![]() |
arkadaşlar antep maçında stada girmek için yarım saat kuyrukta bekledim. ve maçın başlamasına beş dakka kala içeri girdim. girdiğimde ne göreyim stad fuul dolmuş maçı izleyecek yer bulamadım. inşallah tüm maçlarımızı full seyrederiz. |
artık yenılermıs falan fılan bu trıbune herkes hayran |
ben maci tv de izledim..inanilmaz bi seyirci destegi vardi..helal olsun diyorum.. gyse ve eziklerin tribününden 10 kat daha üstün... gercekten inanilmaz..umarim takim bu sene basariyi yakalar sezon sonuna kadar böle tribünler görürüz.. gerci biz SEVINMEK ICIN SEVMEDIK ama takimda da basari olunca daha bi zevkli oluyor.. |
hepmiz hayranız zaten yok böyle bi stad böyle bi seyirci |
ben tv den izledim neredeyse spikerin sesini bastıracağız helal bize beee vallaha helal imrenerek bakıyo ezikler ve cinconlar |
Dünyada maçtan önce ve sonra takımdan bile daha çok konuşulan tek taraftar Beşiktaş tarftarı.Bu başarıyı ve azmi takıma yansıtabilirsek (ki inanıyorum yakında böyle olacak) ne mutlu bize...:) |
ee burası inönü burdan çıkış yok |
en büyük taraftar bizim taraftar:D Bu arada delgado ile nobrenin niye görüşleri alınmamış? |
Alıntı:
|
2-0 dan sonra taraftar rakiplerle uğraşınca her zamanki gibi golü yedik,hala ders olmuyor bize bazı şeyler. |
Türkiye`de Saat: 14:40 . |