![]() |
toplam maliyet 2.5 milyon euro'ymuş |
evet beyler biz salakmıyız yoksa 12 verelim ben artık kartalhabere inanmıyorum enrst e bile ismi duyulmamış diyor sadece bu transferi lekelemeye çalışıolar |
yahu Allah aşkına şu kartalhaber denen kolpa sitenin haberini getirmeyin , bu kadar pislik atılmaz bilip bilmeden yahu nasıl ernst adı sanı bilinmeyen bir adam olur adam defalarca milli takım forması giymiş . |
Bence de..İtimat etmemek gerek kartalhabere ..:) Saçmalıyo adamlar..Sitenin ismini de kanarya veya aslan haber die değiştirsiler bari..:) Ayıp ya..:) Futbolu bilen, avrupayı az bişey takip eden bir adam Ernst'in ne kadar iyi bir transfer olduğunu sölicektir..:) Boşverelm bunları..:) |
Kolpahaber yine döktürmüş..:)..Hem adı sanı duyulmuyormuş, hem 12 milyon €'muş vay anam vay... |
Alıntı:
|
Alıntı:
dimi yani , ronaldinho yu getirsek gene adı sanı bilinmeyen der bu kolpahaber . |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Beşiktaş'ta İç Anlaşmazlık! http://www.futbolaktuel.com/yukleme/...6d48fd3848.jpg Dün akşam saatlerinde Türkiye'ye yayılan Beşiktaş'ın Ernst ile anlaştığı haberi bomba etkisi yaratmıştı. Ancak transferin iç yüzü bugün ortaya çıktı. Medyaya dün akşam saatlerinde düşen bir haber bomba erkisi yarattı. Siyah beyazlı yönetimin Ernst ile anlaştığı bildirildi. Ancak işin aslının öyle olmadığı ortaya çıktı. Aslında Beşiktaşlı yöneticiler Ernst’in yanı sıra Norveç’in Rosenborg takımında forma giyen 27 yaşındaki Marek Sapara ile de anlaşma sağlayıp el sıkışmış. Ancak Beşiktaş’da Seric’in yollanmasıyla ise sadece boşta 1 yabancı kontenjanı bulunuyor. Mustafa Denizli, Ernst’i isterken, yönetim ise daha genç olan Sapara’yı istiyor. Saparanın maliyeti Ernst’den 1 milyon Euro fazla, bu da transferin önündeki tek engel. Son karar bugün yapılacak toplantının ardından verilecek. FutbolAktüel Açıklansada oh desek yahuu... |
resmi açıklama gelmeden bişey diyemicem valla isterse %99 doğru olsun %100 olmadan inanasım gelmiyor..ama inşallah doğrudur be açıklansa da rahatlasak artık... |
Sanırım 2 gün kaldı transferin bitmesi için en geç 2 gün içinde rahaltlarız. Muhtemelen yarın olur. |
Bugün akşam saatleri olabilir ya da divan kurulu toplantısından sonra |
Ernst henüz bitmedi! Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, yabancı futbolcu transferi konusunda henüz netleşen bir şey olmadığını söyledi. Kenan Öner, siyah-beyazlı kulübün bugün yapılan olağan Divan Kurulu Toplantısı'nın ardından basın mensuplarının yabancı futbolcu transferiyle ilgili sorularını yanıtladı. ''Transfer konusunda henüz netleşmiş bir şey yok'' diyen Öner, Fabian Ernst ile anlaşıp anlaşmadıkları sorusuna ise, ''Görüşmeler var. Ernst ile birlikte birkaç oyuncu daha var görüştüğümüz. Ancak daha süremiz var. Netleşince açıklarız. Transfer bitmeden konuşmamız doğru olmaz'' diye konuştu. 31.01.2009 Kaynak : AA aha simdi yine böyle konsuyorlar ve sonunda bir dandik oyuncu gelir...:D |
Buyrun bakalım. Yalnız bu defa basını suçlamıyorum. Belli ki bizimkilerden biri daha önce bu iş bitti bilgisini vermiş... |
Walla Ernst Ernst dedik..Şimdi Saparayı, Kiseli, Strabayı getirirlerse ayıp ederler..Bu kadar umudun ardından gündemmde yoksa bile alırım ben o adamı yaw..Hala netleşen 1 isim yok, görüştüğümüz oyuncular var diolar...:S Hey Allah'm ya..:S |
Bu tür açıklamalar çok doğru esasında bitmeyen birşey hakkınd akonuşmak gündeme düşürmek mantıklı değil resmi ağızlardan. Sonuçta 2 gün var biticek bu iş birşekilde. Sabır sadece. sonuçta bugün yarın bitiyor bu iş. |
Geçmişte de yaşadığımız gibi bu denli gündemde tutulan isimler yanıltmaca, hedef saptırmaca da olabiliyor. Onun için herhangi bir sonuca şaşırmamak lazım. |
Umarım işi sağlama almak adına böyle bir açıklama gelmiştir..:) Yoksa büyük hayal kırıklığı olcak.. |
böyle bi bakarsak ...Ernst normalde schalkede banko oynuyor , iyi para aliyor, Schalke iyi para isticektir, bizdede o para yok , alman basinda tik yok versaire yani aslinda transfer zor ve bizim yönetim degerki ya aslinda almak istedik ama Schalke cok istedi bizde baska oyuncuya yöneldik :D... |
Sapara için iyi diyorlar ama diğerleri olursa vay halimize.. |
Devamlı söylüyorum yazıyorum takip edenler bilirler. Alman defans ortasahal yada İtalyan defans ortasaha kardeşim daha ötesi yok bu işin. Forvetin nereli olursa olsun türkte olur brezilyalıda olur ama sahada çatır çatır koşuckas disiplinli mücadele edicek yıkılmicak adam alman olucak italyan oluca bunun ötesi yok. |
Alman disiplini gibisi varmı 10 tanede atsan adamlara demoralize olmuyor ve yine topunu oynuyor..Bunun üstüne ne konuşulursa konuşulsun hikaye kalır.. |
Levent Erdoğan akşam saatlerinde açıklayacaz demişti ama hala açıklamadılar.. |
Bu arada Schalke forumlarında tranfser konusu 2 gündür mevcut ve şu an 380 civarında mesaj olmuş. FC Schalke 04 Forum | Schalker Markt | Ernst in die Türkei? |
|
Sapara: - Dette kan være en av mine siste muligheter - VG Nett om Rosenborg Burdada Sapara Besiktasa gelmek istiyor ama Rosenberg onu birakmak istemiyor yani ya Ernst ya bu oyuncu ama bu oyuncunun hakkinda hic birsey bilmiyorum...off Ernst gelmeze kötü olur :( |
Ernst işi yattı ernstin 12 milyon euroyu bulan maliyeti beşiktaşı slovak milli takımının 10 numarası marek sapara itti.(Saparanın maliyeti 3 milyon euro) Kartalhaber |
Ernst Ernst Ernst..! |
Bu gidişle transfer yapamıycak bizimkiler... Ya da yine astronomik bi para bayılıcak tüpçü borç yapıcak kulübe... |
Ernst harici bir isim (Geremi gibi kariyerli olmadığı takdirde) hiçbir şekilde kabul görmez bu aşamadan sonra. Ne yapıp edip alsınlar, alay konusu olmayalım yine. Ben alınacak diye tahmin ediyorum, Schalke'nin lig maçı olduğu için netleşmemiş olabilir konu henüz.. |
inş Geremi veya Emerson gelir. |
Saparrraaa gelirse şaşırmayalm..:) |
Rosenborg Web - English: News Schalke 1-0 mağlup olmuş ve Ernst 49. dakikada oyundan alınmış bu arada... |
Ernst işini transfermarkette bittiğini belirtmiyor aksine kulübümüzün ilgilendiğini ancak daha henüz netleşmiş bir cvbın olmadığını belirten bir yazı,2010 a kadarda sözleşmesi devam eden bir oyuncu olduğunu belirtmişki sanırım olamayacak bir transfer ağzıyla yazılmış bir haber olmuş... |
30 million NOK nekadar edior acaba..:) |
geremi olmazsa bu olsun!! |
yani Sapara gelmek istiyor ve bizde 3.3 milyon € teklif etmisiz ama Rosenberg satmak istemiyor... off Ernst hakkinda hicbir haber yok...bugün maca baktim hic Menajeri Mülleri sormadilar yani hic bir gelisme yok :( |
GEREMİ`YE DÖNÜŞ... Transferde hareketli saatler yaşayan Beşiktaş`ta şok bir gelişme yaşandı. Fabian Ernst`ün menajerlerinin sürekli fiyat yükseltmesi ve toplam maliyetinin 15 milyon Avro`ya yükselmesi üzerine Geremi tekrar gündeme alındı. Menajeri vasıtasıyla kulübe haber yollayan Geremi : - `Toschak şayet beni Real Madrid`e götürmeseydi şu an Beşiktaş`ta olacaktım. O zamandan beri sözüm var.İnönü`nün büyülü atmosferinde kariyerimin zirvesine çıkmak istiyorum. Duyduğum kadarıyla Mustafa Denizli Afrika Kupası sebebiyle şampiyonluk yarışında takımdan ayrı kalabileceğim endişesi ile bana sıcak bakmamış. Evet ben Kamerun takımının kaptanıyım ancak Beşiktaş`ın şampiyonluk yarışı çok daha önemli. Eğer sorun buysa Federasyon Başkanından özel izin alıp turnuvaya katılmayacağım. Bu konuda sözüme güvenebilirsiniz` dedi Kulübüyle bonservisi konusunda yaşadığı pürüzlerin son noktaya geldiğini söyleyen Geremi : -`Newcastle ile 2 yıllık sözleşmem daha bulunuyor, alacaklarıma karşılık bonservisimi ücretsiz vermeyi sonunda kabul ettiler. Para konusunda benim açımdan sorun yok Newcastle`dan aldığım senelik 1,75 milyon Avro karşılığı seve seve Beşiktaş ile 2 senelik sözleşme imzalayabilirim. Ancak direk oynayarak performansımı zirveye çıkarabilirim Şampiyonlar Ligi`ne tekrar katılmayı çok özledim. Newcastle`da bu imkanları bulamıyorum` dedi. Afrika Kupasında oynamama sözü üzerine Beşiktaş Yönetimi Geremi`yi tekrar gündeme alıp Mustafa Denizli`ye taşıyacak. Ernst`e göre kariyeri çok daha parlak olan Geremi maliyeti ve Türk futbolunu tanıması açısından yönetime çok cazip geliyor. * Haber 1903 özel haberidir, kaynak belirtmeden kullanılamaz. HABER 1903 |
Kazan çok fena kaynıyor sanıyorum. Bu işin sonunda Tjikuzu çıkabilir demedi demeyin. |
Türkiye`de Saat: 10:40 . |