![]() |
Thomas Gravesen olabilir mi??? http://www.gasteci.com/foto/gravesen.jpg Arkadaşlar hemen heyecanlanmayın bu sadece benim şahsi fikrim. Beşiktaşımız iyi bir ön libero arıyor. Denizli de Avrupalı bir oyuncu istiyor. Belki çoktan bir adamla anlaştılar; yabancı kontenjanının boşalması bekleniyor, ya da hala aranıyor veya görüşmeler devam ediyor. Benim aklımda bir isim var hem de gündeme bomba gibi düşecek bir isim. Danimarkalı Gravesen! Çok yetenekli bir futbolcu. Hatta Avrupa’nın en iyi ön liberolarından biri. Son senelerde İskoç ligine uyum sağlayamadığı için biraz gündemden düştü. Benim bildiğim kadarıyla da şu an GRAVESEN BOŞTA!!! Yakında bu ismi duyarsanız şaşırmayın... Neden olmasın??? -- Toprak |
ahh ahh bizim yönetim böyle kaliteli oyuncu alırmı hiççç |
Yaşı var galiba epey..Ama Türkiye ligini götürür sorunsuz bir Gravesen..Ancak pek sorunsuz bir oyuncu olduğu da söylenemez hani..Realden ayrıldıktan sonra bir türlü dikiş tutturamadı..Geremi herzaman ilk tercihimdir.. |
Keşke...Her sene ön libero arıyoruz biz, Gravesen ismi de hep gündemimize geliyordu, ama nedense vazgeçiliyordu sonradan...Şimdi 32 yaşında falan olması lazım, hem hücumu hemde savunması iyi, top tekniği müthiş, şutları süper, Avrupa tecrübesi de var, kısaca her şey süper, alınsa çok iş yapar bizde, ilaç olur...Ama onu alabilecek bir yönetimimiz var mı bilmiyorum!.. |
32 yaşında. detaylı profiline aşağıdaki linkten (ingilizce) bakabilirsiniz: Thomas Gravesen (Unemployed) - Profil - transfermarkt.co.uk |
sanmıyorum adı sanı duyulmamıs bitane getirirler |
zaten bütün herkes basın yönetim şahsi fikrini söylüyor ama icraat yooooook |
Alıntı:
|
Gravesen'i Everton'da oynarken çok beğeniyordum, ama ne zaman Everton'dan ayrıldı o zamandan sonra eski performansına ulaşamadı.Bize gelirse elbette faydalı olur.Sonuçta Real gibi bir kulüpte oynamış bir topçu. |
geremı veya ernst aın baska adam ıstemıyoruz alacaksanız kalıtelı bır oyuncu alınnn |
Türkiye`de Saat: 23:04 . |