![]() |
Yusuf Şimşek: Doğuştan Beşiktaşlıyım Yusuf Şimşek: Doğuştan Beşiktaşlıyım Beşiktaş'ın yeni transferi Yusuf Şimşek, ilk kez NTV Spor ekibinden Hakan Gündoğar'a konuştu. Yusuf, doğuştan Beşiktaşlı olduğunu söyledi. Beşiktaş'ın flaş transferi Yusuf Şimşek, ilk kez NTV Spor'dan arkadaşımız Hakan Gündoğar'a konuştu. Yusuf, sonradan değil doğuştan Beşiktaşlı olduğunu söyledi. Video için tıklayınız... Röportajın tam metni az sonra ... |
yok artık daha gecen beşiktasa gol atıp gercek bursasporlu olduğumu göstericem falan dedi yuh artık |
HEr gelen oyuncunun standart lafı :) |
Kimin ne olduğu belli olmaz akadaşlar, adam daha antremana bile çıkmadı hemen yıpratmaya başlamayın. Adam şu satırları okusa ne hisseder ilk günden sizce.. |
(: hiç şaşırtmıor ... |
doğuştan euro cu bunlar :D |
eer öyLeyse qösderir zaten..örneqin : ekrem daq.. |
Valla size başarısızlık müstehak. Adam daha yeni bugün geldi hemen silip geçtiniz. |
bizde inandık zaten... |
herkes beşiktaşlıyım diyo ya komedi beşiktaşlı olunmaz beşiktaşlı doğulur |
O zaman bz şimdiden bir doğumevi ve kreş kuralım |
Alıntı:
|
Ben doktoru ve ebesiyle konustum, dogru soyluyomus Yusuf. :) |
Büyüksün Yusuf.. |
Önceden Yusuf'un ben Gs'liyim veya da Fb'liyim diye bir açıklaması var mı bilmiyorum, duymadım en azından...Onun için bunu demesi gayet normal...Olmasa ne olacakki hem yaf, gelmiş 34 yaşına, sanki 10 sene top oynayacak bizde...Zaten Beşiktaş'lı olması da yetmiyorki, önemli olan adam olması, topunu oynaması...Yusuf bunları yapsın yeter... |
ozaman bundan 10 sene evvel 23 yaşındayken fb ve bjk teklif yaptığında bjk yi tercih etmeliydin yusuf efendi. |
Alıntı:
|
Adam ben doğuştan Beşiktaş'lıyım demiyo ki, videoyu izledim öyle birşey göremedim..! Ayrıca 2005-2006 sezonunda Denizlispor ligde kalsın Ferbahçe'de şampiyon olsun diyen Yusuf değilmiydi..! Bu ne perhiz, Bu ne lahana turşusu..! |
Basarili olsa ne yazar ya yasi gelmis 34e!!! |
kolumu kesseniz kanım siyah beyaz akar dememiş hayret |
genede fazla karamsar olmayalim bakarsiniz iyi isler yapar bazen ummadiginiz tas kafa kirar tamam olan olmus gercek besiktasliyim diyor oynamaya basladiginda görecegiz aslinda fena oyuncu degil önümüzdeki 3-4 sene besiktasa faydali olsun yeter. tabiki oynarsa ,artik futbolcular 38-39 yasina kadar gayet güzel oynuyor eskidendi yasli genc bekliyelim görelim.. |
Yusuf'un çok da eski olmayan başka bir ropörtajda söyledikleri biraz daha farklı, iyi futbolcu-kötü futbolcu olması, yaşlı ya da genç olması önemli değil ama samimi olması önemli bence, karakter göstergesidir bu... ....... -Fenerbahçeli misim? Ben Fenerbahçeliyim. Sonuçta ekmeğini yedim, hizmet ettim. -Daha öncesini soruyorum. Çocukken de Fenerbahçeli miydin? Evet evet Fenerbahçeliydim. Seviyordum Fenerbahçe'yi. Ama içine girdikten sonra değerini daha çok gördüm. -Kaçan şampyonluğa üzüldün mü? Tabii ki. Keşke daha önce şampiyon olup gelselerdi Denizli'ye. ...... Bu da linkidir:Ligtv.com.tr - Haber - Yusuf Şimşek ?Yumruk atıp futbolu bırakacaktım? |
kesin öledir... |
? pek inanmadım ama haydi hayırlısı |
ya beşiktaşlı olup olmaması çok önemli değil bence adam gibi oynasın maç kazandırsın yeter zaten kaç yıl daha oynıcak :) bencede beşiktaşlı değildi ama şimdi geldi diye sıkıyor |
hayırlı olsun inşallah takıma yararlı olur |
Alıntı:
Hahaha:):) BJK da oynaman için böyle bi açıklama yapmana gerek yoktu be Yusuf'um.. Zaten önüne gelen oynuyor sen de oynarsın işte..:) Delgadonun yarısını oynasan yeter..Tam oynayan Delgado kenarda dursun sen çık onun yarısını oyna kafidir..:) |
biz taraftarız bir oyuncunu beşiktaşlı olup olmadıgını alarız misali holosko sabına kadar beşiktaşlı. |
kaç derecelik bi dönüş bu acaba geçen maçta gol atcam bursalı olduğumu herkese göstercm flan demiyomuydu bu |
bugune kadar besıktasta oynayan futbolcuların hepsı besıktaslımı dogmustu ? bırakında futbolunu konusalım daha antremana cıkmadı mac oynamadı geldıgı gun adamı bıtırmeyelım. tepkı vericeksek yonetıme verelım !!! |
Beşiktaşlı olup olmaması hiç sorun değil..Ancak " FB şampiyon olamadığı için oturup ağladım, Ben Fenerbahçeliyim, Gönlüm Fenerden yana " diyen bi adam da çıkıp ben Beşiktaşlıyım demesin..Terbiyesizliktir bu.. |
daha onceden bunları demıs olabılır ama artık besıktasımızın futbolcusu ne olursa olsun sahıp cıkmamız gerekıyor bıze yakısanı yapalım yusufun futbolunu konusalım futbolunu elestırelım daha oncede bızdede oldu besıktaslıyım dıyen hatta kapalı trıbun onune gelıp rakıp takım aleyhıne tezahurat yapanda vardı kotu bı oyuncumuydu degıldı ama kısılıksızdı. yusufunda oyununu besıktasa katkısını konusalım kısılıgı bızı ılgılendırmemelı bence |
Madem doğruştan Beşiktaşlıydın neden Denizlispordan direk bize gelmedinnn yada daha önceki seneler :D:D:D Gitttin Bursaspor a adamlara para kazandırdın emekli olmana yakın.. |
salla salla yalandan kim ölmüş ki ... |
Yusuf Beşiktaş'lıdır... |
Ben doğuştan insanım? |
Kalitesiz karaktersiz şerefiz herif yha... |
tepecikspora gelse doğuştan tepecikliyim dicek fenerdeyken doğuştan fenerliyim diodu nası deişti:S:D |
yarında ''beni inönüye gömsünler'' der:D |
Alıntı:
Tam bir Besiktasli gibi yazmis. Yusuf tipki bizim eski Yusuf gibi,Sergen gibi nadir gorulebilecek yetenekleri olan yildiz bir futbolcudur.Besiktas'a faydali olacaktir.Madem ki gelmistir,onu bagrimiza basmak taraftarlar olarak gorevimizdir . Hosgeldin Yusuf. |
Türkiye`de Saat: 04:00 . |