![]() |
Alıntı:
|
Kilosu ve sakatlıgı gecsin bende isterim ama bunlar cok zor... |
Şuanki Forvetlerimi tercih ederim. Ronaldo şuan ki haliyle ( Kilosu ve sakatlıgıyla ) bir iş yapmaz. Nobre onan cok fayda saglar. Ha kiloları verir sakatlıgı düzelirse iş yapar oda zor zaten. Saviola kaliteli takıma görmek isterim bitiriciligi iyi . |
ya o şişkonun futbolu bırakması gerekir.gelmesin bize |
takımın en zor maçlarına çıkacağı zamanlarda bence transfer konuşmak çok zarar verici olur.şampiyonluğu garantileyelim sonra zaten konuşacak uzunca bir zamanımız olacak |
Corintias Ronaldoya verecege yillik 4 milyon dolara 2 gunde cikartmis :D Besiktasa gelirse yer yerinden oynar gercekten!! |
Zago gibi bir adamimiz olsa defansta kesin sampiyon olurduk bee!!! Terminator ZAGO !! |
Camia ayakta (Ronaldo) Tek BaşlıK Ronaldo´nun adı bile yetti... Beşiktaşlı taraftarlar ayağa kalktı, forumlarda olayı masaya yatıran Kartallar tek görüşte birleşti: Bu transferi yapalım... http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...naldo42333.jpg Taraftar masaya yatırdı Beşiktaş'ta Ronaldo rüzgarı esiyor... Geçtiğimiz günlerde Başkan Yıldırım Demirören ile teknik direktör Mustafa Denizli’nin yaptığı görüşmede ismi öne çıkan Brezilyalı yıldızın transferi haberi, ortalığı karıştırdı... Son gelişmeleri FANATİK’ten öğrenen Beşiktaşlı taraftarlar, forumlarda bu olayı masaya yatırdı ve görüşlerini dile getirdi. Bazı futbolseverlerin, “Yaşlı” yorumlarına karşılık büyük bir çoğunluk Ronaldo’nun takıma büyük katkı sağlayacağı görüşünde birleşti. Figer aracı olacak... YIıldız oyuncunun dünyanın gelmiş geçmiş en iyi golcüleri arasında gösterildiğinin altını çizen taraftarlar, “Ölüsü bile yeter... Forma satışları patlar, takıma ekonomik yönden büyük katkı sağlar. Yeter ki gelsin” yorumlarını yaptılar. Bu transferi özellikle Başkan Yıldırım Demirören’in çok istediği ve Juan Figer’in aracı olabileceğini kaydettiği öğrenildi. Corinthians’tan yıllık 1.4 milyon Dolar kazanan Ronaldo da Avrupa’ya dönebileceğinin sinyallerini veriyor. Orhan YILDIRIM Bir de fazla kiloları olmasa... Brezilya basınının gözü, Ronaldo’nun üzerinde... Olaylı bir şekilde eski takımı Flamengo’dan Corinthians’a transfer olan Brezilyalı yıldız, son haftalarda gollerini atmaya başladı. Son iki maçını boş geçmeyen Sambacı’nın performansını öve öve bitiremeyen otoriteler, “Fenomen eski günlerine geri dönüyor” yorumunu yapıyor. Sahada başarılı bir görüntü çizen Ronaldo’nun, eleştirilen noktası fazla kiloları... 95 kiloluk Ronaldo, bu dezavantajına rağmen Corinthians’ı sırtlayan isimlerin başında geliyor. Ancak Ronaldo’nun ismi, skandallardan eksik olmuyor. Bilindiği gibi geçtiğimiz ay Beşiktaş’ın eski futbolcusu Carlos Antonio Zago ile Ronaldo, hayat kadınlarıyla birlikte yakalanmış ve Zago kulüpteki genel menacerlik görevinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Tek hayalinin, tekrar milli takım formasını giymek olduğunu söyleyen Ronaldo’ya, Brezilya Teknik Direktörü Dunga, “Bu takımın kapısı ona her zaman açık... Ancak bir şartımız var, eski formuna kavuşmalı” demişti. |
alın ronaldoyu |
Alıntı:
|
kaç yaşına gelmiş adam bu yaştan sonra en fazla kaç sene oynayabilir ki ona verilecek parayla daha genç futbolcular alınmalı. |
kesinlikle alınsın |
yararlı olacağını sanmıyorum.. |
İnşallah alırız,alınmalııı,adı yeter,rüya gibi yaa:) |
ölüsü yeter yaaa rakip defansalara korku salar en kötüsü gol kralı olur türkiyede . |
aynen bnde alırım ronaldo be interin formasını almıştım ronaldonun beşiktaş forması altında mı almıcam :D |
Alıntı:
|
ronaldonun sakatlığı geçti zaten maçlara çıkmayada başladı yani sezon sonunda alınack bir oyuncu bu ve o zamana kadar sürekli antreman ve maç yapacak sorun olucağını sanmıyorum ben kilolarının ve sakatlığının ama nüksederse o zaman tamam gerek yok yanii |
Bobo-Nobre-Holosko 3lüsünü yeğlerim..Bence Bobo her türlü Ronaldodan faydalı olur bu ligde..Saviolaya sözüm yok ama onun da 2-3 yıldır karanlıklarda olduğu aşikar..Alınacaksa 1 tane yabancı alınır..2 yabancı forvet alınacağını sanmıyorum.. |
aynen bncede 2 tane yabancı forvet almazar zaten gereksiz olur |
ben hiç ne saviolanın ne ronaldonun transferine ihtimal vermiyorum ama Ronaldo'yu isterdim. Ancak Bobonun yanına. Bobo zaten yanılmıyorsam beraber oynamak istediği forvet olarak ronaldoyu yazmıştı ki Ronaldo bir efsanedir. Sakalığı yoksa kendi hazırlayacağı pozisyonlarla sırf 15 gol atar ki işleyen bir takımda 20yi çok rahat geçer. Baros gelip 7-8 senedir atmadığı golü yarıms ezonda atıyorsa Ronaldo 2 katını atar. Ben şahsen Nobrenin sözleşmesinin uzatılmayıp (madem imzalamadın ne halin varsa gör diyerek) Cisseden boşalan kontenjanla Ronaldonun takıma katılmasını isterdim. Sağlam oldukları sürece Bobo-Ronaldo forvet ikilisi, arkalarında yedek bekleyecek ya da sağ kanatta değerlendirilecek bir Holoskoyla avrupanın doğu bloğunun en güçlü forvet hattına sahip olurduk. |
umut fakirin ekmeğidir:D |
Alıntı:
doğru bir tespit.teşekkürler |
Vay anasını bea, kala kala Ronaldo'ya kaldık... |
bir deli kuyuya bir taş atmış 40 akıllı çıkaramamış misali...ayrıca bu ülke figer denince oturup düşünmesi gerektiğini hala anlayamadı mı ya?.. |
adam yaşını başını almış ronaldoyamı kaldık!!...Sırf yıldız alıcaz diye nerdeyse jübilesini yapmaya hazırlanan ronaldoyu napalım?...Forma satışlarını düşünüyorsak daha kaliteli bir yıldızla bunu daha fazla bir şekilde gerçekleştirebiliriz!... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ben de reklam adına daha iyi birini bulacağmzı düşünmüyorum..Genç yetenekleri Beşiktaş'a kimse kaptırmaz..Baros, Kewell tarzında Avrupada bitik oyuncular da zaten kimseye bişey duyuramaz..Eğer amaç isim duyurmak, reklam yapmaksa Ronaldo biçilmiş kaftan.. |
Alıntı:
Nereye gücün var? :) Paran olsa adamı ikna edebilecen mi peki? Ki paran da yok yani... Ronaldo transferi zaten bir risktir..Bu yüzden cesaret edecek çok kulüp çıkmaz yani..Ama tutarsa da bu transfer mükemmel ötesi olur..Beşiktaş bu riske girmeli mi? dersen..Bence gerek yok..Ama girerse de eleştiremem..Zira Ronaldo geliyor yani..Tabir yerindeyse "boru değil"..:) |
Alıntı:
|
Bence yanlış bir transfer olur yaşı geçmiş hevesi geçmiş havası geçmiş ben beşiktaş gibi heyecanlı idealleri olan hırslı bir takımda ronaldonun iş yapacağına inanmıyorum. Ancak tatile gelir türkiyeye bence. |
Alıntı:
Haklısın..Asıl yöntem bu olmalı zaten..Ama taraftarın sabır, yönetimin akıl koyması gerekiyo ortaya..:) Bu de bizim camiamız için zor gibi gözüküyor.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Hacı bakma bizde de sabır kalmadı..Yıllardır sabrediyoz da artık tüketme noktasındayız o sabrı yani..Ama Ernst transferyle umutlandık bakalım.. " Akılları başlarına gelmiştir inş. " temennsindeyiz hepimiz..Bu sene şampiyon da olursak ister istemez olumlu işler yapıcaklardır diye düşünüyom ben de..Vites büyütmenn zamanı geldi..Bunu anlicaklardır ozaman.. |
Sabır kalmadı işte bu yönetim yüzünden o da..:)..Ama dediğin gibi şampiyonluk gelirse seneye daha iyi işler yapabiliriz...Sonuçta bi 15 milyon € Ş.Liginden gelecek, kombineler, forma satışları, reklamlar falan derken 30 milyon € elimizde olacak...Bu parayı akıllı bir şekilde kullanırsak çok iyi şeyler olacağını düşünüyorum ben de, ama yönetimimizin sağı solu belli olmuyor işte, bi ondan korkuyorum..:).. |
Dedigim gibi , Uzun soluk'lu Futbolcu lazim bize , bu adam degil.. |
Alıntı:
|
çok ii forvet alınsa ii olur bu haliyle bile |
ikinci ailton faciasi yasanmasin amaaaaaaaaaaannnnn |
| Türkiye`de Saat: 15:03 . |