![]() |
09-04-2008, 13:21 tarihinde HaYaLiNizDeKi Beşiktaş 11'ini kurun sorusuna cevabım ; kale : rüştü defans : KAEBİ-g.zan-i.tor-kadlec ortasaha : m. topuz-cisse-tello forvet: holosko - nobre - delgado |
bu oyuncuyu daha öncedende biliyordum yanlış anlamayın |
Bu oyuncunun özelliği nedir peki iyi top sürmesinden başka (tanımadığım için soruyorum)? Tello gibi top keser mi? Her maç hemen hemen belli br standardı tutturur mu? Üst üste 2 adamı çalımlayabilir mi? Forumlarda okuduğum kadarıyla sürekli bir form düşüşü içerisinde. Birleşik Arap emirlikleri, İngiliz 2. ligi falan gidip gelmiş. Kariyeri düşüş içinde ama yetenekleri ortalama bir sağ kanat alacaktıysak Ali Tandoğan neden Bursaya verildi diye düşünüyor insan. |
tanımadığım bir futbolcu hakkında yorum yapmak istemem ama sürekli düşüşte olan bir oyuncunun takıma neler katabileceği soru işareti |
Böyle saçma bir transfer yapmazlar herhal...Ayrıca avrupalı 2 adam gündemdeymiş..Haber yalandır yüksek iht.. |
ilk önce bi yabancı göndersekte biraz daha ciddi baksak şu transfer haberlerine |
güzel bir performans gösterseydi ingiltereden ülkesine geri dönmezdi |
:DKomedi. |
bu alınacaksa kimse yollanmasın... |
bu siralar basindan bekliyordum boyle bi haber zaten itibar etmeyin bu haberlere hikaye bunlar |
Türkiye`de Saat: 21:15 . |