![]() |
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Lüksemburg ile 16 Ağustosta yapılacak özel maçın aday kadrosuna, Türk vatandaşlığına geçerek Mehmet ismini alan Fenerbahçe'nin Brezilya asıllı oyuncusu Aurelio'yu da davet etti. http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0811140039.jpg |
kesinlikle karşıyım,o adam eziklerden ayrılıp ülkesine dönünce yine brezilya lıyım der...asla haketmiyor |
fatih terim ilk yapma hevesinde galiba gorecegiz ne kadar isine yarayacak |
çok doğru bir karar vermiş, isteyen katılsın istemeyen katılmasın, aurelio türkiye'de şu an mevkisinin en iyisi... dynamo kiev maçında da eziklerden tek ayakta kalabilen adamdı... |
asla katılmıorum sakın bu adam alınmasın milli takıma asla kendini weren gençlere yazık düşünsenize böle birkaç adam milli takımda oynayacak mideniz kaldırır mı mesela fahri nin yerine ayrelyo (aurelio) oynayacak kime yazık söleyin |
Milli takımında saygınlığı kalmadı , istiklal marşını bilmeyenler milli takımda , peki ibrahim akın nerde çocuk oyuncak oldu bir a milli , bir ümit milli... |
ben birakin orelloyu milli takimda fenerli futbolcu görmek istemiyorum |
Bu Adam Mİllİ Takimda Patlamazsa Bende Adam DeĞİlİm.gÖrÜyoruz Febe De,lİgde Oynuyo Avrupaya KarŞi Anasi ...(aĞliyo).e Mİllİ Takimda Da Kendİ Aramizda Oynucak DeĞİlİz Ya. |
kalkmazsa kaldırırlar... Milli Marşı mıza kimsenin saygısızlık yapma hakkı yok. kalkmazsada hakkında dava açarlar sanırım |
böle bir anlayış olamaz ya milli takıma giriyor adam vatandaşlık aldı diye ya doğduğundan beri vatandaşlığı olan abilerim bu formayı haketmesine rağmen giyemiyorsa ben sadece YAZIKLAR OLSUN diyecem başka bişey diyemiyecem |
Türkiye`de Saat: 23:39 . |