![]() |
Adamın bizi istemesi, taraftarı çok sevmesi transfer edilebilirliğini mi arttırıyor nedir? Yapışıyolar bizi sevene..Bırakın kardeşm Cisse kalsın..Tjikuzu nedir yaw.. Tjikuzu'yu alacağına Serdar'ı oynatsana orda..Bizim bu tip oyunculardan medet ummamamız gerekir..Cisseyi beğenmiyoruz gidip Tjikuzuya sarılıyoruz..Yok böyle bir olay yaw..Şahsen ben Cisse'yi pek tutmam ama gündemdeki abuk sabuk adamları da görünce Cisse diyorum yaw..Adamn ayağı düzgün hiç olmazsa.. Tjikuzu Mjikuzu tipinde dan dun adamlarla olmaz yaw bu işler..Kim alıp topu çıkarcak savunmadan..Kaliteli bir adam almicaksanız, sırf alternatif olsun diye alcaksanız almayın yaw..Alternatif bol o mevkide..5 tane adam var en az Tjikuzu kadar oynicak..Sene sonu pişman olcanız, gereksiz adamlar almayın artık.. |
tjikuzu... süper zeka b,r transfer daha umarım doğru değildir... şu durumda tjikuzunun bize kazandıracağı hiç birşey olmaz biz demirörene borçlanmaya devam ederiz. |
Werder Bremen,H.Rostock ve Duisburg da oynadı,mücadeleci yapısı var ama teknik olarak Cisse nin yanından bile geçemez..Serdar ondan daha iyidir.. |
yine söylüyorum çift ön liberolu sistem için faydalı bir oyuncu olur ama aksi takdirde elimizdekilerden daha iyi olmaz... |
Alıntı:
|
Tjikuzu gelirse iyi iş yapar |
Geremi Njitap o kadar... |
Keşke Geremi olsa da..:) Sanmıyorum walla..Geremi, Ernst, Kisel, Straba, Tjikuzu derken transferi unutturdu adamlar..:) Almasınlar kalsın böyle..:) |
Her türlü gereksiz.. |
Türkiye`de Saat: 00:03 . |