve 2002 - İspanya Şampiyonluğu 2001 ve 2003 - Oynadığı takımlar: R. Bafoussam (Kamerun), C. Porteno (Paraguay), G. Birliği, R. Madrid, M.Boro, Chelsea, Newcastle Henüz 30 yaşında, stoper, sağ bek, ön libero, ortasahanın ortası, sağ açık mevkilerinde oynayabiliyor. Müthiş bir fiziki güç ve dinamizme sahip. G. Birliğine de bir Paraguay takımından gelmiş olması çok enteresandır. Daha ilginci 97-98 senelerinde Toshack'ın Geremi'yi BJK'ye transfer etmeyi çok istediği ama başaramadığı, 99'da R. Madrid'in başına geçince direkt transfer ettiği bir futbolcudur. |
|
beyler geremi eski geremi değil,temposunu tamamen kayıp etmiş ,eski mücadelesi artık yok,newcastle tarftarı onu tamamen işe yaramaz vede boşuna para verilen bir oyuncu olarak görüyor,alınırsa 1sene sonu bir ton zararla göndermeye calışırız... |
>>>FLASH...GEREMİ AÇIKLAMA YAPTI...!!!!!! Newcastle's Geremi ready to take Besiktas offer 15.01.09 | tribalfootball.com Geremi admits he's ready to quit Newcastle United for Besiktas. "I'm nearing the end of my career and I don't want to be sitting on the bench," said the former Real Madrid, Chelsea and Middlesbrough midfielder yesterday. "There is a bid for me and I am deciding what to do but I really want to play." beşiktaşın teklifi için hazır olduğunu sölemiş..."kariyerimin sonuna yaklaştım ve yedek kulübesinde oturmak istemiyorum" "Bana br teklif yapıldı ve bu konu üzerinde düşünüyorum ancak herçekten oynamak istiyorum" .... BUNA BENZER PEK ÇOK HABER VER..BEŞİKTAŞN GEREMİYLE ANAŞTIĞIA DAİR... Newcastle's Geremi ready to take Besiktas offer | Premiership News | tribalfootball.com Bu iş olmuş anlaşıan.ç..Geremi patlama yapmak isito..oynama konusunda epey hırslı....:) http://images.teamtalk.com/08/04/800...emi_827517.jpghttp://newsimg.bbc.co.uk/media/image...66524_chel.jpghttp://www.ligtv.com.tr/uploads/news..._Geremi002.jpg |
neresı bunun flashhhh anlaymadım ama geremının gelmesını ıstıyorum |
Alıntı:
|
Hayırlısı. |
ya zaten almayacaz bsoverin hep ayni tantana oyalarlar 3-4 hafta sonra tik yok... zaten denizli demis ya vazgectik afrika kupasi yüzünden takimda yer alamaz alsak bile diye.. |
Geremi istediği kadar konuşsun,vazgeçmiş bizimkiler.. |
İnş. alırız. Adam patlamaya hazır bir bomba gibi :) |
bakalım sürekli bir gelicek bir gelmicek bi gündemdeki isimlerle ilgilenmiyoruz diolar bakalım nereye varıcak sonuc |
geremi klberson tipi bi oyuncu tam bi savunma önliberosu deil yönetimin iyi düşünmesi gerekli .. |
Geremi tamam Demirören'in taraftar derneği üyelerine Geremi transferini noktaladıklarını söylediği ileri sürüldü. Kuşadası Beşiktaşlılar Derneği'nin daveti üzerine Kuşadası'na giden Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in dernek üyeleriyle yaptığı sohbetlerde transfer konusuna değindiği ve Kamerunlu yıldız Geremi konusunda müjde verdiği öğrenildi. Demirören'in "Geremi'yle ve kulübüyle her konuda anlaştık. Yakında transferi resmi olarak açıklayacağız. Hepinizin içi rahat olsun" dediği ifade edildi. Demirören, dernek üyelerine verdiği müjdeye basın karşısında değinmezken, transfer konusunda iddialı açıklamalar yaptı. Anadolu'daki Beşiktaşlıların ayağına giderek sorunları yerinde dinlediklerini söyleyen siyah-beyazlıların başkanı, "Çözümleri birlikte hareket ederek bulacağız" dedi. Yusuf'a kefil olduğunu, ondan en verimli şekilde faydalanacaklarını da kaydeden Demirören, "Önümüzdeki günlerde herkes ne kadar isabetli bir transfer yaptığımızı görecek" diye konuştu. Demirören transferlerle ilgili ise şunları söyledi: MUSTAFA DENİZLİ TAM YETKİLİ "Transferde teknik direktörümüz Mustafa Denizli tam yetkilidir. Şu anda yoğun çalışma içerisindeyiz. Ara transferde iki oyuncuyu daha renklerimize bağlayacağız. Bunlardan biri gurbetçi Erkan Zengin, diğeri ise yabancı olacak." Demirören'in ismini açıklamadığı yabancı transferin Real Madrid ve Chelsea gibi devlerde oynamış Newcastle forması giyen Geremi olduğu bildirildi. |
inansak mı ki???hergün yeni bir idda ortaya atıyorlar. |
Hani vazgeçtilerdi ??? ne iş anlamadım gitti ya |
Hadi alın şu adamı bea...Bi ohhh çekelim artık... |
ya adam afrikalı oyuncu istemiyorum diyor ve bunlarda bana kalırsa tahmin yürütüyor bilmiorum adam istemiyorum diyip aldımı yani garip sanmıyorum ama başka bi yabancıyla anlaşmış olabilirler |
Geremi Newcastle ile sözleşme imzaladı diye bir konu açmıştım ben ama şimdi tekrardan böyle bir spekülasyonun çıkması soru işareti |
şu adamı çok istiyorum ya bi gelse ama seric ve ya cisse den biri gitmeden yabancı transferi zor |
GEREMI TAMAM, geleceksen gel artik uzatma su isi :D |
maymuna çevirdiniz bizi bee alıcaksan al almıycaksan alma hergün yeni bir haberle kalkıyoruz yeter artık yaa |
hadi gelse kurtulsak sericden !! |
hayirlisi bakalim gelmesini encok istedigim adamlardan biri bu geremi yaninada ernsti alabilirsek mukemmel olur ve klasik 4 4 2 yi en iyi sekilde oynayabiliriz bence |
hiç sanmıorum :D |
Alıntı:
|
transfer gündemini pek takip edemiyorum bu aralar ama sanırım şu an gündemde olan 2 isim var: geremi ve ernst...eğer bana tercih hakkı tanınsaydı hiç düşünmeden ernst'in adını verirdim, disipliniyle tartışmasız fark yaratırdı, aynı zamanda takım içerisindeki dengeleri de bozmayacak tarzda, tam bir alman, geremi bundan 3 yıl önce gündeme gelseydi iş değişirdi ama siyahi oyuncuların gözlemlediğim bir eksileri var: kariyerlerinin zirvelerine yükselirken güçlü fiziksel yapılarıyla oynadıkları takımlara inanılmaz katı yapabiliyorlar ama düşüşe geçmeyte görsünler, nedenini anlamıyorum ama tuhaf bir şekilde kariyerlerinde düşüşe geçen siyahi oyuncular iflah olamıyorlar, olamadıklartı gibi gittikleri düzenin yapısına da disiplinsizlikleriyle zarar verebiliyorlar...ama ernst böyle değil, ona gel ernst dersiniz gelir, git oğlum dersiniz gider, çık dersiniz çıkar beri dur dersiniz durur, gıkı bile çıkmaz, hem isim olarak geremi kadar etki yapmayacağı için beklentilerin odak noktası olmayacağından dolayı kafası o açıdan da rahat olur, tam bir sistem içerisindeki dişli vazifesini görebilecek adam...diğer bir konu da sanırım bu bölgeye bir yabancı alındığında cisse'yle yollar ayrılacak, işte tam bu noktayı anlayamıyorum, neden ihtiyacımız olan bölgeye bir adam gelirken diğeri ayrılıyor, tamam cisse orası için yetersiz diyebilirsiniz ama o zaman 2 adam alınmalı direkt etki edebilecek, kaç yıldır söylüyoruz: bu takımın sorunu orta sahada savunmasız kalması ve bek problemidir, artık görün şunları ya, denizli geldiğinde onu tanıdığımdan tamamen hücuma yönelik bir dizilişle maçları oynayacağını tahmin etmiştim, türkiye ligindeki maçlarda tamamen hücuma yönelik dizilişin kısa vadede bir ilaç olup olamayacağı konusunda şüphelerim vardı, aynen böyle oynattı, hücum oalrak göze hoş gelir gibi görünen oyunlar çıkardık ama çaktırmadan 4-5 puan fark attığımız rakiplerimizin 4-5 puan gerisinde kaldık, artık kendi doğrularıma göre tartışılması gereksiz sistemimiz orta sahada 2 tane ernst'İmizin olmasını sğlayabilecek herhangi bir sistem, bunalrn yanında sol beke artık biri gelsin ya, ve sağ açık sorunu, o tarafta o yerin asıl adamı kimse bulun getirin artık, yani takımın geneli iyi ama nokta işleri bir türlü yapamıyoruz, gerekiyorsa bobo'yu satın, onu satın bunu satın ama takımın özünü bulun artık ya, show siyahi transferleri değil, artık iskelet oluşturacak transferleri bekliyoruz... |
Geremi'den sert açıklama İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'da forma giyen Kamerunlu yıldız Geremi'nin, Beşiktaş'a transfer olması konusunda zorluk çıkartan kulübüne kızgın olduğu iddia ediliyor. İngiliz The Sun Gazetesi'nde yer alan bir haberde, Beşiktaş'ın transfer listesinde olan Newcastle United'ın Kamerunlu yıldızı Geremi'nin, İstanbul'a gelmeyi istediği ancak kulübünün isteksiz davranması nedeniyle İngiliz ekibine kızgın olduğu ifade edildi. Geremi'nin 2-2 sona eren West Ham United maçında taraftarlarla yaşadığı sorunlar nedeniyle takımdan ayrılmaya kesin olarak karar verdiği ifade ediliyor. 30 yaşındaki Geremi, hastalığı nedeniyle takımının son 2 maçında forma giyemedi. Geremi bu sezon ise sadece 8 Premier Lig maçında oynayabilmişti. 2007 yılından Newcastle gelen Geremi daha sonra teknik direktör Sam Allardyce tarafından takım kaptanlığına getirilmişti. Ancak 6 ay sonra kaptanlık pazubandı Michael Owen'a verilmişti. Geremi 2 yıl Türkiye'de Gençlerbirliği forması giydikten sonra 1999'da Real Madrid'e transfer olmuştu. |
Besiktas go cold on Newcastle's Geremi 21.01.09 | tribalfootball.com Newcastle United midfielder Geremi is seeing hopes of a move to Besiktas starting to fade. The Cameroon veteran wants to return to Turkey, but the Evening Chronicle says Besiktas are now focusing on other targets. GEREMİ TÜRKİYEYE GRRİ DÖNMEK İSTİYOR ANCAK BEŞİKTAŞ ŞU AN BAŞKA HEDEFELŞR ÜZERİNDE YOĞUNLAŞMAKTA....! |
Walla dün Newcastle ile kısa bi haber videosu vardı..Kulübün satılmasıyla fln ilgili..Orda Newcastle'ın 3 golünü gösterdiler..3ünde de Geremi'nin payı vardı..2si asist olmak üzere..Şu adamı alırsak nekadar büyük bir iş yaparız herkes bunun farkında ama bi tek Denizliynen yönetim deil galiba.. |
Türkiye`de Saat: 01:57 . |