![]() |
**Baki mi, İbrahim mi?** Baki mi, İbrahim mi? Beşiktaş’ta Brezilyalı Ricardinho’nun transferi sol kanatta oynayan İbrahim Üzülmez ve Baki Mercimek’i tedirgin etti. Bu futbolcuyu sol kanatta kullanmak isteyen Teknik Direktör Jean Tigana’nın, Baki’yi yedek kulübesine çekip yerine İbrahim Üzülmez’i monte etmesi bekleniyor. Tigana’nın diğer bir düşüncesi de Baki’nin yerini koruması, önünde oynayan İbrahim Üzülmez’in yerine Ricardinho’ya görev vermesi. Ancak G.Antep maçında İbrahim Üzülmez’in sahadan çıkarken seyirciden alkış alacak derecedeki performansı Tigana’nın karar vermesini zorlaştırıyor. ------------ valla ricardino gelirse bence orta sahada delgadonun yanında oynatmak daha mantıklı olur..ancak tigana sol kanatta oynatacaksa da bence kulübeye gidecek olan bakidir..i.üzülmezin hırsı ateşliyor takımı..siz ne dersiniz?? |
valla o bölgeyede carlos gelecek söylentileri ayyuka çıktı :) |
ibrahim yılda bir maç iyi oynuyo yani kredisi tükendi bence baki savunmada daha dengeli olduğu için baki oynasın diyorum ama tabii antremanlarda takip edecek olan tigana.. kişiler önemli değil önemli olan takımın iyi oynaması yani beşiktaşımızın iyi olması... |
ben roberto carlos ismini pek gerçekçi bulmuyorum..kolpa haber.. |
Alıntı:
|
baki daha iyidir bence, hem defanstaki bir adam(kanatta da oynasa) hava toplarına çıkabilmelidir... bu arada arklar ricardinho gelirse lafını kaldıralım, ricardinho geldi... |
Alıntı:
|
Kesinlikle DELI IBO |
valla acik sölemek gerekirse ben deli ibrahimi banko oynatirim...adam belirli bi kapasitede oynuyor ama herzamanki performansini veriyor...manisa ve antep maclarinda ibo en iyilerdendi... |
carlos haberi balon haber kontenjanı unutmuşlar habire birinin adı beşiktaş la geçior yakında robben robinho falan derlerse hiç şaşırmayın |
Icerde deli, disarida Baki. |
delı ıbo bu takımda banko oynar bakı kulubeye |
Alıntı:
yani işin özeti: ricardinho RESMEN kartal!;) |
ibo oynamalı.. |
deli ibo solda banko oynar ve oynamalıda zaten bakide joker hem solda hem defansın göbeğinde(ki asıl yeri orası zaten hatta orada bile oynatılabilir bence ) carlos banada uyduruk haber gibi geldi zaten bence almasınlar gerek yok çünkü gençleşme projesinin bir anlamı kalmayacak |
Deli oynamalı. bakiyi ortaya allaılım hava toplarında mükemmel baki |
kesinikle deli ibo oynamali .. |
İbo "Carlos" Delinho yu sol bekte "Stam" Bakiye tercih ederim. en azından arkasına top atamazsınız İbonun süratlidir, şu aralar da formda. |
bakiyi zaten kesici adam diye aldılar bence deli iboyu beke çekip bakiyi stoper oynatmalı (dikkat ederseniz son iki maçtada koray arkaya çok top kaçırıyo onun yeri stoper deil..) gokhan ve baki fizik olarak iş yapar kanatlardada ali ve ibo iyi gider . Bundan sonra bu kadro Kralına Gider... |
Bakinin stoper oynadığını düşünmek bile istemiyorum bu takımda.erciyesspordan farkımız olmaz.Tabiki sol bektede eldekilerden en iyisi deli ibo ama tigana geçen sene çok oynattığı mehmed sedefide düşünmeli biraz... |
Baki ye biraz daha fazla sans vermek lazim......bekleyip sabretmek lazim....cünkü aslinda cok ii bir futbolcu |
bence baki takima uyum sagladikca iyi olcak diye dusunuyorum |
walla ibrahim her maçta aynı performansı gösterse süper ama öle yapmıyo,bakinin kalması daha hayırlı takım için... |
ben baki gibi bir adamı beşiktaşta görmek istemiyorum |
Bence Performansa Göre Oynatsın Kim Daha İyiyse.. Deli Daha Hırslı Mücadeleci Ama Teknigi Cok Düşük....! Genede Deli Oynasın Derim..!Tabi Performansı Böyle Devam Ederse... |
İ.üzülmez bakiden daha iyi bek olur. cunku deli bakiden cok hucumlara katılıyo ancak boyle durumlarda defans 1 kişi eksik gibi durur . ben olsam ic saha maclarında kapanan anadolu takımlarına karsı deliyi oynatıp rakibi baskı altına alıp ya kanattan gol bulmaya calısırım yada rico delgado kleberson burak vs. oyuncularımızın ozel yetenekleri ile gole ulasmaya calısırım . |
ıbrahım uzulmez ınonude oynanlar maclarda olmalı ama deplasmanda bakı tercıh edılebılır ama bakının yerı sol bek dııl gobekte oynamaya alısmıs adam mac ıcınde cok ortaya kayıyo dıkkatlıce ızleyın |
ibrahim üzülemez e orta sahayı geçme de.oraya adam fln da sokmaz walla.sarılıyo,kıçını dönüyo,birseyler yapıo adamı geçirmio.bence bakı mı deli ıbo mu tartısması bıle ayıp. bakı iyi niyetli ama top kullanma özelliğini bir hayli geliştirmesi gerekiyor.sola gelen topları orta sahaya aktarırıken sanırsın ki füze atıyo.biraz daha sakin,yavaş at be baki.ama iyi niyetli olduğu için hiçbir zaman tepkimi koymam ben o adama.çağdaş gibi serefsız diil yani. |
banko ibrahim diyorum, hem çabuk hem istekli, hem kaptan, bakiden de daha teknikdir en azından |
Biri Beşiktaş'da 3 maç oynadı , diğeri 7 yıl x 45 = 315 ...maç Bu durumda ben banko BAKİ derim , çünki deli İBO 315 maçda yerini garantiliyememiş halen tartışılıyor... |
bence baki. |
i.üzülmez sol bek e monte edilecek ! |
bence de ibo oynamalı sol bekte |
ibo ya biz nie sallıoruz.orta yapamadığı için,kafayı yere eğdiği için.ama sol bek olunca bunlara o kadar gerek kalmayacak.bence türkiyedeki en iyi sol bek bizim deli ibo. |
na bakisi ya! mehmet sedef bile ondan 10 kat iyidir! |
bence deli ibo ! adam sol kanadinda adam gecirmiyor yaa ! ( TOP GECER ADAM GECMES ) bence IBOOOO |
Tabiki İbo.Zaten ibo bek adamı sola koycan kimseyi geçirmez :D |
Bakiyi pas konusunda çok kötü görünüyor ama belki şans verildikçe düzelebilir ve Tigana ısrarlı gibi görünüyor ama yine de ben onun yerin e ibrahimi tercih ederim yada antalya da ki Volkan yaman , Manisadaki hakan da o mevki için iyi bir oyuncu bizim maçta gayet iyi oynamıştı. |
Deli İbo kesilmez.Bence çok faydalı, tabii ki yetenekleri ölçüsünde.Bek oyuncularımızdan ofansif katkı bekliyorsak ( ki bu düzende beklemek zorundayız ),İbo en iyisidir. |
bence de deli ibo. baki bazen kontrolsüz olabiliyor. ama deli ibo ofansta yapamadıgını defansta çok daha iyi yapıyor. |
Türkiye`de Saat: 22:53 . |