![]() |
Erkan Zengin İMKB'ye bildirildi. Beşiktaş, Yusuf'un ardından İsveç ekibi Hammarby'de forma giyen 23 yaşındaki sağ kanat oyuncuyu Erkan Zengin ile prensipte anlaştı. Genç oyuncu sezon sonuna kadar kiralanacak. Kartal transfere hız verdi Yusuf Şimşek'in ardından İsveç'te forma giyen Erkan Zengin'in de işini bitirdi. Transfer konusunda dün Antalya'da sıcak saatler yaşandı. Siyah-beyazlı kulübe önerilen Hammarby'li Erkan Zengin için menajerleri Doğan Ercan ve Derya Akkar ile görüşme yapıldı. Dün gece Mustafa Denizli ve başkan Yıldırım Demirören'in ikili zirvesi sonunda Erkan Zengin'in alınmasına karar verildi. Siyah-beyazlılar sezon sonuna kadar kiralayacağı Erkan için Hammarby Kulübü'ne 100 bin Euro verecek. Lig bitimi de satın alma opsiyonu bulunacak. ERKAN ZENGİN KİMDİR? İsveç ligi takımlarından Hammarby’de bu sezon oynadığı toplam 30 maçta 2197 dakika forma giyen Türk asıllı futbolcu, 2 gole imza attı. Hammarby altyapısında oynayan Erkan 2004 yılından beri İsveç Süper Ligi’nde mücadele ediyor. 18 Yaş Altı Türk Milli Takım forması da giyen sağ kanat oyuncusu daha sonra doğduğu ve vatandaşı olduğu İsveç Milli Takımı'nı tercih etti. İsveç U-21 Milli Takımı'nda ter döküyor. İsveç’in gelecek vaad eden oyuncuları arasında yer alıyor. HABERTURK SPOR SERVİSİ Özel Haber: Kartal Yiğit |
Hayırlı olsun, futbolcu hakkında bilgim yok ama ben bu basını merak ediyorum..Yusuf alındı diye demediğini bırakmayan basın, genç futbolcuya acaba nasıl sallayacak merak ediyorum. |
Holosko, Serdar Özkan, Ekrem Dağ ?? Ne gereği var ki? |
ben bu çocuğun goalisimoda 8-10 maçının özetini seyrettim kanaltürk te verdiler. hızlı ve tekniği iyi türk olması avantaj seyrettiğim maçlarda çok iyi oynadı beğendim. |
Beşiktaş'tan Erkan Zengin atağı Devre arasında kadrosunu Yusuf Şimşek'i transfer ederek güçlendiren Beşiktaş, İsveç'in Hammarby takımında forma giyen Türk asıllı oyuncu Erkan Zengin'i de kadrosuna katmak üzere... NTVSPOR Güncelleme: 16:47 TSİ 14 Ocak 2009 Çarşamba Ara transfer döneminde Bursaspor'dan Yusuf Şimşek ile resmi sözleşme imzalayan Beşiktaş, orta sahaya ikinci takviyesini İsveç'ten gerçekleştiriyor. İsveç ligi takımlarından Hammarby'de oynayan ve menajerler tarafından önerilen Erkan Zengin'in transferi için teknik direktör Mustafa Denizli'nin de onay verdiği belirtiliyor. Edinilen bilgiye göre, siyah-beyazlı kulüp 23 yaşındaki orta saha oyuncusunu sezon sonuna kadar kiralamayı ve sözleşmeye lig bitiminde satın alma opsiyonunu eklemeyi planlıyor. Kasım ayında sona eren İsveç Ligi’ni 8. sırada bitiren Hammarby'de bu sezon 25 maçta forma giyen Erkan Zengin, 2 gole imza attı. Hammarby altyapısında yetişen genç futbolcu, 2004 yılından beri İsveç Süper Ligi'nde mücadele ediyor. 18 Yaş Altı Türk Milli Takım forması da giyen orta saha oyuncusu, daha sonra doğduğu ve vatandaşı olduğu İsveç Milli Takımı'nı tercih etti. 13 kez İsveç U-21 Milli Takımı'nda ter döken Zengin, 2 gole imza attı. |
|
Kartal 'Zengin' oldu! Habertürk Spor Servisi'nden Kartal Yiğit'in özel haberine göre, Beşiktaş, Hammarby'de forma giyen 23 yaşındaki sağ kanat oyuncuyu Erkan Zengin ile anlaştı. Beşiktaş, Yusuf'un ardından İsveç ekibi Hammarby'de forma giyen 23 yaşındaki sağ kanat oyuncuyu Erkan Zengin ile prensipte anlaştı. Genç oyuncu sezon sonuna kadar kiralanacak. Kartal transfere hız verdi Yusuf Şimşek'in ardından İsveç'te forma giyen Erkan Zengin'in de işini bitirdi. Transfer konusunda dün Antalya'da sıcak saatler yaşandı. Siyah-beyazlı kulübe önerilen Hammarby'li Erkan Zengin için menajerleri Doğan Ercan ve Derya Akkar ile görüşme yapıldı. Dün gece Mustafa Denizli ve başkan Yıldırım Demirören'in ikili zirvesi sonunda Erkan Zengin'in alınmasına karar verildi. Siyah-beyazlılar sezon sonuna kadar kiralayacağı Erkan için Hammarby Kulübü'ne 100 bin Euro verecek. Lig bitimi de satın alma opsiyonu bulunacak. ERKAN ZENGİN KİMDİR? İsveç ligi takımlarından Hammarby'de bu sezon oynadığı toplam 30 maçta 2197 dakika forma giyen Türk asıllı futbolcu, 2 gole imza attı. Hammarby altyapısında oynayan Erkan 2004 yılından beri İsveç Süper Ligi'nde mücadele ediyor. 18 Yaş Altı Türk Milli Takım forması da giyen sağ kanat oyuncusu daha sonra doğduğu ve vatandaşı olduğu İsveç Milli Takımı'nı tercih etti. İsveç U-21 Milli Takımı'nda ter döküyor. İsveç'in gelecek vaad eden oyuncuları arasında yer alıyor. |
Bakalim bakalim.. |
hayırlısı olsun ınsallah ıyı topcu cıkar kalıtelı bır oyuncuya benzıyor |
Müthiş bir futbolcu.Eğer BJK bu transferi bitirirse helal olsun derim ben.İsveç'te gelecek vaad eden futbolcular arasında gösteriliyor.Helal olsun vallahi.Biz ise Gökhan Emreciksin'ler le uğraşıyoruz.Gör Aziz Yıldırım transferi gör. Bir internet sitesinde yapilan yorum ... Insallah Besiktasimiz için hayirli olur ... |
Hızlı transfer:D |
|
Kartal 'Zengin' oldu! Kartal 'Zengin' oldu! Habertürk Spor Servisi'nden Kartal Yiğit'in özel haberine göre, Beşiktaş, Hammarby'de forma giyen 23 yaşındaki sağ kanat oyuncuyu Erkan Zengin ile anlaştı. Beşiktaş, Yusuf'un ardından İsveç ekibi Hammarby'de forma giyen 23 yaşındaki sağ kanat oyuncuyu Erkan Zengin ile prensipte anlaştı. Genç oyuncu sezon sonuna kadar kiralanacak. Kartal transfere hız verdi Yusuf Şimşek'in ardından İsveç'te forma giyen Erkan Zengin'in de işini bitirdi. Transfer konusunda dün Antalya'da sıcak saatler yaşandı. Siyah-beyazlı kulübe önerilen Hammarby'li Erkan Zengin için menajerleri Doğan Ercan ve Derya Akkar ile görüşme yapıldı. Dün gece Mustafa Denizli ve başkan Yıldırım Demirören'in ikili zirvesi sonunda Erkan Zengin'in alınmasına karar verildi. Siyah-beyazlılar sezon sonuna kadar kiralayacağı Erkan için Hammarby Kulübü'ne 100 bin Euro verecek. Lig bitimi de satın alma opsiyonu bulunacak. ERKAN ZENGİN KİMDİR? İsveç ligi takımlarından Hammarby’de bu sezon oynadığı toplam 30 maçta 2197 dakika forma giyen Türk asıllı futbolcu, 2 gole imza attı. Hammarby altyapısında oynayan Erkan 2004 yılından beri İsveç Süper Ligi’nde mücadele ediyor. 18 Yaş Altı Türk Milli Takım forması da giyen sağ kanat oyuncusu daha sonra doğduğu ve vatandaşı olduğu İsveç Milli Takımı'nı tercih etti. İsveç U-21 Milli Takımı'nda ter döküyor. İsveç’in gelecek vaad eden oyuncuları arasında yer alıyor. kaynak:milliyet.com |
Bence çok yerinde bir transfer olur inşallah cidden bitirmişlerdir... |
arkadaslar aynı konuları lutfen acmayalım forumda var zate bu konuuu |
hayirli olsun diyelimde ,bari kumasi iyi ciksa ,ben aydina cok üzüldüm ne gerek vardi yusufa hangi akla hizmet böyle birisi alinir ona karsi para verilir arti üstüne genc futbolcularimiz bu nasil düsüncedir hic bir anlam veremiyorum |
Alıntı:
|
süper!!! |
Oyuncu hakkında bilgisi olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim..:) |
benımde tanıdıgım bır ısım degıl hayırlı olsun |
gelecek vaadeden oyunculara her zman acığız |
Gelecekmi?dedi biri yoksa aydın mı? |
ilk defa duydum adını...yapmasınlar böyle transferler...elimizde ki gençleri değerlendirelim, geliştirelim... |
Oyuncu hakkında bilgim yok ama İsveç 21 yaş altı milli takımında forma giymiş, muhakkak kötü değildir. |
erkan zengin geseli sabrinin daha teknik vede hızlı olanıdır,eğer bu transferi yönetim başarırsa onlar 10 puan veririm keza erkan transferi yılın transferi olur vede cok büyük katkı yapar... |
valla tanimiyorum ama avrupa takimlarin da alt yapisini tamamlamis futbolculari bu sekilde kadromuza katmaliyiz diyorum 100 bin euro birsey degil bu tur topcular takimimiza katilmali ayrica isvec liginde 25 maca cikmis olmasida devamliligi oldugunu gosterir ayrica 13 de milli maca cikdigina gore 38 mac oynamis demektir bir sezonda buda istikrarli bir topcu oldugunu gosterir |
sağ kanata adam aldıklarına göre holosko nobre oynatcak bu denizli gine offf offf |
Bence pişman olmayız böyle bir transferden. gs gidip alman 2., 3. liginden oyuncular aldı, bunları yıldız diye lanse ettiler. şimdi Erkanı küçümseyenler çıkacaktır, aldırmayalım. Takımda doğru düzgün sağ kanat oyuncumuz yok. (Ekrem de Serdar da kendilerini solda daha iyi hisseden oyuncular, Holosko zaten anca sağ-forvet oynar. |
bu haber dün çıktı amaa bzm yönetm yalanlamış haberi... |
tanimiyorum bu futbolcuyu insallah iyi cikar ve takima katkisi olur.. |
Futbolcuyu tanimiyorum gercekci olmak gerekirse ama sunuda unutmayalim yurt disinda altyapi cok farkli, bu adam bikere disiplinli ve kendine bakan bir topcudur. umarim geldikten sonra simarmaz. insallah'da transfer dogrudur eger tabi hayirli ise |
yetenekli oyuncu ama kendisinden beklenen çıkışı yapamadı. 23 yaşındaki oyuncu artık geleceği noktaya gelmiştir kendisinden çok büyük bir gelişim beklemek iyimserlik olur. Erkan a gelince Türkiye şartları için iyi bir oyuncu, sadece sağ kanat oynamıyor. Dendiği kadar da çok yönlü değil. kendisi ile ilgili 2 sene önce hazırlanmış bir raporu okumuştum o raporda beklenilen düzeye gelemediği yazıyordu, ama şu andaki durumunu bilmiyorum. Bu yüzdende kuzey futbolu ile raporlama yapan arkadaşlarla konuştuğumda ise işe yarar ama çok şeyde beklemeyin dediler. Özetle, alınması yararımıza olur ancak muhteşem bir oyuncuda beklemeyin. Birde bahsedilen fiyata ve bahsedilen şartlarda alınabileceğini sanmıyorum. |
isveç gazeteleride doğruladı bu haberi..cumartesi imzaya gelecekmiş.. |
inş hyrlı olur beşiktaşımıza yarar sağlar |
Alıntı:
|
hayırlısı olur inş |
Erkan da doğuştan Beşiktaşlı çıktı..:D Beşiktaş'ın renklerine katmaya hazırlandığı Erkan Zengin doğuştan Beşiktaşlı çıktı !.. Best FM'den Özkan Öztürk'e konuşan Erkan Zengin, "Küçükken yüzümü siyah-beyaz boyardım o derece Beşiktaşlıyım" derken, transferin ise henüz kesinleşmediğini belirtti. Ailece Beşiktaşlı olduklarını söyleyen Erkan, "Eğer bu transfer olursa ne mutlu bana" diye konuştu. Erkan'ın Best FM'den Özkan Öztürk'e yaptığı açıklamaları sizler için hazırladığımız videoda Ligtv.com.tr farkıyla dinleyebilirsiniz! Ligtv.com.tr - VideoHaber - "Yüzümü siyah beyaz boyardım" |
Kuzey disiplini ile yetişmiş bir futbolcu,taktik disiplinleri ve süreklilikleri sebebi ile her zaman antrenörlerin tercihidir..Ancak ;İsveç Norveç gibi ülkeler genetik yapıları sebebi ile estetik futbol oynayan futbolcu bulamadıkları için,bu tip yaratıcı oyuncuları genellikle Akdeniz ve balkan ülkelerinden devşiriyorlar..Zlatan İbrahimoviç,Kenedy Bakırcıoğlu,Erkan Zengin vs..Erkan ülkesinin takımlarında gerçek yüzünü gösterememiş olabilir ve Beşiktaş ona bu fırsatı verir ve de oda değerlendirirse her iki taraf ta kazanır..Unutmayın ki Tuncay,Tugay,Hoojdonk, ve nice isim 28-30 yaşından sonra patlama yaptılar..iyi çıkmassa ne olur..100-150 bin euro ya patlar ki o para için bu risk alınır.. |
Son Dakika!!!!!!!!!!!!!!!!! Beşiktaş'a Gelen yeni gurbetçi transferi Erkan Zengin Beşiktaş'ta! Bir süredir Türk medyasında yer alan Beşiktaş'ın Erkan Zengin'le ilgilendiği haberleri İsveç basınınca da doğrulandı! Gazetelerde Hammarby'de forma giyen 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun siyah beyazlı ekiple imzaları önümüzdeki günlerde atacağı ifade edildi! Haberi oyuncunun menajeri de doğruladı! http://www.ajansspor.com/resim/erkan...Hammarby01.jpg İsveç spor gazetesi Sport Bladet, Hammarby takımında oynayan Erkan Zengin'in Beşiktaş ile 5 milyon kron'a (500 bin Euro) anlaştığını ve cumartesi günü İstanbul'a gelerek kendisini Beşiktaşlı yapan imzayı atacağını yazdı. İsveç'in önemli spor gazetesi Spor Bladet'te göre Hammarbyli futbolcu Beşiktaş'tan 500 bin Euro alacak. 23 yaşındaki Türk asıllı futbolcu, sadece bir defa 17 yaş Türk Milli Futbol Takımı'nda oynadı ve bir daha aranmayınca İsveç Milli Takımı'ndan teklif aldı ve orada İsveç 23 yaş Milli Takımı'nda forma giydi. Bu transfer olaylarından "hiç haberim yok" diyen Zengin, "Bütün işlerimle menajerim ilgileniyor" açıklamasını yaptı. Erkan Zengin'in menajeri Patrik Mörk ise, "Beşiktaş ile anlaşmaya vardık. Başka yorum yapmak istemiyorum" dedi. Hammarby Kulübü Başkanı Michael Andersson da, Erkan'ın transferi ile ilgili "Bu satış işleri öyle kolay olmuyor. Tranfer sonuçlanmadan konuşmak istemiyorum" şeklinde konuştu. Erkan Zengin - Wikipedia, the free encyclopedia burdan bakabilrisniz. |
Transfer resmi olarak açıklanmadan güvenemem vikipediye |
Türkiye`de Saat: 16:00 . |