![]() |
Şuan da Kanal 24 de Hamburg - FC Bayern maçını sunan srikerin yorumu : '' Beşiktaş bu gün çok önemli bir transfere imza attı ve adeta Shalke'nin beynini aldı.'' Sürekli Almanya ligini takip eden etmeklede kalmayıp birebir anlatan spkerinin yorumu bu |
ya ernst çok faydalı olucak ve bu teknik değil diyenlerin sözlerine cevap vericek bize ön liberoda savaşan bi adam lazım o da ernst |
Alıntı:
|
Ernsti de beğenmeme durumumuza çok esaslı bir atasözü biliyorum da yeri değil :):) İyi bir transfer yaptık..İçler rahat olsun...:) |
Alıntı:
|
Arkadaşlar...hiç tartışmasız yerinin iyi adamlarından birini aldık..ben çok faydalı olacağına inanıyorum..Fabıan; takımın görüntüsünü de, oyun şeklinide,rakiplerin bakışınıda çok değiştirecektir.. Böyle sert ve mücadeleci bir adamla oyun formatı da değişecektir..Onun oynadığı orta sahanın arkasında Denizli nin meşhur 3 lü savunması da fazla açık vermez |
İbodacacım ben söyleyeyim. Ernsti bulmuşsun tekniğini arıyosun. |
Alıntı:
|
Burda baya hararetli tartışmalar var. Almanca bilen arkadaşlar bize anlatabilir mi acaba ? FC Schalke 04 Forum | Schalker Markt | Ernst in die Türkei? |
videosu olsa iyi olurdu.az çok fikir sahibi olurduk.mücadeleci olsun,sürekliliği olsun yeterli |
İddia ediyorum ki gelince göreceğiz..o ağzımızın suyunu akıtan Geremi, Ernst ' den daha teknik değil.. |
Alıntı:
Öbürler gitmene istemiyorlar cünkü cok iyi ve Defansi cok saglam tutuyor..coguda almanyain en iyi ön liberösü diyorlar ama giderse 5 miliondan asagi satilmasin diyorlar...!!:biggrin: Ve Ruttende pek sicak bakmiyormus Ernste cünkü Engelaryi twenteden almislardi ve baya bir para verdiler ..kötüde oynasa onu oyantir... Edit: Ve bazilari Delgadoyu istiyorlar |
Engelaar'da iyi, ama yanılmıyorsam bu sezon Ernst ondan daha çok oynadı...Neyse yaa, gözümüze mi inanacağız onlara mı..:)..İyi adam Ernst...Hala şaşkınım valla, bizimkiler nasıl kaptı böyle bir adamı, gelişme mi var acep..:).. |
Artık gece haberlerini beklemek lazım gelişme duyabilmek için. Ama yarından önce daha ciddi bir haber geleceğini sanmıyorum. |
Geri dönüşü olmaz herhalde bunun...Hamburg-Münih maçında bile Ernst'ten bahsetti adam, Wikipidisinde de Beşiktaş'taki kariyeri eklenmiş..:).. |
Müthiş bir transfere imza attı yönetimimiz..Ben şahsen Ernst'in geleceğine pek ihtimal vermiyordum ama helal olsun yönetime.Ernst veya Geremi'den biri gelsin diyordum.Ernst'i daha önce birçok maçını seyrettim çok çalışkan, hırslı bir futbolcu.Bence çok işimize yarar.Alman milli takımında oynamış olması da cabası.Bazıları beğenmiyor, neyini beğenmiyorsunuz anlamıyorum.İniesta'nın, Essien'in gelecek hali yok ya.Dua edin adı sanı duyulmamış sıradan bir adam değil.Gelince herkes görecek ne kadar iyi transfer yaptığımızı.Hayırlı olsun camiamıza, yarın açıklanır herhalde resmi siteden... |
Ben de artık geri dönüşünün olacağını sanmıyorum..:) Okadar haber oldu yaw..:) Umutlandık.. Çıldırrız burda iptal olursa heralde..:) Monitöre kafa atarız..:):) |
Alıntı:
|
bu iş artık bitti bence bayern maçında spiker bile söyledi |
kaybetmekden çok korkarmış inşallah alışmaz beşiktaşıma hayırlı olsun |
Alıntı:
......buldunda.....sını mı arıyon bumu:) |
Akşam spor haberlerinde bütün kanallar " Ernst BJK'ta" dedi.. "Öyle bir idda var" demediler..Bence bitmiştir..:) İnş yani.:) |
Alıntı:
Aaaa :) Çok ayp..:):) ;) |
süper transfer |
artık bitti bencede yarın ve ya diğer gün istanbulda görürsünüz ama keşke yönetimde tanıdığı olan birisi olsada içimizi tam olarak rahatlatsa:D |
Ernst' in kendi kişisel web sitesinde Beşiktaşlı gurbetçilerin ziyaretçi defterine yazdığı yazılar var şu anda bir sürü. Fabian Ernst * Offizielle Website |
almanca bilen bi ark bşileri çevirmişti o yine bi el atsın |
Onlar da "Hoşgeldin" fln diolar işte..:) Okadarını annayabildim..:) Uzun paragraflar da var gerçi ama okadar öğretmedi Necla Hoca Almancayı okulda..:) |
:D öyle Necla hocamı olur ya ayrıca Ernst daha borsaya bildirmedi dimi? |
Resmi sitede açıklanmadıki daha, resmi hiçbir şey yok şu anda...Ne borsada ne sitemizde ismi geçmiyor...Yarını bekliyoruz artık... |
Borsaya bildirilirse bitmiştir zaten iş..Resmi açıklama niteliğinde o zaten de..Ben bugün okadar somut açıklamalar olacağını sanmıyorum..Yarın sabah veya akşama doğru biter gibi.. |
Ernstin resmi sitesinde bizim gurbetciler yüklenmis :D...Yani hosgeldin Besiktasa , taraftarimiz süper vesaire... ve bir kac Schalke taraftarlar gitmesini istemiyorlar ve Besiktasi kücük durma düsürmek istiyorlar :D... |
bizim yönetim gece opersayonlarını sever gece gelir resmi açıklama görürsünüz ya bu gece ya da yarın gece sonrada tıpış tıpış gel bakalım ernst istanbula:D |
Allah sonumuzu hayır Etsin |
bence bu yılın en iyi transferini yaptık bttiyse ikinci giunti hayırlı olsun.. |
Allah sonumuzu hayırlı ernstsin:D |
Alıntı:
|
yönetimni yaptğı nadir doğru işlerden bi tanesi hayırlı olsun hepimize. . |
alındıysa hayırlı olsun alman liginden alınmışsa ve de almansa yararı olur en azından alman disiplini ile etişmiştir bu bölgeye ihtiyaç vardı ama sol kanat beni düşündürüyor. hayırlı olsun. ama demiröen denizli olduğu sürece bize messi gelse ne yazar o ayrı |
nazi disipliniyle yetişdiyse harika:D |
Türkiye`de Saat: 12:52 . |