![]() |
14 MArt 2009, Beşiktaş - Gençlerbirliği Maçına Gidiyoruz. Şampiyonluk yolunda takımımızı evindeki önemli maçta yalnız bırakmayalım arkadaşlar. Şehir dışından Super Modumuz Metin' in de katılımıyla tribündeki yerimizi alıyoruz. Katılmak isteyen arkadaşları da aramıza bekliyoruz. Maç öncesi 15.00 gibi Beşiktaş Meydanı Kazan ın önünde buluşup, 17.45 -18.00 gibi stada yürüyerek ulaşılacaktır. Gelmek isteyen arkadaşlar bu sayfaya mesaj atabilirler. Katılımcılar - Metin - Sahemre - Gökhan - Outkast - Vahşi - HaNNiBaL_65 - Gizemli - Akdora - Forza_bjk - Karetta2002 - Meriç - Jesse James . Buluşma SAATİ: 15.00 |
Abi yazdığın gibi ben geliyorum inş. |
Alıntı:
|
emre aßıııııııııııııııııııııııı ßende geLeßıLırmıyıııııııııııııııım :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
Ben Daha önce Hiç inönüye Gelmedim bende Gelebilir miyim :D Emre Abi :D |
gelmeı dusunuorum bakalım ayarlayabılıcekmym? |
bende geliyom emre:D:D |
Alıntı:
|
kapalıya mı açığa mı |
yenı acık trıbunde olucaz abı |
Alıntı:
|
ben ıstdda olsaydım gelırdım suan burdurda oldugum ıcın gelemıuyorum kusura bakmayınnn |
Yok mu arkadaşalr başka arkadaşlar.. |
kanKamnda dediqii qßiiiii ßizde orDaıs :D ßekLeris :D:D |
Alıntı:
|
Metin Sen Bizi Beklemicen :D Biz sizi Beklicez:D Kardeşim :D |
:D Bekle |
Katılımcılar - Metin - Sahemre - Gökhan - Outkast - Vahşi - Gizemli - Akdora - Forza_bjk . . . - |
Bu maçta Kütahya Çarşı'yı Başta Metin başkan ve Arkadaşlarını karşılamaktan gurur duyarım :D Bekliyoruz Kardeşim Erken Gelmeye Bak :D ;) |
sabah 9 ordayım ama kuck bi işim var 12 ye kadar:D Arkadaslar başka gelicek yokmu ?? |
Alıntı:
|
Alıntı:
VAy demek ben gelirsem Gelmiyorsun İbo Abim peki bensiz için rahat edicek mi :D ben olmasam devre arasında stad hoparlörlerinden çalan hareketli müzik eşliğinde kim oynacayak :D |
keşke istanbulda olsamda geLsem:( |
Alıntı:
|
Alıntı:
aynen ya offffffffffffffffffffffff ya bıtmdı su okulll allah kahretsınnnnnn su konuyada kapatın ıcımız yanıyor herkes macta bız tv karsında oooooffffffffffffffffffffffffffffffffff |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
gelmeyen kü fenerli olsun be :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
neden gelmiyo ki :D Alla alla :D |
Alıntı:
|