![]() |
SAMUEL JOHNSON TRANSFER EDİLMEZSE HATRIM KALIR!!! HEE GERÇİ O DA GANALI, AFRİKA KUPASINA GİDER Dİ Mİ? HAHAHA YAZIKLAR OLSUN... |
Bu topçulardan biri alınacak galiba, durum onu gösteriyor.Ernst'i alsınlar işte..Ernst gibi adama 3.5 milyon € çok mu.Gidip Gordon gibi futbol fukaralarının bonservisine 2 milyon € sayacağına al Ernst'i. |
arkadaşlar seyrettiniz mi bilmiyorum sinan engin kanaltürkte spor programında serhat uluerene cevabı şuydu. Biz transfer edeceğimiz topçuyu bir site ismi söyledi ordan bakıyoruz dedi kadleci öyle bulduk ve o zaman 300 bi € farkı vermedik. Ben bu sözlerden sonra izleme komitesinin kulübümüzde olmadığını anladım |
Ben İnanmak istemiyorum..Abuk Sabuk bi adam alacağımız kesinleştiğine göre , Cisse gitmesin !!:) |
nasıl olsa bizim kulüpte futbolcudan anlayan adam yok bunları da iyi futbolcuymuş gibi yuttururlar. |
Nerede yaşı 30-35 olan ismi duyulmamış oyuncu var hepsi bizde ben anlamıyorum artık amacı ne şampiyon etmek mi kümeye düşürmek mi? Yakında kendisi de çıkıp oynayacak galiba... |
Sallama haber.! |
inşallah yaaa |
anca hırvatların çeklerin slovakların döküntülerini alırız biraz iyi çıkanıda yıldız sanarız |
slovak adamdan topçu OLMAZ!! |
Türkiye`de Saat: 01:55 . |