![]() |
72 Milyonluk TÜRKİYE CUMHURİYETİ 11 tane savaşacak TÜRK genci çıkaramıyorsa ne diyeyim ...yazıklar olsun... |
bence türkiyeye güc katar ! bakin almanyaya takimin yarisi yabanci, senci bile var onlarda, klose podolski neuville, odonkor hepsi alman degil ! türkiye de de bi yabanci oynasa ne olcak ? bence hatta güc katar tür mili takimina.. :D:D |
soruyorum yarın bu gibi adamlar milli takımda oynamaya başlarsa almanyadaki gençlere gel bizimalman milli takımında oynayan gençler gidip orda oynar |
BEn karsi deılım eger en iyi perfonmasi o gosteriyorsa oynasın! |
arklar böyle milliyetçilik ayaklarını bırakalım, bunu tüm dünya yapıyor, pekala biz de yapabiliriz, zaten önemli olan o adamın istiklal marşını öğrenip söylemesi değil, marş çalınırken gösterdiği saygıdır... ayrıca marco aurelio çok iyi bir oyuncudur, eziklerde oynuyor diye adamın hakkını yemeyin... ayrıca şöyle bir durumda var: ingiltere, fransa ve daha birçok avrupa ülkesinin kadrolarına baktığımızda adamların ne müthiş kadrosu var, biz de niye yok diye iç çekiyoruz, ama o takımların hemen hemen tamamı devşirme oyuncular... bunlar bana çok normal geliyor, globalleşen dünya anlayışında... |
binlerce genç oyuncu ulusal forma ateşiyle yanıp sönerken marco formayı giyerse bırakalım gidelim artık |
Alıntı:
hepimiz kleberson'u çok seviyoruz, adam da burayı çok seviyor ve çok mutlu, 3 yıl daha böyle gitse , sonunda türk vatandaşı olmaya karar verse ve milli takıma çağırılsa tepkiniz ne olurdu?işe bir de bu boyutundan bakmaya çalışalım, eziklere hepimiz gıcığız ama sırf onların oyuncusu diye bunları söylemeyelim...;) (not: yukarıdaki sadece bir örnekti, yoksa kleberson'un brezilya milli takımında oynadığı için türk milli takımında oynayamayacağını biliyorum!:D ) |
Türkiye Milli Takımı Bence milli takımda sadece o ülkenin çocukları oynamalıdır. Fenerli olduğu için değil bizden bir futbolcu da olsa yanlış ve saçma bence. Mesela atletizm'deki Elvan... Milli takıma şampiyonluk getirecek olsa bile bence alınmamalııııııııııııııııııııı. |
Mute bugun show yapıon valla :D butun yorumlarına katılıyorum :D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 15:07 . |