![]() |
gelecek vaadeden oyunculara her zman acığız |
Gelecekmi?dedi biri yoksa aydın mı? |
ilk defa duydum adını...yapmasınlar böyle transferler...elimizde ki gençleri değerlendirelim, geliştirelim... |
Oyuncu hakkında bilgim yok ama İsveç 21 yaş altı milli takımında forma giymiş, muhakkak kötü değildir. |
erkan zengin geseli sabrinin daha teknik vede hızlı olanıdır,eğer bu transferi yönetim başarırsa onlar 10 puan veririm keza erkan transferi yılın transferi olur vede cok büyük katkı yapar... |
valla tanimiyorum ama avrupa takimlarin da alt yapisini tamamlamis futbolculari bu sekilde kadromuza katmaliyiz diyorum 100 bin euro birsey degil bu tur topcular takimimiza katilmali ayrica isvec liginde 25 maca cikmis olmasida devamliligi oldugunu gosterir ayrica 13 de milli maca cikdigina gore 38 mac oynamis demektir bir sezonda buda istikrarli bir topcu oldugunu gosterir |
sağ kanata adam aldıklarına göre holosko nobre oynatcak bu denizli gine offf offf |
Bence pişman olmayız böyle bir transferden. gs gidip alman 2., 3. liginden oyuncular aldı, bunları yıldız diye lanse ettiler. şimdi Erkanı küçümseyenler çıkacaktır, aldırmayalım. Takımda doğru düzgün sağ kanat oyuncumuz yok. (Ekrem de Serdar da kendilerini solda daha iyi hisseden oyuncular, Holosko zaten anca sağ-forvet oynar. |
bu haber dün çıktı amaa bzm yönetm yalanlamış haberi... |
tanimiyorum bu futbolcuyu insallah iyi cikar ve takima katkisi olur.. |
Türkiye`de Saat: 02:24 . |