Karetta2002 | 11-01-2009 14:39 | Alıntı: dogan_cordoba´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 891755)
Yusuf'un alınması bence gerekli idi ama kendisinden daha geldiği ilk mactan itibaren hemen goller ve asistler beklemek hem kendisine ağır bir yuk yuklemek olur hem de yıpratır Yusuf'u..Alinmasa farklı yerli bir oyuncu alınsaydı daha iyi olmazmıydı tabiiki olurdu ama Beşiktaş'ımda forma giyecek olan (dikkat edin giyecek olan) bir oyuncuya önyargıyla yaklaşmak gercekten yıpratıcı olur..
Önemli olan takıma maç kazandırması,Delgado'nun cok az yaptığı işi Yusuf'un yogunlukla yapması olacaktır..Ben kendisinden bunu beklerim ama daha bunun için sanırım erken..Alışma devresinden sonra kendisini gösterir diye düşünüyorum.. | Katılıyorum,bençte Yusuf gibi bir adamın oturması çok da kötü bir şey değil..Bazı maçlarda çilingir vazifesi görecektir..Belki asla 11 in değişmez adamı olmaz ama,öyle maçlar olacaktır ki,topun daha çok takımımızda kalması gerekecektir,topa basabilen bir tecrübe gerekebilecektir,çok sıkışık bir defansın arasına top atabilen bir adam gerekecektir..İşte o zamanlarda Yusuf işe yarayacaktır .Yusuf ,temposu düşük bir oyuncudur amma,türkiye liginde ayağındaki topu en iyi saklayan 1-2 oyuncudan biridir.Ayrıca,özellikle Türkiyede 1 e 1 kaldığında ekarte edemeyeceği oyuncu çok azdır bu özelliği ile ceza sahasında ve çevresinde çok serbest atış kazandıracaktır.. |