![]() |
rakıbıne oyuncu danısıosn olaya bak :) |
İş yapmaz gibi görünüyo ama hayırlısı... |
iş yapar gelirse iyi adam |
babic kötü oyuncu degil.ama okadar üst düzey bir oyuncuda degil.fakat türkiyede birseyler yapabilir.leverkusenden taniyorum onu. |
Çok iyi olsa Betis bırakmaz artı skibbe otoriremi ya saçmalık ötesi |
evet skibbeye danışması saçmalıkların dik alası ama bilmiorum babicte kendni ispatlayacak bi oyuncu hareketli yani |
bu futbolcuyu leverkusen takimindan taniyorum yalniz herkes kurtarici olarak görmesin cünkü oldukca yavas bir futbolcu ayagi iyi, iyi sutlar cekiyor ama türkiyede futbol biraz savumaya yönelik basarili olurmu bilmiyorum....bence avrupada bosta daha iyileri var saten holoskodan bir varki yok belkim holosko babicten daha iyi futbolcu.....yani anliyacaginiz besiktasda suanda iki futbolcu babic tarzi bobo,holosko ne gerek var babice..bence besiktas biraz daha baksin mutlaka besiktasa yariyacak bir futbolcu var avrupada..... |
bence çok ii bi adam babiç.leverkusende harikalar yaratıodu.bazı arkadaslar futboldan anlamıolar heralde... |
babic seriçe göre daha iyi her anlamda ama size birşey söylim adam leverkusende oynarken antrenörü skibbe diye hemen ona sordu oluyor. Bende sizin inanmanızı anlayabilmiş değilim. |
Tam bir görev adamı.Bazılarınız çok kötü oyuncu demiş, acaba hiç izlediniz mi Babic'i çok merak ediyorum. |
Türkiye`de Saat: 22:08 . |