![]() |
Tjikuzu Beşiktaş'ta ! Ara transfer şampiyonundan son dakika hamlesi. Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Tjikuzu'yu transfer etmek üzere. İki kulüp el sıkıştı. Son dakikada bir sorun yaşanmazsa resmi açıklama kısa süre içinde yapılacak. Beşiktaş Tjikuzu karşılığında Seric'i Belediye'ye verecek. Seric'in ve Tjikuzu'nun toplamda 900 bin euro kadar olduğu sanılan birikmiş alacaklarıyla, Seric'in sezon sonuna kadar alacağı parayı Beşiktaş ödeyecek. HTSPOR ÖZEL HABER / KARTAL YİĞİT |
Ben Kartal Yiğit'in haberlerine pek güvenmem ama eğer doğru ise Cisse neden gitmedi.. |
Seric gidecekse Cisse'nin illaki gitmesi gerekmiyor ki.. 33'lük Çek ve Polonyalılardan sonra Tjikuzu olsun bizim olsun diyorum :D |
Bu haber ne kadar dogru bilemem ama Erkan Zenginin Besiktas'a transfer olacagina ilk Haberturk spor'da Kartal Yigit'in haberinde okumustum ... |
Tjikuzu bence kaliteli bir topçu, bizde iş yapar ama Afrikalı aldıktan sonra Geremi'yi alırdık. O yüzden büyük ihtimalle haber kolpa olabilir. |
Alıntı:
Ligler başladığı için bence risksiz bir transfer yapmak istemeleri mantıklı.. Doğru olabileceğini düşünüyorum ama bekleyip görelim. |
Açıkçası şaşırmam böyle bir transfere, bizimkilerden beklenir yanii...Geremi, Ernst'ler falan derken baş ucumuzdaki Tjikuzu'yu almış olabiliriz...Ama Belediye'nin böyle bir teklifi kabul edeceğini düşünmüyorum, niye Seric'i alıp da Tjikuzu'yu versinki adamlar, salaklıktır bence...Tjikuzu fena değil ama bizde ne kadar oynayabilir soru işareti, ama kimseyi alamayacaksak böyle bir transfere de hayır demem, hiç yoktan iyidir, Seric'i ne de olsa hiç kullanmayacağız, Tjikuzu'yu yine kullanabiliriz arada... |
geremi, ernst gibi oyunculardan bahsederken tjikuzunun isminin geçmesi taraftarı tatmin edebileceğini sanmıyorum |
Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor`dan Tjikuzu`yu transfer etmek üzere. İki kulüp el sıkıştı. Son dakikada bir sorun yaşanmazsa resmi açıklama kısa süre içinde yapılacak. Beşiktaş Tjikuzu karşılığında Seric`i Belediye`ye verecek. Seric`in ve Tjikuzu`nun toplamda 900 bin euro kadar olduğu sanılan birikmiş alacaklarıyla, Seric`in sezon sonuna kadar alacağı parayı Beşiktaş ödeyecek. Kaynak : HT - Haber1903 |
Haber1903 kaynak olarak Habertürk'ü göstermiş. Yoksa Haber1903'ün haberleri güvenilirdir.. |
Bizim yönetimde geceyarısı operasyonlarını çok seviyor.. |
Aynen transferleri gece yarisi yapiyoruz :) |
İbb'den Yalanlama İddialarla ilgili görüştüğümüz İBB'li yetkililer iddiaları yalanlarken; kulislerde bu transferin gerçekleşebileceği öne sürülüyor. Lig tv |
Sacmalık |
ya M.Denizli demedimi Avrupadan iki futbolcuyla anlastik...simdi bu Tjikuzu nerden cikti |
kayseriden abdulahı alın fener gibi doğru geleceğe yönelik hareket edin ama celal kolt dan umutluyum iyi adamlar getirecek böle forumlarda atıp tutturmaz bizi |
Slovak oyuncuları gördükten sonra tjikuzuya razıyım:) İmza atılana kadar,Bu haberlere inanmıyor itibar etmiyorum.. |
Kartal’da Tjikuzu bombası Devre arasında Yusuf Şimşek ve Erkan Zengin'i renklerine bağlayan Beşiktaş, hız kesmiyor. Siyah-beyazlılar daha öncede gündeminde bulunan Tjikuzu'yla her konuda anlaştı. Tjikuzu karşılığında İstanbul Büyükşehir Belediye'ye Seric'i öneren siyah-beyazlılar ilk etapta olumlu cevap aldı. Görüşmelerin sürdüğü ve bu transferin netlik kazanmasının an meselesi olduğu bildirildi. Siyah-beyazlılar, bu transfer karşılığında Tjikuzu ve Seric'in sezon başından beri olan alacakları ile Seric'in sezon sonuna kadar olan transfer taksitlerini ödemeyi kabul etti. Toplam maliyetin 1 milyon euroyu geçeceği de açıklandı. SERİC KAMPTA ÖĞRENDİ Büyükşehir Belediye transferi doğrularken, Beşiktaş Yönetimi'ne pazartesi gününe kadar kesin bir cevap vereceklerini bildirdiler. Beşiktaş'ın Hırvat futbolcusu Anthony Seric, takas yoluyla Büyükşehir Belediye'ye gönderildiğini dün gece Ümraniye Tesisleri'ndeki odasında öğrendi. Denizli maçı için 18 kişilik maç kadrosuna alınan Seric, "Mustafa Denizli ile görüştüm. Beni kadroda düşünmediğini açıkça söyledi. Yurt içi ve yurt dışından gelecek teklifleri değerlendirmemi istedi. Ben yurtdışında oynamak istiyordum. Ama yöneticilerimiz böyle bir karar vermişse yapacak bir şey yok" şeklinde konuştu Türkiye |
Hakaret gibi transfer... Gol ve asist istatistikleri Tjikuzu'yu açıklama için yeterli.. |
Avrupadan alacağız demişti Hoca..Bence isim belli, Tjikuzu fln değil fakat Seric'in gitmesini bekliolar..Seric yollanırsa imzayı attırcaklar..Ben Slovaklardan biridir diye düşünüyorum..Yüksek ihtimalle Kisel olcaktır bu isim.. Geremiyi, Ernsti alamicaklarsa transfer yapmasınlar bence..Cisse, Uğur, Serdar, Sivok yeterli o mevki için..Başımıza dert açmasınlar saçma salak adamlar alıp.. |
haberin doğru olduğuna inanmıyorum. |
Beşiktaş'ta rota Tijikuzu'ya çevrildi Lige verilen arada transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş'ta son hedef İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un orta saha oyuncusu Razundara Tijikuzu oldu. siyah-beyazlıların, Namibyalı oyuncu için girişimlere başladığı belirtiliyor. NTVSPOR Güncelleme: 11:23 TSİ 24 Ocak 2009 Cumartesi Beşiktaş'ta Mustafa Denizli'nin isteği üzerine orta saha için takviye arayışlarına başlayan yönetimin, rotayı İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu Tijikuzu'ya çevirdiği iddia edildi. 30 yaşındaki oyuncunun transferinde önemli aşama kaydettiği öne sürülen Beşiktaş, Namibyalı oyuncu için Anthony Seric'i gözden çıkarırken, Namibyalı oyuncunun alacaklarını da ödemeyi taahhüt etti. Cisse'yle yolları ayırmaya karar veren, ancak aranan kriterlere uygun bir oyuncu bulamayan siyah-beyazlılarda başkan Yıldırım Demirören'in, Tijikuzu transferinde inisiyatifi aldığı da iddialar arasında.. Beşiktaş, devre arasında kadroya dahil ettiği Erkan Zengin'in kulübü Hammarby ile yaşadığı sorunda da mutlu sona ulaştı. İsveç ekibinin hesabına 100 bin Euro yatırarak, oyuncuyla ilgili gerekli belgeleri alan Beşiktaş'ın resmi evrakları Futbol Federasyonu'na ilettiği ve Erkan'ın bu akşamki Denizlispor maçında forma giyebileceği belirtildi. NtvSpor |
İstikrarlı biri faydalı olur... |
az önce ntvsporda tjikuzu rportajını dinledim adam bizi çok istiyor bilmem iyi oyuncu herhalde |
İşte yine kazıklanan taraftar oldu geremi,ernst diye susturuldu taraftar şimdi de son dk bombası oluyor alın işte vay be boş mezar bulsa bu yönetim içine girecek sadece 900.000 euro ya mal oluyor diye kimdir necidir işe yararmı demeden topla gitsin..Zamanında fenerin döküntüleri ve Gs ın döküntülerini aldıgımız yıla döndü yine buraya yazıyorum bu alınanda 1 yıl sonra kovularak gönderilir..10 tane alana kadar 1 tane al ama adam gibi birini al diyoruz ama yok nerede döküntü bize kakalanıyor gidiyor aferin be yönetici kırmaları sizi de adam diye madikliyorlar ya helal olsun başka bir şey konuşmak yalan olur.. |
fena ßi topcu deiL..ßen faydaLı oLucaqını düsünüorum.. |
Beşiktaş'ta Tjikuzu transferi yattı 26 Ocak 2009 Pazartesi 08:25 Yıldırım Demirören ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı ile anlaşmasına rağmen transfer gerçekleşemedi. İşte nedeni... Beşiktaş Başkanı Demirören ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı Gümüşdağ, Tjikuzu-Seric takası için el sıkıştı, ancak iki takımın teknik direktörü de bu takasa onay vermeyince transfer gerçekleşemedi Yabancı transferinde rotasını bir anda Tjikuzu’ya çeviren Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Mustafa Denizli bu oyuncuyu istemezken, takas için önerilen Seric’i de, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un hocası Abdullah Avcı’nın beğenmediği öğrenildi. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı Göksel Gümüşdağ’ın, iki futbolcunun takası için el sıkıştıkları, ancak iki teknik adamın vetosu nedeniyle transferin gerçekleşmediği ifade edildi. Hafta içinde yapılan Kulüpler Birliği toplatısından önce ve sonra bir araya gelen Demirören ile Gümüşdağ’ın, Tjikuzu-Seric takası için prensipte anlaştıkları vurgulandı. Avcı’nın kadrosunda yeterli sayıda sol kanat için futbolcu olması nedeniyle Seric’e olumsuz baktığı, Mustafa Denizli’nin ise Tjikuzu’nun kısa vadeli hedefleri için yetersiz olduğunu yönetime söylediği belirtildi. Beşiktaş’ta yaşanan bu gelişmelerin yanı sıra, mali kongre öncesi maddi sıkıntılarla boğuşan siyah - beyazlı yönetimin pahalı bir yabancı transfere karşı oldukları belirtildi. Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin ise başta Sparta Praglı Karol Kisel olmak üzere mutlaka yabancı bir orta saha oyuncusunun alınmasını istediği vurgulandı. Yusuf ve Erkan’ı renklerine katan Beşiktaş Yönetimi’nin transferde frene basması, Mustafa Denizli’yi oldukça endişelendirdi. |
Mustafa Denizli 32'lik yıldız Karol Kisel'in kısa vadede hedefleri için yeterli olduğunu düşünüyor heralde.. Manisa'da değil Beşiktaş'ta yalnız, önce bir bu ayrımı yapmalı. Yazık vallahi yazık. |
kisel kim yaa ben hiç bilmiyorum o adamı 32 yaşında bi de iyi olsa bilmezmiyiz idareten adam alcaklar yok uyum sorunu derken adam futbolu bırakıcak ne kadar bilinçsizce transferler bunlar anlamadım tjikuzu daha iyi kiselden hem teknik adam türkiyeyi biliyor tabiki onuda istemiyorum ama ikisinin birisini alcaksa tjikuzu alınsın bari |
Tjikuzu'nun Beşiktaş hayali! Beşiktaş'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un orta saha oyuncu Razundara Tjikuzu, NTV Spor'a konuştu. Namibyalı oyuncu, kendisine resmi bir teklifin ulaşmadığını, ancak Beşiktaş'ta oynamayı çok istediğini söyledi. Ara transfer döneminin hareketli takımı Beşiktaş'ın ilgilendiği yönünde haberler çıkan Razundara Tjikuzu, merak edilen konularla ilgili NTV Spor Servisi'nden Hakan Gündoğar'ın sorularını yanıtladı. Beşiktaş'tan kendisine gelen resmi bir teklif olmadığını belirten İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un Namibyalı orta saha oyuncusu, buna karşın adının geçtiği Beşiktaş'ta oynamayı çok istediğini vurguladı. 9 yıl Werder Bremen'de oynayan 30 yaşındaki oyuncu, "Her futbolcu Beşiktaş gibi büyük bir takımda oynamak ister" derken, kariyerinde hiç lig şampiyonluğu yaşamadığını belirtti ve artık büyük bir takımda oynamak istediğini ifade etti. Beşiktaş taraftarına da övgüler yağdıran Tjikuzu'nun sözlerini izlemek için tıklayın |
Yönetim transfer felan yapmıycak... |
valla bilmedigimiz adamlar gelecekse straba kisel gibi adamlar gelecegine tjikuzu gelsin daha iyi bari turkiyeyi bilen adam zorluk cekmez ve bence gayette iyi bir topcu |
başka adammı bulamadılar salak bunlar ya yönetiim |
ya bu adamları alcaklarsa hiç yapmasınlar daha iyi yönetimin genç mücadeleci birini alması lazım ismi falan duyulmuş olması önemli değil gitsinler anadolu takımlarında ne kadar koşan mücadele eden bide Beşiktaş'ı çok isteyen gençleri toplasınlar getirsinler bu geremilere ernstlere falan gerek yok |
cisseden kötü olmayacağını düşünüyorum... Hem baskıcı koşan bir oyuncu yararlı olabilir o kadar kötümser yaklaşmamak lazım... |
Kolpa haberdir. |
İbrahim, adamın hiçbir yaratıcılığı yok..bence ,hiç önlibero yoksa takımda tamam ama Cisse nin yerine alınacak adam değil..Serdar Kurtuluş önliberoda ondan daha iyidir.. |
Katılıyorum irfan abi..Bizim en büyük eksikliğimiz savunmadan topu çıkaramamak,yani oyun kuramamak..Mevcut oyuncularımız hafif bi pres baskı yedimi tamam elleri ayakları karışıyor..Bize mücadelesinin yanında topu çok iyi kullanabilen bir ortasaha oyuncusu gerekir..o açıdan ernst e karşı çıktım..Resmen Geremiyi tarif edeiyoruz..Ama Nasıl oluyor bu abuk sabuk işler aklım yetmiyor..Al işte Bedavaya alıyosun,sonra gönderemiyorsun..bu nasıl bir öküzlüktür yaa.. |
Alıntı:
|
Ben Tjikuzu ile ben dün bizzat görüştüm .Hakkaten çok gelmek istiyor, İnönüden taraftardan bahsetti Pascaldan bahsetti. Haftaya bu işin biteceğini umduğunu söyledi. |
Türkiye`de Saat: 04:45 . |