![]() |
Alıntı:
|
Bu Maçıda Alıcaz İnşallah... |
izmitli karttallar olarak macda olucaz hep destek tam destek yenicez yenmek zorundayız başka care yok !! |
bız kocaelı ve bursa es maclarını kazanlım fb macında cok rahat oluruzzzz ve kocaelı bursa ve es es karsı gol ymeden bıraz avarajımızı yukseltmek gerekkkk sıvasın avarajı bızden daha ııııı en uc mactan 6 gol atmamız gerekırrr tabıkıde yemedenn |
Kazanacağız inşaLLah |
3-0 alırız gibime geliyor.Umarım öyle olur:) |
ben bu maçtan çok çekiniyorum. düşmemeye oynayan takımlar çok çabalıyorlar,çok mücadele ediyorlar.ligde hiçbir maç kolay değil |
Cok sakat mac. Kocaelininn son şansı. Herşeyini koyacak. ama kazanıcaz |
kalan maçlar içerisinde belkide en zor maçımızı oynayacağız..Geçen hafta ankara maçında eğer puan alsalarda bizim maç nispeten daha az asılacaklardı ama artık son şansları olduğunu düşünecek olursak keza toromanında cezasınıda hesap edecek olursak zorlu bir karşılaşma beklediğimizi görebiliriz... Denizli sanırım maça zapo - sivok ikilisi ile başlayıp ön liberoda ernst ve cisse kanatlarda ise tello yusuf ile oyun kurmayı hedefleyecekmiş gibi geliyor bana... |
çok zor maç.ligde ki durumlarının kritik olması da bizim ayrı bir dezavantaj. taraftar desteğinide unutmamak lazım.allah yardımcımız olsun.1-0 olsun bizim olsun. her seneden daha fazla şartlandık.bu psikolojiyle ürküyorum her maçtan. allah yardımcımız olsun |
Türkiye`de Saat: 14:19 . |