![]() |
Tjikuzu Beşiktaş'ta ! Ara transfer şampiyonundan son dakika hamlesi. Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Tjikuzu'yu transfer etmek üzere. İki kulüp el sıkıştı. Son dakikada bir sorun yaşanmazsa resmi açıklama kısa süre içinde yapılacak. Beşiktaş Tjikuzu karşılığında Seric'i Belediye'ye verecek. Seric'in ve Tjikuzu'nun toplamda 900 bin euro kadar olduğu sanılan birikmiş alacaklarıyla, Seric'in sezon sonuna kadar alacağı parayı Beşiktaş ödeyecek. HTSPOR ÖZEL HABER / KARTAL YİĞİT |
Ben Kartal Yiğit'in haberlerine pek güvenmem ama eğer doğru ise Cisse neden gitmedi.. |
Seric gidecekse Cisse'nin illaki gitmesi gerekmiyor ki.. 33'lük Çek ve Polonyalılardan sonra Tjikuzu olsun bizim olsun diyorum :D |
Bu haber ne kadar dogru bilemem ama Erkan Zenginin Besiktas'a transfer olacagina ilk Haberturk spor'da Kartal Yigit'in haberinde okumustum ... |
Tjikuzu bence kaliteli bir topçu, bizde iş yapar ama Afrikalı aldıktan sonra Geremi'yi alırdık. O yüzden büyük ihtimalle haber kolpa olabilir. |
Alıntı:
Ligler başladığı için bence risksiz bir transfer yapmak istemeleri mantıklı.. Doğru olabileceğini düşünüyorum ama bekleyip görelim. |
Açıkçası şaşırmam böyle bir transfere, bizimkilerden beklenir yanii...Geremi, Ernst'ler falan derken baş ucumuzdaki Tjikuzu'yu almış olabiliriz...Ama Belediye'nin böyle bir teklifi kabul edeceğini düşünmüyorum, niye Seric'i alıp da Tjikuzu'yu versinki adamlar, salaklıktır bence...Tjikuzu fena değil ama bizde ne kadar oynayabilir soru işareti, ama kimseyi alamayacaksak böyle bir transfere de hayır demem, hiç yoktan iyidir, Seric'i ne de olsa hiç kullanmayacağız, Tjikuzu'yu yine kullanabiliriz arada... |
geremi, ernst gibi oyunculardan bahsederken tjikuzunun isminin geçmesi taraftarı tatmin edebileceğini sanmıyorum |
Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor`dan Tjikuzu`yu transfer etmek üzere. İki kulüp el sıkıştı. Son dakikada bir sorun yaşanmazsa resmi açıklama kısa süre içinde yapılacak. Beşiktaş Tjikuzu karşılığında Seric`i Belediye`ye verecek. Seric`in ve Tjikuzu`nun toplamda 900 bin euro kadar olduğu sanılan birikmiş alacaklarıyla, Seric`in sezon sonuna kadar alacağı parayı Beşiktaş ödeyecek. Kaynak : HT - Haber1903 |
Haber1903 kaynak olarak Habertürk'ü göstermiş. Yoksa Haber1903'ün haberleri güvenilirdir.. |
Türkiye`de Saat: 08:48 . |