![]() |
Beşikt'aşk'!! diye bosunamı dedik!!! Sevgili beşiktaşlı kardeşlerim evet manisa maçında hatalar olabilir evet tigana yalnış yapmış olabilir ve evet sezona yine kötü başlamış olabiliriz ama kardeşlerim biz bu sezon bir paraolayla çıktık GELİYORUZ!! aslında bu sözdeki mana büyüktü yılmadan, umutsuzluğa kapılmadan, yürekle, onurla, savaşarak geliyoruz demekti ilk maç kaybedilmişti belki evet ama artık şu kötü bu yalnış demenin anlamı yok bundan sonra hep destek tam destek arkadaşlar ne güzel söylüyoruz biz !!SENİNLE AĞLADIK SENLE GÜLDÜK BİZ SEVDAMIZ UĞRUNA CANLAR VERDİK BİZ SİYAHIN ZİNDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK HERKESE NASİP OLMAZ BEŞİKTAŞLILIK!! haydi kardeşlerim şimdi gün yeniden doğdu cincon maçını yenende bu takımdı ben sonuna kadar inanıyorum sizde inanın umutsuzluk eziklerin ve cinconların istediği sey bunu onlara vermeyelim kardeslerim ozman ne diyoruz hepberaber GELİYORUZ!!!! Üsteki yazıyı bundan tam 3 hafta önce yazmıştım ve çoğu beşiktaşlı arkadaşlar bana katılmıştı anlatmak istediklerimin anlanmış olması beni çok mutlu etti şimdi bakıyoruz 3 haftada 9 puan bu takımdan bişi olmaz diyenler nerde arkadşalar bu sezon çok farklı olucak müthiş bi kadro harika bi hoca ve hatlarını iyi telafi etmiş bir yönetimiz var artık bu saatten sora yapmamız gereken tek şey !!HEP DESTEK TAM DESTEK!! işte cinconların hali ortada işte g.t oğlanlar sakrayada rezil oldu bu durumda en iyi takım görünütüsü biz veriyoruz 3 hafta önce biraz rötarlı geliyorduk artık DİREK BODOZLAMA HARBİDEN!!!;);) GELİYORUZ!!! |
Geliyoruz!!! |
BeŞİktaŞk'liyiz Ve Sevİnmek İÇİn Sevmedİk... |
tama geliyoruz itiraz yok yanlız orta sahaya adam almak lazım |
Geliyoruz Ulannn |
beşiktaşim hayat Sensin dünyam Sensin herşey Sensin gelecekse tüm Acilar biz Haziriz senden Gelsin bu Sevdadan vazgeçersek allah Belamizi Versin!!! |
ah Bİr Kanatlanip UÇsak GÖkyÜzÜnÜn Kraliyiz Futbolunda Krali Olalim |
mükemmel.böyle yazılara ihtiyacımız var. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
.................. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
seni sevdik gönül verdik beşiktaş sevdamızdan ayıracak hiç bir bedel yok budünyada ne bir heves ne bir tutku beşiktaşım anlatılmaz bir sevgi bu tapıyoruz seviyoruz aşkından kahrolduk bi deliriyoruz beyler yeni beste |
he bide kafayı çalıştırsak daha iyi olmazmı |
Alıntı:
|
ozaman yukarda yazdığım besteyi ezberle cuma günü çok duyacaksın maçtaysan eğer |
Alıntı:
|
fiko ağzın laf yapmasın,beynin çalışsın. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
evet arkadşalar gerginliye gerek yok hersey beşiktaş için.. |
Geliyoruz gelmesinede hani şu Ze de gelse bizle hiç fena olmazdı yani. |
Alıntı:
|
;) bir of çekelim kendimizden geçelim |
hop yavaş burası beşiktaş alayına gider ama fazla sıkmayalım sıkmayalımda her kez gerçekleri görsün fazla hayalci olmasın.bu takım sadece iyi rakip olur.o kadar ! sabır sabır nereye kadar ? |
Ya Arkadaslar Besiktaslilik böyle günlerde ön plana cikar. Destek tam destek ben ümitsizligi kabul etmem. Biz güvenelim bu Takim da is var,genc ve yeni Takim. Birbirimizi kirmiyalim sevgi ve saygiyla yaklasalim. |
siyah ulan beyaz ulan BEŞİKTAŞ ulan |
of of yeter artık beşiktaşım of of hermaçına geliyoruz of of yenilsende geliyoruz yensende geliyoruz BEŞİKTAŞI SEVİYORU OF OF |
ÖLumune kadar Besiktasliyiz, ama gorunen gercekler var bunlari da sölemelıyız!! |
çekilin biz GELİYORUZ!!! |
Geliyoruz!!! |
seninle ağladık senle güldük biz sevdamız uğruna canlar verdik biz siyahım zindan olsun beyaz aydınlık herkese nasip olmaz beşiktaşlılık |
HELAL KARDEŞLERİM GELİYORUZ ULAN!!! |
dünkü şoktan sonra yavaş yavaş kendimize gelmeye başladık,cidden umutsuzlanmaya gerek yok.. rötarlı da olsa geliyoruzzz:cool: |
biraz geriden de olsa GELİYORUZ! |
GELIYORUZ.... Hayatin anlami SIYAH BEYAZ. Ölümle Yasami ayiran cizgi, SIYAHLA BEYAZI ayiramaz ulan...... |
Alıntı:
|
geliyoruz ölümüne Beşiktaş |
Türkiye`de Saat: 23:31 . |