![]() |
bol gollü galibiyet bekliyoruz rahat bi maç olsun bizim için |
kim atarsa atsin 3 puani besiktasim kapsin;) |
G.Birliği karşısında öyle istekli,arzulu,direkt sonuca giden ve bir o kadar da hırslı futbol oynayarak G.Birliğili futbolcuların üstünü başını parçalayarak onların etlerini lime lime etmeliyiz.Pazar Günü İnönü tam bir Cehennem'i andırmalı.Bu maçta Nobre'den gol bekliyorum.Hakan'dan ise gol yememesini. |
Bencede kanatlarımızda Ekrem ve Tello varken delgadoyu oynatmasakta olur çünkü bobo nobre tello ve ekrem ile arkadanda ernst veya cissenin hücüma destek vermesiyle pozisyon sıkıntısı çekmeyeceğimizi düşünüyorum... |
Kalecisinden forvetine herkes golü,pası,kazanmayı,şampiyonluğu sürekli istemeli,sürekli düşünmeli.Her futbolcu şu pası veremezsem bana kızarlar,şu gol pozisyonunu değerlendiremezsem bana tepki gösterirler gibi saçma düşüncelerden uzaklaşıp korkmadan futbolunu oynamalı.Buradan futbolculara şu sözü hatırlatmak isterim.Korkaklar hergün ölür.Hacettepe maçında tribündeki ve ekran başındaki herkes ecel terleri döktü.Bunu yapmaya hiçbirinizin hakkı yok.Çıkıp sahaya adam gibi mücadele etmek lazım,gerekirse tekmeye kafa sokmak lazım.Saha içi yardımlaşma hat safhada olmalı.Herkes saha içinde birbirine yardım etmeli.Çünkü biz Dünya Kulübüyüz,Dünya Deviyiz. |
galibiyetten başka yol yok......... |
Kazanalım da gerisi önemli değil... |
zor gibi görünen mac kolay gececek bence ....bobo bu mac bir patlama yapabilir ve hatrik yapar maci 3-0 aliriz |
Biz erkeğiz,renkli takım tutmayız,bu maçı da erkek gibi çıkıp oynarsak 11-7 kazanırız. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 01:26 . |