![]() |
Aynen abi..:):) Benm de orası dikkatimi çekti..Maraton.com özel haberi fln diyolar ya bi de..:) Umarm sorun çıkmaz yaw..:) |
ya bu maraton ben böyle haberler yapar sonra transfer gerçekleşince susar zaten şansal ve ermanında yaptıklarını herkes biliyo |
Gerçekleşmezse topluca yıkılırız :D Bence artık iş bitmiştir ya.. |
Alıntı:
Walla ha..:) Mal gibi kalırız burda..:) |
önce ''Ernst beşiktaş ta '' diye bir haber koydular 1 dk.sonra yayından kalkınca bir tersklik olduğunu düşünmeye başladım bende baktım ki tüm siteler kopyala yapıştır aynı haberi geçiyo..Allahım İnşallah Doğrudur..Eğer Bu transfer doğru değilse bu Hayal kırıklığıyla fazla yaşamam ibocum..:) |
valla gerçekleşmezse çok kötü olur |
ohhh iyi haber geldi cisse ersnt ikisi değişmez ikli olurlar gibime geliyo... |
yaw resmi sitede çıt yok:) deli olacam:D |
Alıntı:
haha:) Biz ne hayal kırıklıkları yaşadık be abi..:) Bi Ernst için mi yıkılcaz..:):) |
:D:D yaw almanyadan haber yokmu?? ben bir zdf ye bağlanayım.. |
Alıntı:
|
en iisi saat 19.03 te bjktv haberlerine bakmak.orada verirlerse tamadır |
bugün birsey cikmaza yarin Schalkenin maci var orda birseyler ögreniriz..:) |
ya benim aklıma bşi geldi bu seric kievle anlaştı falan gitcek diyolar o gidince ernst gelcek herhalde ama bu seric parasını falan vermedikya belki dönem bitsin diye durur belki ve para ister hemen gitmek için bu transferde suya düşebilir bu yüzden çünkü seric çirkef biri herşey beklenir |
NTVSpor da her konuda anlaşıldı diye son dakika haberi olarak verdildi. Ama fiyat konusunda bir açıklama yapılmadı.! |
Kicker ve zdf de herhangi bi haber yok.. |
Alıntı:
|
iyide ernst la zaten anlaşıldı diye resmi bir haber gelemez.çünkü resmi açıklama gelmesi için önce sericin gitmesi gerekmezmi |
BEŞİKTAŞ ERNST İLE ANLAŞTI! Fabian Ernst geliyor! Beşiktaş devre arası transfer döneminde kadrosuna katmak istediği yabancı oyuncu konusunda karar verdi. Transfer döneminin bitimine 3 gün kala siyah beyazlı kulüp Alman Bundasliga ekibi Schalke 04'te forma giyen Fabian Ernst ile anlaşmaya vardı. Bir süredir Alman kulübü ve 30 yaşındaki futbolcu ile temaslarını sürdüren Beşiktaş yönetimi mutlu sona ulaştı. FABİAN ERNST KİMDİR? 30 Mayıs 1979'da Almanya'nın Hannover kentinde doğan Fabian Ernst, futbola doğduğu şehirde başladı. 1998 yılına kadar Hannover forması giyen orta saha oyuncusu, 1998 - 2000 yılları arasında Hamburg, 2000-2005 yılları arasında ise Werder Bremen'de top koşturdu. Ernst, şu anda 2005 yılında transfer olduğu Schalke 04 forması giyiyordu. Alman Bundesliga'da şimdiye kadar 312 maça çıkan Fabian Ernst, 24 kez de Almanya milli takımında görev aldı. 1.83 boyunda ve 80 kilo olan 30 yaşındaki oyuncu orta sahada görev yapıyor. 30.01.2009 Kaynak : DHA hayret lan yonetim sasirttin beni :) |
Alıntı:
|
Aynen..O yüzden resmi siteden açıklama beklemek yanlış olur şuan için..:) |
Walla arkadaşlar sporx güvendiğim bir sitedir açıkçası.Ama bakalım ne olacak... |
Alıntı:
|
olum almanyadan da tık yok..:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
kartal haber ne zaman adam akilli bir haber yaptiki besiktas icin onlar sadece elestirir arkadasim sen aldirma ernstin olay cikartip bir ise yaramadigini adinin saninin duyulmadigini soyleyen adam ya cahildir yada haindir |
Sporx'e güvenilir de kendi haberleri olunca..DHA kaynaklı bütün haberler..Farklı bir kaynak olan Maraton.com'da işler muamma gözüküyo..Hadi artık..:) |
Şu Schalke forumlarına bir göz gezdirsek.. Almancası iyi olan arkadaşlar, benimki tanışma düzeyinde de :D:D |
resmi site yalanladı arklar |
Alıntı:
:D:D:D:D |
almancaya gerek yok merve schalke ernst beşiktaş yazsın yeter:)ben zdf,kicker,schalke sitesine baktım..tık yok |
Alıntı:
|
resmi sitede yalanlama falan yok yaw.. |
Alıntı:
bi şaka yapayım dedim alıştıralım kendimizi ne olur ne olmaz demirören bu |
nasıl bir oyuncu olduğunu bilmiyorum ama hayırlısı umarım iyidir ve takımımıza yararlı olur :) |
tanıyan var bu adamı nasıl bir tpocu acama bilgisi olan varsa paylaşsın bence |
NTVspor alt yazı geçti.. |
Alıntı:
|
arkadaşım yüreğimize indirecen yaw:)..Böyle şakalar yapma:) |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 14:32 . |