![]() |
Alıntı:
|
Daha önce olmaması,olmayacağı anlamına gelmez..Herşeyin bir ilki vardır..Şu ekonomik krizde zor tabi ama sponsor falanla olabilir bu iş..Ayrıca her sezon başı saçma sapan oyunculara o kadar para vereceğine, (sadece Pizarro için değil genel konuşuyorum)adam gibi kalitesi belli oyuncuları kadroya katmak gerektiğine inanıyorum.. |
David Pizzaro manyak olur gerçekten, kaynak bulup böyle bir transferi gerçekleştirebilirsek sorun kalmaz ortasahada...M.Topuz'a 11 milyon € vermemiş miydi bizim başkan, kendi demişti hatta ama Hurma reddetmişti teklifi...Bende bu kadar para verip alacağımıza inanmıyorum böyle bir futbolcuyu ama Ernst'ten sonra bi umut doğdu artık..:).. |
10milyon euro luk adam değil pizzaro yaşlı adam... |
bence cissenin yerine cuk oturur ernst süper ikili olur zaten faydası yok cissenin elden çıkarırsak yani satabilirsek ne mutlu bize küllen zarar |
pizzaro 10 milyonluk adam degil bence 10 milyona su krizden nelerini alirsiniz nelerini siz paradan haber verin yeterki |
yeteri kadar on liberomuz yok mu? bi sol bek alsalar olmaz mi ibrahim uzulmezin yerine??? |
Alıntı:
|
valla ben hala rüyalarımda Kadlec'i görüyorum.. |
sacmalıga bak neden yalvarsın ki yalvarsa yalvarsa milana chelsea ye yalvarır!!!bizim avrupadaki ünümüz maalesef cok düstü liverpool macından sonra birde kharkiv eklenince tadından yenmez oldu !!!! |
Türkiye`de Saat: 12:52 . |