![]() |
Alıntı:
Biz bakan klübüz ve bende bakıyorum ve batuhanın gitmesine çok sevindim... |
baktığımız için bu haldeyiz zaten...bakıp bakmadığımızda çelişki hem,madem bakıyoruz niye noumayı sevdik,madem bakıyoruz niye batu ya sevindiniz_? |
Alıntı:
Pascal hatalarını anladı sonucta değilmi özürde diledi... Tüm Türkiye Cumhuriyetinden... |
Alıntı:
(pascal ı sevmedğim sanılmasın buarada) |
Gördüm görmesine ama sonucta çıkıpta adam gibi özürde diledi.. |
madem hataydı niye pascalı çok sevdin hasan ben bunu soruyorum.niye sevdik.madem batu hatalı niye batuyuda sevmiyrsunuz_?yanlı basının gazı işte.söylemedi deil söyledi ama birse iki yaptı... |
Alıntı:
pascal bambaşka bi adamdı ve öyle hafızalarda kalıcak çok başarılı hırcın hırslı tam sevdiğim tarzda futbolcuydu ama terbiye meselesine gelince ben yinede batuhana gıcığım nouma ne olursa olsun kızmam |
Alıntı:
|
Meltem iyi de arkadasım PAscalla Batu aynı mı ? PAscal kendini sımarıklıgıyla sevdirmediki yüregiyle sevdirdi adam belki okdar iyi oyuncu degildi ( Bjk nin en iyi forvetlerinden di bu güne kadar) ama takıma öncülük yaptı yüregini koydu öyle sevdik biz onu ... Batu naptı sıamrıklık kendini begenmişlik bencillik Batuda cok iyi bir futbolcu ama egr böyle devam ederse ondan hic bir şey olmaz. |
İlk önce şunu söylemek gerekir, bize hem iyi bir oyuncu hemde terbiyeli, karakterli bir oyuncu lazım, her ikiside olmalı mutlaka...Burdaki karakterden kastım, aldığı parayı sonuna kadar haketmeli, canını dişine takarak oynamalı, takımı için onu sevenler için oynamalı, onlara layık olmalı...Yoksa o gece bu barda başka gece şu burda olması, kızlarla gezip tozmasında bir sorun yok, tabii oyununu etkilemediği sürece...Hem oyununu oynar hemde onları yapabilir, biz karışamayız sonuçta buna...Pascal da böyle bir oyuncuydu mesela, her türlü şeyi yapardı belki ama sahaya çıktı mı görevini sonuna kadar yapardı, bizim içinde bu önemli zaten...Batu'ya gelince de, Batu yetenekli bir oyuncu ama şimdi forma şansı bulması zor, takımda 3 üst düzey (Türkiye Ligi için) forvetin olması onun için büyük şanssızlık, şimdi kendinizi hocanın yerine koyun, Batu'ya gerçekten forma verir misiniz bu üçlü varken, ki Bobo bile kulübede otururken...Yavaş yavaş forma verilmesini isterim tabiiki, ne bilim Fortis maçlarında hep Batu'nun oynatılmasını isterim mesela, ama ligde şimdilik zor gerçekten...En iyisi şimdilik bir kulübe kiralamak bence, sezon sonunu gelince biraqz daha netleşir olaylar, Batu'nun göstereceği performansa göre tabii... |
Türkiye`de Saat: 18:39 . |