![]() |
Ne kadar fesat ve subjektif taraftarimiz var, hakikaten inanamiyorum. Aurelio terinin son damlasina kadar hak etmistir bu formayi, bu ulkede bolgesindeki en iyi oyuncu ve Turk kulturunu bilip Turkce konusuyor. Maalesef bazi arkadaslar onu Fahri ile karsilastirmis, su an Aurelio Fahri'nin 3 kati eder. Fahri daha BJK'da iyi bir mac bile oynamazken, Aurelio 3 yildir takiminin vazgecilmezi ve bakno oynayan oyuncusu. Kendimizi komik dusuruyoruz, yigidi oldur ama hakkini da ver, yazik ediyoruz kendimize... |
Alıntı:
aurelio'yu istemeyenler de sırf eziklerde oynadığı için böyle düşünüyorlar... ayrıca bırakın artık yok milli marşı bilmiyormuş, nasıl saygı duruşunda dururmuşuz, ne alakası var anlayamıyorum ya, adam kaç senedir türkiye'de hiçbir saygısızlığını gördünüz mü herhangi birisine karşı, önemli olan da bu zaten, bize, marşımıza, bayrağımıza saygı duyması, istiklal marşını okuyabilmesi değil... |
Ister iyi oynasin ister kötü.Onunla alcagmiz basariyi istemem.:mad: :mad: |
cok dogru adeelar.... böyle rezilik olamas... ya sen nasil yabanci bi furbolcuyu oynatirsin serefsiz fatih terim... yaziklar olsun.. hic kimse bana demsin yok iyi filan kulan... olmaz yöle nasil bjk dogulursa bir türke de öyle dogulur,... |
böyle birşey varmı ya bu takım kimin takımı bu yetkiyi bunlara kim verdi. böyle birşeye nasıl kendi kendilerine karar verebiliyorlar. |
arklar yakında m.nobre de milli olursa ne dersiniz bu işe??? |
Cok dogru bi karar ... |
Alıntı:
|
ister bizim ister başka bi takımın futbolcusu olsun,hiçbir yabancı milli takım şerefine yükselemez...ayrıca milli takımada alınsada o ruhu ne yansıtabilir,ne taşıyabilir... |
ulkemizde 70milyon insan varken yabancıya milli forma vermem dıyen bır sahısa bu saatten sonra guvemem http://img103.imageshack.us/img103/7715/5259fq4xm.gif |
Türkiye`de Saat: 23:40 . |