![]() |
ahmet çakar kimdir ya,,sefilin teki..o herif için sinirlenmeye değmez delgado nun nasıl futbolcu olduğunu gördük sefil maçında,hemde tam hazır değilken birde tam hazır olduğunda varın düşünün nasıl olacak.. SON OLARAK BU HERİFİ GÖRÜNCE ÇARŞININ EKİNLER DİZE KADARINI HATIRLAYIN NE DİYORDU ORDA:::: HEPİMİZDE ZENCİYİZ, DUYDUNMU AHMET ÇAKAR, FAZLA KONUŞMA ORDA NOUMA G... ÇAKAR, AL BUNU ALAMAZMISIN SEN NE BİÇİM DELİKANLISIN...... saygılar:D |
ahmet cakar biz ezik hakemdi bosverin sallayin gitsin |
ya varsın delgado yıldız olmasın bizi şampiyon yapsında yıldız olmasın tümer yıldızdıda noldu ya geldiği günden beri ne yaptı tümer bana 10 maç sayabilirmisiniz bizi sırtladığı türkiye kupasında gol atması dışında kötüydü tümer hersene müzmin yedekti hersene gönderilecek listesindeydi delgado o ********in 10 da biri bile olsa hiçdeğilse iş yapıyor tümerin yerine türübünden birini koysanız beşiktaş aşkıyla tümerden daha çok iş yapardı bunca zaman.... |
tamam olmaz da hadi diyelim delgado, sergen'le tümör'ün 3/4'ü etmez, peki şimdi de ben ahmet sakar'a soruyorum:bu tümör'le sergen'in bir sezonda yaptıkları maç sayısının toplamı delgado'nun oynadığının kaçta kaçı eder? benim gibi matematik hastası adama böyle basit bir hesabı yaptırmayın yawwwww.. |
bu kadar sinir bir adam olamaz ya. |
o ne bilio. baksın yoluna. delgado alayına gider |
DELGADO=3(alex)+10(tümer) arkadaşlar işlem önceliğini biliyorsunuz demi?:D:D:D |
Alıntı:
aynen budur |
arklar boşverin gitsin..delgoda sahada onlara gösterecek futbol nasıl oynanıyor..ve futbolcu nasıl oluyor..ve goller nasıl atılıyor ve attırılıyor..herkes bunları görecek.ve Kartalımın büyüklüğünü bir kez kabullenecekler.. |
nese elaflarini yerler elbet |
Türkiye`de Saat: 05:58 . |