![]() |
bence herkes süperdi süper saldırdı herkes gs'e nefes aldırmadılar ama delgado klasını kouştudu bence... |
kimse runje den bahsetmemiş.runje yürekten bi beşiktaşlıydı.gökhan zan a olan tepkisiyle benim gönlümü çeldi :D |
Maçın yıldızı Nobre'ydi.Sadece attığı gol ile değil ilerde basmasıyla,mücadelesiyle,herşeyiyle maçın adamıydı.Daha sonra takımda Fahri,Delgado,İ.Toraman,Runje,G.Zan(yine ufak tefek hatalar yaptı ve GS pozisyona girdi ama neyse).Baki ve Koray'ı hiç beğenmedim bu maçta.Kleberson da vasattı.Çok pas hatası yaptılar. |
delgado ibo-t gokhan zan norbe gohkan |
bence delgado,nobre,toraman,baki iyi calisti |
delgado , nobre , runje , gokhan zan |
bence takım ıyıydı ama one cıkanlar bana gore delgado koray fahri deli ibo |
delgado fahrii |
bence delgado |
nobre attıgı gol için degil çok mucadele etti 90. dakkada mondiregen in degajını karsıladı defansta man of the match 11 nobre |
Alıntı:
|
delgadoooooo |
yaw bir dur takimim yendi ozman hepsi |
HEr topa kafasini sokan nobre :D, Bide delgado... |
delgado ydu gerçektende show yaptı adeta |
bence maçın yıldızı nobre vs. diil tek yıldız delgado adamın çalımları mı dersin paslarımı dersin mükemmelya adam sağa bakıo biz bi bakıoz top solda.....bundan mütevellit man of the macth 10 DELGADO.......... |
Alıntı:
bu arada bence de nobre güzel oynadı ama delgado en iyisiydi |
tabiki '' MATİAS EMİLİO DELGADO '' |
oYuMu NoBReYe VeRDiM.. ama delgoda da olabılır.. |
beyler bakıyorumda bi kaç kişi dışında kimse toromandan bahsetmemiş.adam süperdi kusursuz oynaydı nerdeyse.bu arada delgadoya hayran kaldım.adamın ayağından top alamadı ezikler.artık maçın sonlarına doğru delgado topu aldığında geseli oyuncular uzakta markaj yapıolardı rezil olmamak için:) |
DELGADO..tek geçerim.. |
delgadoyla ilgili ekstra bi not.ben yıllardır hiçbir 10 numaramızın savunmaya bu kadar yardım ettiğini görmedim.helal olsun adama tam bir profesyonel.şu transferde emeği geçen herkese helal olsun. |
hepsi maçın adamı |
tartışmasız MATTİAS DELGADOOOOOOO....... |
Alıntı:
|
fahriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii |
hepsi iyiydi ama o delgado neydi öyle beaaaaaaaaaaa... |
BENCE BURDA KORAYIN ÇIKIŞIDA ÇOK ÖNEMLİ BAKSANA ADAM NERDEN ÇIKIP ASİS YAPTI HELEL BE!!!!! ''BAZILARI ANILARIYLA, BAZILARI ANALARIYLA ANILIR'' |
Runjeeeeeee nefis oynadı |
yaw korayı yabana atıyok sonra defansta gökhan zan,baki ya herkes güzeldiiii |
Matias Emilio DELGADO maçın yıldızı idi nobre iyi alan daraltarak her topa koştu pres yaptı helal adama koray defansta bir an cannavaro sandım çok iyiydi kleberson daha bir içten oynyor fahride öyle ancak maçın en kötüsü kesinlikle i.üzülmezdi ! |
ooooo delgado fark atmış. |
delgado feneri DELgado feneri DELgado.......... deolgado tabıkıde |
Ben runje yi okdr iyi bilmiodm çok beğendim ayrıca delgadoda çok farklıydı, nobrede çok çalıştı |
DELGADOOOO tabiki ama bütün takim oynadi ;) |
tabiki delgado ama takım da güzel oynadı |
http://www.turkmania.com/images/icons/icon1.gif süper kupa fotoğrafları-GOOLÜN OLUŞ ANI.. BJK Lİ OLARAK TAKIMIMIZI KUTLUYORUM,BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM,,BJK LİLER BERİ GELİN... http://img85.imageshack.us/img85/1918/hhhmpgjl8.png |
delgadoyu beyenmiştim,inş bu akşamda öyle oynar... |
|
|
Türkiye`de Saat: 12:49 . |