bjk4ever | 02-08-2006 10:51 | Alıntı: autopsy´isimli üyeden Alıntı
Boş verin gençler yormayın kafanızı.Tümer ve Sergen tek tek bazı maçlarda süper olabilir ama Delgado tüm sezon aynı futbolu oynuyor.İstatistikler asla yalan söylemez.Tümer ve Sergen asla yıldız değildir.Bu yorumları onlar gitmeden önce de yaptım.Her sene 3 5 tane önemli maçta iyi oynayarak taraftarın gözünü boyadılar (sergenin 100.yıl performansı hariç).Beşiktaş onlardan kurtulmak ve gelecek vaadeden adamlar almakla çok doğru bir hareket yapmıştır.Senelerdir süper 10 numaralarımız var diye başka adam almadık.Bu beyefendilere bel bağladık ve hiç bir şey kazanmadık.Hayatı sorun olan ve 3 maçta oynayan Tümer'i takımda tutacağıma her şekilde Delgado'yu tercih ederim.Ahmet Çakar bey bunu göremiyorsa ben futbol adamıyım diye gezmesin ortada.Onun tek amacı muhalefet. | Ahmet Cakar burnunun dikine giden, cok sinirli ve sinirlendiginde sacmalayan birisidir. Yanindaki Bulent Yavuz da adam degil, iki de bir Samsun baskaninin niye boyle bir camur atabilecegini soruyor adam. Ben olsam: Samsun kume dusmus, basarisizligini baska kisilerin ustune atmak istiyor ve bunun icin MHK baskanligi doneminde bu kadar olay olmus Bulent Yavuz en musait insandir, o kadar! Biri bunu anlayamayacak kadar salak, digeri bunu anlatamayacak kadar salak. ATV Avrupa bu programi dun yayinladi ve ben acayip zevk aldim, muthis kavgalar ve laf ebeleri, futbol adina birsey konusulmadi, ama ben boyle sohbetlerden zevk aliyorum. Hem Ridvan'in programinda teknik analizleri izlerim, hem Faik Gurses ve Omer Cavusoglu'nun birbirine laf sokmasina bayilirim hem de Erman Hoca ve Sansal'in pastirma muhabbetlerine, ulkemizde muhtesem spor programlari oluyor, degerini bilelim bence.:) |