![]() |
Arkadaslar BJK-GS Maçının yıldızı kimdi sizce? Arkadaslar maçı umduğumuz gibi aldık sizce maçta en güzel oynayan oyuncu kimdi????? Bence delgado ve fahri bu akşam çok çalıştı ve 2 side maçın yıldızı bence ben ayırt edemiyorummmm...... |
takım olarak ıyıdık ama ozellıkle delgado ve nobre cok calıstı nobre sankı kırk yıllık beşıktaşlı gıbı oynadı ... |
Her hava topunu alabilen ve az pas aldığı kadar inanılmaz oyunun içinde olan Marcio Nobre... |
delgadoooooooooooo |
nobre Nobre Marcİo Nobreeeeeee Ve MuhteŞem Oyunuyla Delgadooooooooooooooooooo |
delgadooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo |
delgado diyorum başka bi şey demiyorum |
TÜM TAKIM...delgado ve nobre özellikle muhteşemlerdi.. |
Delgado&nobre&fahrİ |
Bende nobre ve delgadoyu çok beğendim ayrıca ikinci yarı oyuna giren serdar kurtuluşuda beğendim çok az süre oynamasına rağmen |
nobre delgado runje we bobo gerci ayırt etmek zor. |
evet serdar aslında sağ bekden çok kanat oyuncusu gibi denenebilir orada çok güzel kesme ortalar yaptı ama sol kanat için hala açığımız var. Bunun dışında bütün takım gerçekten çok iyiydi herkes işini yaptı özellikle defans ilk yarıda çizgi defansı çok iyi uyguladı GS devamlı ofsayta düştü, başlıktaki soru için de sizin yazdıklarınızın yanına bir de Koray ı eklemek istiyorum goldeki inatçılığı ve kademe anlayışı gerçekten çok iyiydi öne çıkanlardan biri de oydu... |
Nobreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee delgadoooooooooooooooooooooooooo muthis ikili |
Toraman, Runje , Delgado, Nobre, Koray, Zan... Yaw Hepsi SUPERDI Umarim Böyle Devam Eder :) |
Alıntı:
|
tabiki delgado. |
delgado ve fahri gercekten iyidi. HEPSINE HELAL OLSUN!!! |
delgado nobre koray öne çıkanlardı ama hepsi birbirindenn iyiydi hiç kimseye haksızlık yapmayalım |
Hepsi birbirinden güzel oynadı. Tüm futbolcularımıza helal olsun. Ayrım yok, forma kutsal, taşıdıkları sürece futbolcularda. Hepsini tebrik ediyoruz. |
Bence Takım vE Taraftarlar harıkaydı .. muhtesem oyun sergıledık .. Hep Derim. Beşiktaş Adı gectiqi heryerde 3 dakika durup duşuneceksin .. Harikalardı .. |
Delgado Delgado... Gelmesinde kimin emeği varsa teşekkür ederim. Gerçekten 10 numara. Allah nazardan saklasın bir de kıskanç rakip oyunculardan. Songun hareketini :mad: gördünüz mü? |
hepsi çok iyiydi. nobre 90 dk koştu,delgado tekniğiyle hayran bıraktı,runje kalede güven verdi.hepsine helal olsun |
delgado ve nobre veeeeeeeeee RUNJE... |
bencede nobre ve delgado muhteşem oynadı ama bence maçın yıldızı koray dı çünkü defans ta ferdinand gibi top geçirmedi ve atılan golde muhteşem bir asist yaptı!!! |
hepsi çok iidi ama delgado ve fahri bence mükemmel oynadılar 2 side maçın yıoldızı |
Bence 1. sirada Delgado takimin güvenini kendine getirdi ve çok klas oynadı 2. sirada ise Nobre boş alanlari doldurdu topa basdı ve gol attı 3. sirada ikinci yarı 3 4 top kaybetmesine ragemen Fahri maçın kötüsü ibrahim üzülmez idi koridoru yol gecen hanı gibi idi. |
nobre neredeyse bütün hava toplarını arkadaşlarına kazandırdı. galibiyeti getiren golü attı. çok çalıştı. galatasaraylıları çileden çıkardı :D . maçın adamı bence nobre |
Beşiktaş GS Süper Kupada MaçınYıldızı Sizce Kim? Beşiktaşımızın ilk Süper Kupa olarak düzenlenen Kupayi aldigi bu muhteşem gece sizde maçın yıldızı hangi oyuncumuzdu? |
kardeş konuyu ben açtımm zaten sen yourum bile yazmışın tekrar konuyu açman çok mantıksızca .. ;) |
Matias Emilio DELGADOOOOOOOOOOO :) |
Alıntı:
Bence Admin O Yüzden Yeni Topic Actı.. Anketlisini ;) |
delgado nobre i uzulmez en kotusu de baki mercimek idi dogru durust pas atamadi hep top kayibetti. |
DELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLgado...... seneye piyasası 20milyon avro |
ya hepsi yürekleriyle oynadılar hepsini yürekten kutluyorum geliyoruuuuuuuzzzz |
maçın yıldızı delgadoydu fakat nobre golu atınca ona verdı nobre ve delgado sahanın her yerınde vardılar nobrenın gol atması bu unvanı ona verdi bence |
nobre ve delgado idibencede. nobre gs savunmasından bütün kafa toplarını aldı valla helal olsun. delgado dersen oda bir sihirbaz zaten daha adam bence %40 ile oynuyor. yakında tüm türkiye görecek bu uşağı |
Matias Emilio Delgado... Golün asıl sahibi gizli kahraman Korayı da unutmayalım. |
maçın yıldızı tabi ki matthias emilio delllgadooooo...süper çalımlar attı ,inşallah ligde daha iyilerini yapar. fahri de çok koştu,iyi top çaldı,ayrıca runje de kurtarışlarında gayet soğukkanlıydı ve gökhan zan ı uyarış biçimi beni cidden çok etkiledi :) |
ibrahim üzülmez yine sıçtı bu arada. bir insan herkesten fazla koşup herkesten kötü nasıl oynar derlerse çocuklarıma i.üzülmezi göstereceğim. mal herif. |
Takım genel anlamda iyiydi.Görevini yapmayan yoktu.Sadece Baki biraz tutuktu.Ama bence takımın en iyisi Nobre idi.Galatasaray savunmasını inanılmaz yordu.Kafa toplarında süper mücadele etti.Ortaya yardıma geldi,pres yaptı,takımın ileri çıkmasını sağladı.Çağdaş bir forvetin yapması gereken her şeyi yaptı.Bi de biraz daha süratli olsa ve adam eksiltebilse kusursuz olacak ama o kadarını da bekleyemeyiz.Adamı zaten biliyoruz. Delgado da gerekli sinyalleri verdi.İyiydi ama daha da iyi olacağına eminim.Bizi bu sene o taşıyacak. |
Türkiye`de Saat: 23:45 . |