![]() |
corıntıas da cıktıgı ılk macında golunu attıgını hatırlatmak ısterım |
rivaldo ornegı vermek ıstıyorum 2004–2007Olympiacos74 (35)2007–2008AEK Athens52 (26)2008–2009Bunyodkor15 (13) suan 37 yasında 32 yasında gelmıs sanırım olympiacosa herseyı ıfade edıyor sanırım |
Neden olmasın ki..Müthiş bi reklam olur adımıza..Zaten futbolcuğu tartışılmaz..şu halde bile gol kralı olur.. |
Bu ligde rahat oynar... |
Brazilya'da gol atabilir yaf, orda savunma yapılmıyorki, bende oynasam atarım orda bi kaç gol...Tamam Ronaldo'nun geçmişine laf yok, 3 kez yılın futbolcusu seçilmek ne demek, çok büyük bir olay tabiiki, ama kaç yıllarında olmuş bu, buna da bakmak lazım...Ronaldo'nun yaşıylan falan da alakalı değil bu sorun, adam acayip kilolu, eskiden arabadan hızlı gidiyordu, şimdi tırın arkasına binip gidebilecek durumda...Böyle bir adam anca forma sattırır, kombine sattırır diyorlar da bu bile soru işaretidir bence...Şahsen almam ben, Saviola'yı alsalar onun formasını kesin alırım, kombineler bile gelir belki, ama Ronaldo'da bu ne kadar olabilirki...Taraftarda biliyor Ronaldo'nun ne halde olduğunu sonuçta...Biz Carloslan dalga geçtik yaf, Ronaldo gelirse ne diyeceğiz o zaman... |
savıola-ronaldo-batuhan Belki bir ütopya ama oldukı bu oyuncular transfer edıldı bobo-nobre-holosko yok savıola-ronaldo-batuhan var sizce boyle bır 3 lü forvet hattımız olsa nasıl olurdu goruslerınızı merak edıyorum |
Hea bide gol kralı falan olur diye başlamayalım bence...Ailton geldiğinde de neler dedik, Almanya Liginde leblebi gibi gol atan adam bizde depar atamayacak durumdaydı...Ki Ailton bize gelmeden bi önceki sene Almanya'da yılın futbolcusu seçilmişti ve 31 gol atmıştı...Ronaldo ise en son ne zaman golleri sıralamış, yılın futbolcusu seçilmiş vs...Ailton çok daha iyi durumda olmasına rağmen bizde süründüyse Ronaldo hayli hayli sürünür bence... |
Böyle birşey mümkün değil.Saviola-Ronaldo ... Fazla hayal kurmayalım istersen. Ama Ronaldo-Saviola olsa bile 3lü forvet çıkmak bizim takıma uymaz.Orta sahamız çöker,Ernst'e rağmen ... Yanında onun gibi adam olmayacaksa ... |
gelsn de diceğimiz şeyi buluruz.. ronaldo formadan deli para kazandırır bir ikincisi ronaldo kilosunu geç sadece yeteneğiyle bu ligte gol kralı olur üçüncüsüde ronaldo sayesinde beşiktaş diğer alınacak yıldız futbolcuların yolunu açar ve bunların epsine değer kesinlikle alınmalı mükemmel iş yapması gerekmiyo bence |
ilerde top tutamayan sadece son vuruş uzmanları ve şu anki forvet hattımızı tercih ederim |
Eğer Ronaldo yada Saviola'ya teklif götürmeyi düşünüyorsak,ben olsam ilk öncelik Saviola olurdu ... Ama zor yaw ikisinden birisinin Türkiye'ye gelmesi ... Ronaldo'nun gelebileceğini düşünüyorum ama Saviola'nın 27 yaşında olmasına rağmen,başka ligi tercih edebileceğini düşünüyorum. Hangisi gelirse gelsin,kazanan maddi - manevi anlamda Beşiktaşımız olacaktır...:) |
aynen ilerde top tutan ve agrasif bir oyuncu ve yanında vurucu forvet olmalı bence orta sahada yardım edince her maç en az 3 gol atarız |
adamı iki günde Beşiktaşlı yaptılar ya hayranım bizim medyamıza |
Ronaldo'ya hala yıldız mı diyorsunuz yaf...Tek akıllı kulüp biz miyiz yanii...Madem ismi var niye kimse koşmuyor peşinde...Kulübü tek başına kaosa sürükler yaf o...Bir gün kulübede otursa öbür gün valizleri toplar gider o herif, Lincoln'den beterdir, siz forma falan diyorsunuz...Gol kralı olmak kolay mı o kadar, kimlere dedik biz olur diye ama olmadı, bir şey olmaz o adamdan... |
ya saviolayı çok abartıyosunuz arkadaşlar her maç gol atan bir oyuncu değil saviola iyi takımlarda çok gol atıyor sadece ama form tutar atar yani onu bilemem saviola tabiki yıldız tabiki alınsın ama bence forvet alınacaksa daha iyi forvetler var yani.. |
Alıntı:
|
keşke böyle bir transfer yapılabilse |
Alıntı:
|
Holo-Bobo-Nobre daha iyidir...Seneye yapılacak iş bellidir zaten, yaa Bobo'yu iyi bir bonservise satarsın yerine iyi bir golcü alırsın, Saviola gibi mesela, Batu'da geri gelecek zaten...Batu-Nobre-Holo-Saviola veya başka biri, 4'lüsü seneye yetecektir... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ya ailton bir sezon öyle oynadı ve alındı ronaldo bir sezon değil kaç yıl ben hatırlamıyorum sen söyle istersen haa dur bakıyım 3 yıl zaten yılın fıtbolcusu seçilmiş kıyasladığın oyuncuya bak kalitesi yeter başka bişey demiyorum.. |
Futbolu bırakmasa Romario'yu da istersiniz siz o zaman, onun da geçmişi parlak ne de olsa, forma sattırır, kombine sattırır... |
rivaldo oldu ronaldo da kesin öyle olur öylemi mantık bu mu ? :) ayrıca orta saha bütün yükü çeken oyuncu tipidir ronaldo 2 maçta 1 gol atsa bize yeter haa daha çok atar o ayrı tabi ronaldodan dünyanı kurtarmasını bekleyemeyiz sadece golcü adam gol atsın tmam işte ama rivaldo frikik atsın istersin oyun kursun istersin asist yapsın istersin süpriz gol atsın istersin.. o yaşta bunu yapamayınca tabi gayet normal biz ronaldodan sadece 2 maçta 1 gol atmasını beklemişiz çok mu ? |
Alıntı:
|
böyle bir 3lüyü rüyamızda görürüz ancak |
bak ne diyorum sadece 2 maçta 1 gol atsa ki bence kesin atar 17 gol atmış oluyor ligte arkadaşım attığı goller zaten ekstra diyorum ve evet kombinede sattırır formada sattırır alacağımız yıldız oyunculardada yol açar bu açı bnm için açıkçası daha önemli |
bi gelirse 5 sene filan kurtulamayız o yaşda verili olacağını düşünmüyorum verimli ols zaten şimdi ii bi futboll takımına olur |
daha yeni gitti corintiasa antreman fln yaptı yeni yeni toparlanıyor 1 maça fln çıktı ya gerçekten formunu yakalayabileceğini düşünüyorum ben adrianoda onun gibiydi toparladı ama interde şimdi gayet iyi oynuyor |
2 maçta 1 gol atsın demek bize kolay geliyor, ama olmuyor işte, kolay değil o kadar, kimler geldi bu ülkeye, ama gol kralları kimler oldu bi bakın, Serkanlar, Zaferler, Semihler oldu yaf gol kralı..:)..Elbette forma satışları kombine satışları da önemlidir, buna bir şey dediğim yok zaten, ama sportif başarı olmayınca ne yapim ben forma satışını falan..:).. |
ya ronaldo kalitesinde kim geldi türkiyeye bi carlos geldi bi ortega geldi kim geldi başka biri orta saha biri sol bek ?? kim bana isim ver guiza mı :) |
corıntıas da coşar bize gelice tıkanır |
ya tabiki garantisi yok tabiki riskli ama değer bence ya ronaldo bu sonuçta ne biliyim yanii |
Futbol olarak ne faydasi dokunur bilmiyorum ama reklam acisindan süper olur! |
Alıntı:
|
evet ama dışarıya verilen paraların haddi hesabı yok bu riske girersin eğer ki tutarsa ronaldo prestij artar şampiyon yapar herey olur zaten parasını forma ve kombineden çıkarır merak etme :) |
Alıntı:
|
evet başarıları var doğru söylüyosun ama sencede değmezmi riske girmeye ya güzel oynarsa hakkaten form tutarsa bizi ligte bi kere kesin şampiyon yapar avrupadada bir yerlere getirir emin ol ve anelkayı unutmuşum doğru söylüyosun ama anelkada çok aylak bir adamdı yaa oynamıyodu canı isterse oynuyodu tabi ronaldo nun böyle yapmıcağını bilemeyiz ama futbol oynamayı seven bir yapısı var diye biliyorum bilmiyorum yaa bence yönetim alsın ronaldoyu dediğim gibi zaten formadan ve kombineden parasını çıkarır o :) |
BEnce süper transfer olur, hele kendini bulursa ucurur bizi, forma satisindan parasi cikar zaten:) |
sonra beşiktaşa yaramzsa 5 sene gönderemeyiz artık |
| Türkiye`de Saat: 15:02 . |