![]() |
Yeniler İnönü'ye Hayran Kaldı Yeniler İnönü'ye Hayran Kaldı http://img89.imageshack.us/img89/9743/medyaow6qt3.jpg Baki: Gaziantep maçı benim için inanılmaz güzeldi. Taraftarların çağırması beni çok motive etti. Takım olarak maça çok iyi hazırlanmıştık. İnönü Stadı ve taraftar mükemmel. Burak: Tek kelimeyle İnönü stadı mükemmel. Maça çıkınca taraftarların coşkusu beni heycanlandırdı. Ama oynadığım dakika boyunca hepsinin desteğini arkamda hissetim. Tek vücut olduk. Serdar Kurtuluş: Yedek başlamama rağmen İnönü Stadı’nın atmosferi beni çok etkiledi. özellikle kapalı tribünde açılan pankart etkileyiciydi. Bu birliktelikle iyi maçlar çıkaracağımıza inanıyorum. Runje: Oyunda bu kadar etkisi olan bir taraftar ilk defa gördüm. 90 dakika boyunca destek kesilmedi. Bir 90 dakika daha oynayabilirdim. Herşey çok güzeldi, biz de bu güzeliği 3 puanla süslediğimiz için mutluyuz. fanatik... |
|
HEP DESTEK TAM DESTEK . her maç böyle tıklım tıklım dolacak stad. Beşiktaş şov var bu yıl. Kıskananlar çatlasın... |
stad gerçekten mükemmeldi...inş. hep böleyiz bundan sonra... |
gol yedıkden sonra destek azaldi , halbuki o dakkadan sonra daha fazla destek vermelıydık ama genelde superdi taraftar... |
Alıntı:
ama şunu da eklemem lazım, maç öncesi ve maçın 80. dakikasına kadar çok güzel bi tribün show u vardı. sonunda kazanmak da güzel oldu :D:D |
Bu sene bizim senemiz sahada ve tribünde süper olacağız her zaman. |
ya herhalde hayran kalacaklar varmı böle bir taraftar dünyada ya övünmek gibi olmasında :) |
böyle bir taraftar dünyanın hiçbir yerinde yok..antep maçında taraftar harikaydı gerçekten..inş.hep böyle olur..bu takıma da yansıdı..çok baskılı oynadı ilk yarı..sezon sonuna kardar: HEP DESTEK TAM DESTEK.. |
böyle taraftarı bulacaklar hayran kalmıyacaklar.dünya biliyo artık bu taraftarı. |
Türkiye`de Saat: 06:44 . |