![]() |
arkadaşlar profesyonelliği sevdamıza karıştırmayalım adam içten içe yaşıyomuş beşiktaşa olan sevgisini adamlar bu işten para kazanıyorlar unutmayalım |
mustafa denizlinin beşiktaşlı olmasına nasıl inanmıyorsunuz ya adam gerçekten beşiktaşlı ya hiç bir yararı olmayabilir ama beşikyaşlı sonuçta arkadaşlar |
bende manyak besiktasliyim ölümüne besiktasliyim beeeee.... |
olmasa cikipta ben Besiktasliyim demez bir cikarimi vaki boyle konussun |
Alıntı:
|
mustafa denizli bana göre iyi bir beşiktaşlıydı taki serdar biligili başkan olduğu zaman ilk onu getirmek istemiş o ise ezikleri seçmiştir o zaman dan itibaren benim için bitmiştir |
biz çok - ben manyağım ölüyorum geberiyorum duyduk önemli olan şimdiki yaşadığındır asıl olanda BEŞİKTAŞTIR |
Adamin Çikarimi Varkİ Bİzden Ben BeŞİktaŞliyim Desİn Hİssettİklerİnİ SÖylemİŞ Onun İÇİn Sevİndİm Yanİ BeŞİktaŞli OuŞunun Bİze Bİ Faydasi Yok Ama Onun İÇİn Önemlİ DoĞru Yolda Yanİ... |
gündemden baya uzaktı.reklam kokan hareketler bunlarr http://img103.imageshack.us/img103/7715/5259fq4xm.gif |
Siz de kim ağzını açsa kulp takmaya bayılıyorsunuz. Ben inanmıyorum,reklam kokan hareketler falan diyenler var ama ben çok eskiden beri biliyorum.Bu adam iyi bir Beşiktaş'lıdır.Nerden biliyorsun derseniz ben de Mustafa Denizli gibi İzmir'liyim ve ailesini uzaktan tanıyorum.Zaten nasıl bir çıkarı olabilir ki ben Beşiktaş'lıyım demekten.Bir adama hiç bir neden yokken de laf sokulmaz ki. |
Türkiye`de Saat: 00:47 . |