![]() |
Baki en azindan defansif gorevini hic aksatmiyor ve onu yerine getiriyor, Ibrahim Uzulmez ne ofansta var ne defansta var. Baki'nin gorevi 35 metre top surup nokta orta yapmak degil, oyle bir back oyuncusunun zaten Turkiye'de isi yoktur, Baki rakibe gecit vermesine, topu Koray ve Kleberson'a teslim etsin yeter. |
SORUYa BAK tabi AKIN |
Baki olmasın da kim olsursa olsun!!! |
Baki defansif görevlerini de süper yapmıyor bence bu kadar top kaybı ile oynanmaz ki, ne topu oyuna sokabiliyor ne ortası var, defansta pres yedi mi de panikliyor, tam bir bomba her an elimizde patlayabilir,dün de tribünden ıslık yemesine çok az kalmıştı |
İbrahim tabiki Baki ona gelen her top ölüyor iyi bir kesici olması yetmez |
bu maçtan sonra bu konunun kitlenmesini beklerdim. baki berbat top oynuo. pasları kısa düşüo, pasları isabetsiz, karşıladıı toplar tekrar rakibe, ayaından top açıo. çok heyecanlı.uefa da bu oynarsa canımız çok yanar.madem arkadaşalrım dio. çok ii defansif görevlerini yapıo. bıraksınlar deli ibo oynasın. baki de çok ii yaptıı defansla koray ile zan ın yedeğinin beklesin |
ben baki'yi hiç begenmiyorum arkadaşlar. su dört haftaya bakın hep onun kanadından atakları yiyoruz.arkasına çok adam kaçırıyor. ibrahim bu sene çok iyi zaten onu gecmek çok zor... |
ben baki derim. ama ibo bakiyi keser gibi geliyor. yeterki rekabet devam etsin. http://www.resimturk.net/out.php/i1564_bjks.gif |
ibrahim üzülmezi sol bek çin tek geçerim adam ashapa pawwel gibi koşuyor |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 17:08 . |